Kevin Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2008 Καλησπέρα παιδιά!Έχω την εξής ερώτηση: Φτιάχνω ένα σύστημα και προσπαθώντας να επιλέξω ψύκτρα αναρωτιέμαι αν θα έπρεπε να προτιμήσω κάτι που να μην φυσάει απευθείας τον επεξεργαστή, όπως αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650604ή κάποια που να "φυσάει" πάνω στον επεξεργαστή και κατά συνέπεια να ψύχει λίγο και τα γύρω τσιπάκια και πυκνωτές, όπως αυτήhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650605Έχει σημασία να επιδιώξω το δεύτερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EliasKir Σεπτέμβριος 16, 2008 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2008 Ουτε τη μια, ουτε την αλλη. Αν παρεις σοβαρη ψυκτρα παρε μια που να φυσαει προς το πισω ανεμιστηρακι οπως αυτη (παραδειγμα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Σεπτέμβριος 16, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2008 χμμμ κατάλαβα. Η πρώτη του προηγούμενού μου post αν τοποθετηθεί κατάλληλα μπορεί να φυσάει στο πίσω ανεμιστηράκι έτσι? Και έχει και περισσότερα rpm απ'όσα η Skythe. Άρα γιατί skythe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EliasKir Σεπτέμβριος 16, 2008 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2008 Το "παραδειγμα" γι' αυτο το εβαλα στην παρενθεση. Απλα για να καταλαβεις το layout, οχι απαραιτητα scythe. Τα κριτηρια για μια ψυκτρα ειναι το υλικο κατασκευης, ο αριθμος των heatpipes και το μεγεθος της ενεργης επιφανειας της. Ανεμιστηρακι μπορεις να αλλαξεις αν θες, οποτε μην κολλας εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Σεπτέμβριος 16, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2008 Α μάλιστα. Απλά απόρησα γιατί δεν χρησιμοποίησες το παράδειγμα της thermaltake που είχα postαρει. Δηλαδή με τα δεδομένα που μου λες, ποιά προτείνεις ως την καλύτερη για αερόψυξη? Σκοπεύω να την βάλω στον Q6600 και να τον κλοκάρω.Με χαρά είδα οτι έχεις αυτόν! Ήταν "δύσκολο" να τον φτάσεις στα 3.15? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.