ACHIEVEIT Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2008 Καλησπερα, εκτος απο το voice recorder που εχω σε αλλο θρεντ με ενδιαφερει και scanner κειμενου. Κυριως για περασμα απο βιβλια σε βιβλιοθηκες που δεν μπορω να τα δανειστω σε αρχειο word. Ξερετε αν γινεται? Επισης ποσες σελιδες περιπου χωρανε στη μνημη του εργαλειου? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
caterpillar Σεπτέμβριος 17, 2008 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2008 Το SimpleOCR είναι ένα προγραμματάκι που ξέρω ότι σκανάρει κ αποθηκεύει το κείμενο, αλλά δε το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavpal Σεπτέμβριος 17, 2008 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2008 χμμμ νομίζω το παιδί εννοούσε hardware όχι softwareκάτι τέτοιο δηλαδή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
caterpillar Σεπτέμβριος 18, 2008 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2008 Ουπς! Sorry... :105: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Σεπτέμβριος 18, 2008 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2008 Δεν μπορώ να θυμιθω πια φωτογραφική μηχανη είχε τέτοια δυνατότητα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paokaras45 Σεπτέμβριος 18, 2008 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2008 Δεν μπορώ να θυμιθω πια φωτογραφική μηχανη είχε τέτοια δυνατότητα....και ελληνικο ocr?I am surprised!@ACHIEVEITΜάλλον θα βόλευε καλύτερα μια ψ/μ με τουλάχιστον 5MP.Μετά τις διαβάζεις από τις φωτο. Για ocr σε ολες τις σελίδες είναι λίγο μπελάς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Σεπτέμβριος 18, 2008 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2008 Βασικά δουλευει σαν scanner , τωρα για ocr δεν ξερω. ....Greek added 0 Minutes and 48 Seconds later...Βασικά υπάρχει και άλλη επιλογη...http://snapter.atiz.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz1442169105 Σεπτέμβριος 18, 2008 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2008 Greek δεν γνώριζα ότι υπήρχε τέτοιο πρόγραμμα! Αν λειτουργεί όπως φαίνεται...μου έλυσες τα χέρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.