teotsaki Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2008 Έχω πρόβλημα στο φορητό μου, πολλά αρχεία rar ή zip που κατεβάζω όταν πάω να τα αποσυμπιέσω μου βγάζει μήνυμα κυκλικού πλεονασμού και φυσικά πρέπει να τα ξανακατεβάσω. Αυτό το κάνει είτε είναι μικρά είτε μεγάλα τα αρχεία και από διάφορα sites. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Σημειώνω ότι έχω κάνει scandisk και ανασυγκρότηση και η σύνδεση μου είναι ασύρματη, επίσης αυτό γίνεται είτε είναι συνδεδεμένος στο σπίτι (χιλιάρα) είτε στο γραφείο (οκτάρα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Σεπτέμβριος 14, 2008 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2008 Εχεις δοκιμασει με αλλο προγραμμα , πχ winrar αντι winzip? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teotsaki Σεπτέμβριος 14, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2008 Χρησιμοποιώ το winrar. Δε δοκίμασα άλλο, θα το δώ. Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akamarinos1442169139 Σεπτέμβριος 14, 2008 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2008 σε αλλο pc τα εχεις δοκιμασει τα rar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teotsaki Σεπτέμβριος 15, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 Το μήνυμα μου το βγάζει και στην αντιγραφή-επικόλληση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.ghost1442169174 Σεπτέμβριος 15, 2008 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 <Mηπως ειναι μουφα τα ραρ(δηλ προβληματικα) αρχεια και οταν τελειωνει το paste o ελεγχος που εχει σου λεει οτι εντελει δεν αντεγραψα τπτ.Γιατι στο τελος συγκρινει τα bytes αν ειναι ιδια στον αριθμο.Ειχα και εχω τετοιο θεμα λιγο ποιο παλια στο Pc και ολα μου κρεμουσαν ουτε video επαιζε και το ιδιο μνμ λαθους.Τελικη λυση για μενα τοτε ηταν το format διπλο (quick και ενα full). Link to comment Share on other sites More sharing options...
teotsaki Σεπτέμβριος 15, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 s.ghost ίσως έχεις δίκαιο γιατί σκανάρισα τον σκληρό με το hdtunes που μου πρότεινε ένας φίλος και μου έβγαλε στο 49% error. Θα δω αύριο τι θα κάνω και θα γράψω τι έγινε. Σας ευχαριστώ όλους που ασχοληθήκατε με το πρόβλημά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zigi Σεπτέμβριος 15, 2008 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 το Μήνυμα κυκλικού πλεονασμού , το έχω συναντήσει σεχαλασμένα οπτικά αποθηκευτικά μέσα ως τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teotsaki Σεπτέμβριος 17, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2008 Είχα πρόβλημα με το δίσκο, το hd tune διόρθωσε πολλές κατεστραμένες περιοχές του δίσκου, τώρα φαίνεται να δουλεύει σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rollercoaster Σεπτέμβριος 30, 2008 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2008 Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα και τελικά ήταν και δίσκος και ram.Καλύτερα να τσεκάρεις και την ram με το memtest86 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Σεπτέμβριος 30, 2008 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2008 Οκ μιας και λύθηκε το πρόβλημα το θέμα κλειδώνει. Ευχαριστώ όσους συμμετειχαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.