Jump to content

Μήνυμα κυκλικού πλεονασμού

teotsaki

Recommended Posts

Έχω πρόβλημα στο φορητό μου, πολλά αρχεία rar ή zip που κατεβάζω όταν πάω να τα αποσυμπιέσω μου βγάζει μήνυμα κυκλικού πλεονασμού και φυσικά πρέπει να τα ξανακατεβάσω. Αυτό το κάνει είτε είναι μικρά είτε μεγάλα τα αρχεία και από διάφορα sites. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Σημειώνω ότι έχω κάνει scandisk και ανασυγκρότηση και η σύνδεση μου είναι ασύρματη, επίσης αυτό γίνεται είτε είναι συνδεδεμένος στο σπίτι (χιλιάρα) είτε στο γραφείο (οκτάρα).

<Mηπως ειναι μουφα τα ραρ(δηλ προβληματικα) αρχεια και οταν τελειωνει το paste o ελεγχος που εχει σου λεει οτι εντελει δεν αντεγραψα τπτ.Γιατι στο τελος συγκρινει τα bytes αν ειναι ιδια στον αριθμο.Ειχα και εχω τετοιο θεμα λιγο ποιο παλια στο Pc και ολα μου κρεμουσαν ουτε video επαιζε και το ιδιο μνμ λαθους.Τελικη λυση για μενα τοτε ηταν το format διπλο (quick και ενα full).

s.ghost ίσως έχεις δίκαιο γιατί σκανάρισα τον σκληρό με το hdtunes που μου πρότεινε ένας φίλος και μου έβγαλε στο 49% error. Θα δω αύριο τι θα κάνω και θα γράψω τι έγινε. Σας ευχαριστώ όλους που ασχοληθήκατε με το πρόβλημά μου.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.