Jump to content

λείπει το extended κομμάτι!!!

kalodios

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά τα φώτα σας....

Πήγα να κάνω restore σε κάποια αρχεία του η/υ μου με κάποια προγράμματα και με χαρά μου σήμερα κατάλαβα ότι λείπει όλο το extended κομμάτι του σκληρού (2 partition) στο οποίο είχα όλα μου τα δεδομένα :022:

ξέρετε αν μπορώ να το σώσω ?

Θα πρότεινα να παίξεις με GetDataBack αλλά δεν θα πρέπει να γράψεις τπτ άλλο στον δίσκο. Τράβα τα αρχεία που θές και φτιάξε το partition ξανά. Αν έχεις επιλογή να το κάνεις primary προτίμησε το μιας και με extended έχουνε παίξει κάμποσα κουλά και το αποφεύγω.

αν γίνετε αυτό που ψάχνω είναι να "φέρω πίσω" τα partition.....

Είχα τα πάντα εκεί.....

Θα πρότεινα να παίξεις με GetDataBack αλλά δεν θα πρέπει να γράψεις τπτ άλλο στον δίσκο

δλδ ??

To GetDataBack θα κάνει μια σάρωση στο δίσκο και θα σου εμφανίσει ότι Partitions βρει. Πάρε ότι αρχεία μπορείς (και γιατί όχι ακόμα και όλα εφόσον ο δίσκος είναι λειτουργικός) και φτιάξε το Partition από την αρχή. Εγώ στη θέση σου αυτό θα έκανα. Δεν θα έκανα κάποιο Partition Recovery μη γίνει κανα λάθος και τρέχω και δε φτάνω.

Πλέον τα partitions είναι πάλι στην θέση τους!! :)

Τελικά αποφάσισα να κάνω partition recovery από το να επαναφέρω τα δεδομένα σε νέο partition μιας και δεν είχαν σβηστεί αυτά , αλλά μόνο η εγγραφή τους από το partition table.

Η όλη διαδικασία διάρκεσε..... λιγότερο από λεπτό, και έγινε με το Active@ Partition Recovery μέσα από windows..

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σας παιδιά :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.