Jump to content

ποια απο τις 4?

Borg

Ποια απο αυτες?  

41 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Παιδιά τα έχω χάσει , μέχρι πριν λίγο έψαχνα στο νετ χωρίς τελικά ουσιώδη νόημα μιας και κατέχω λίγα από χαρακτηρίστηκα και δεν θέλω να λέω αερολογίες για αυτό πείτε μου ποια και όχι με κριτήρια αν επειδή είναι όμορφη η επειδή έχετε την ιδία εταιρία η οτιδήποτε άλλο χωρίς ουσιώδης βάση , περιμένω πρόταση μέχρι το πολύ 550 γιατί μέχρι αύριο πρέπει να παραγγείλω

Αρχική απάντηση από Snips

θα παρακαλούσα να κλειδωθεί το thread αυτό........ΔΕΝ ΠΑΕΙ άλλο......:confused:

Γιατί βρε snips, καλό μας κάνει να ξεκουράζουμε τα μάτια μας που και πού. Ξεκουράζουν τα μάτια ιδιαίτερα σε άτομα που δουλεύουν με μεγάλες CRT...:rofl::hehe:

Αρχική απάντηση από Snips

θα παρακαλούσα να κλειδωθεί το thread αυτό........ΔΕΝ ΠΑΕΙ άλλο......:confused:

avatar.php?userid=391&dateline=1107485328

avatar.php?userid=1555&dateline=1108482148

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

LOOOOL

@Borg: Πες στο ξάδερφο να βάλει και ένα avatar για την ''πίσω'' όψη (η ειδικότητά του), να έχουμε επιτέλους μία ολοκληρωμένη άποψη :D

(μην μπλέκεις - αν μπλέκεις - την 1920P (DVI+design) με την την 1920B (design only)

Η 1930Β εχει panel S-IPS, το ιδιο με τις NEC 1960NXi και 1970. Θεωρητικα ειναι καλες για παιχνιδια (οχι σημαντικες σκιες), αν και οχι στο επιπεδο των ΤΝ (ΤΝ ειναι οι οθονες που συνηθως βλεπεις με χρονο 16-12 κτλ).

Ειναι καλυτερες, για παιχνιδια παντα, απο τις οθονες PVA->1930Ρ. Οι S-IPS δινουν λιγοτερες σκιες κι ας εχουν το ιδιο χρονο αποκρισης (25ms) απο τις PVA. Αλλα εχουν καποια προβληματα με το μαυρο χρωμα και με uniformity (δες το θεμα του mlemo γι'αυτες τις οθονες).

Τελικά πήρα και εγώ την LG 1920Ρ Και πρεπει να πω πως από θεμα αποδοσης χρωματον και φωτεινότητας σε σχέση με μια 1730s μια άλλη επίσης lg (δεν θυμαμαι)και μια Samsung δεν θυμάμαι μοντέλο , είναι σκέτη τρέλα

Από θέμα ghosting δεν μπορώ να κρύψω ότι είναι εμφανές αλλά εγώ μέσα σε 3-4 ώρες το συνήθισα!

Επίσης έτρεξα μερικά παιχνίδια για να το το ghosting , στο doom 3 είναι μια χαρά , στο world of warcraft μέτριο και στο hl2 έχει αρκετό αλλά και αυτό μετά από λίγο συνηθίζετε

Thanx για τις συμβουλές σας

Αρχική απάντηση από LordArthas

Μπορει να μην εχεις αδικο, αλλα ειναι εντελως υποκειμενικο το θεμα των σκιων.

Εγω πχ δεν εβλεπα καθολου σκιες με την πρωην 16αρα που ειχα. Εσυ οπως λες βλεπεις διαφορα ακομη και αναμεσα σε 16 και 12. Το καλυτερο για τις σκιες θα ηταν να τις δει και μονος του.

Φιλε μου ισως παρεξηγησες ή εγω δεν καταλαβα καλα!

Δεν ειπα πως βλεπω διαφορα αναμεσα σε 16-12 αλλα ρωταω ΑΝ ειναι αισθητη με το ματι..

Πχ εγω εχω μια Sony SDM HS93 TFT 19" αλλα αν θυμαμαι καλα εχει 25ms...αν παρω μια 12αρα ή 16αρα που καταλαβαινω τη διαφορα??

Για αυτο ρωταω...

Αρχική απάντηση από Borg [Σήμερα, στις 15:09]

Τελικά πήρα και εγώ την LG 1920Ρ Και πρεπει να πω πως από θεμα αποδοσης χρωματον και φωτεινότητας σε σχέση με μια 1730s μια άλλη επίσης lg (δεν θυμαμαι)και μια Samsung δεν θυμάμαι μοντέλο , είναι σκέτη τρέλα

Από θέμα ghosting δεν μπορώ να κρύψω ότι είναι εμφανές αλλά εγώ μέσα σε 3-4 ώρες το συνήθισα!

Επίσης έτρεξα μερικά παιχνίδια για να το το ghosting , στο doom 3 είναι μια χαρά , στο world of warcraft μέτριο και στο hl2 έχει αρκετό αλλά και αυτό μετά από λίγο συνηθίζετε

Thanx για τις συμβουλές σας

Αφου συνηθισες τις σκιες, εκανες την καλυτερη επιλογη. PVA rules :banging:

Αρχική απάντηση από fANiS_K [19-02-2005 15:58]

Φιλε μου ισως παρεξηγησες ή εγω δεν καταλαβα καλα!

Δεν ειπα πως βλεπω διαφορα αναμεσα σε 16-12 αλλα ρωταω ΑΝ ειναι αισθητη με το ματι..

Πχ εγω εχω μια Sony SDM HS93 TFT 19" αλλα αν θυμαμαι καλα εχει 25ms...αν παρω μια 12αρα ή 16αρα που καταλαβαινω τη διαφορα??

Για αυτο ρωταω...

Sorry fANiS_K, αλλα μολις τωρα ειδα οτι κατι ειχες γραψει σε εμενα...

Δεν εχω ιδεα αν αναμεσα σε 16 και 12 υπαρχουν διαφορες. Σιγουρα θα υπαρχουν αυτοι που τις βλεπουν κι αλλοι οχι, οπως συμβαινει γενικοτερα με αυτο το φαινομενο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.