Jump to content

Προτασεις για UPS!!

fanisk

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από spc

έχω δει Ellipse Premium (που υποτίθεται είναι και καλύτερα απ τα NOVA) να τραβάνε restart σε μηχανήματα.....

Αρχική απάντηση από kv3d

Το δικο μου mge800elipse, μου'χει δωσει 2-3 restart και με εχει σωσει σε αλλες 15 διακοπες.Δεν το προτεινω.

.................

To mge 1100VA που φερνει το πλαισιο, περιπου 100κατι ευρω το εχει κανεις? Εχω ακουσει καλα λογια....

εγω εχω ενα mustek 600va (360W) εδω και 2,5χρονια και τον τελευταιο χρονο, δεν σηκωνει πλεον το αντεκ ΤΡ 380 με 3 σκληρους που εχω, με την μια κλεινει το πισι..... αν βαλω μονο τον ενα νομιζω οτι κραταει λιγο.... :TD:

Ερωτηση...μιας κ εχω καπου 110 πιστωτικο απο Πλαισιο, να παρω το MGE1100VA?????

Αυτα τι λενε?Ξερετε μηπως εχουν κανα προβλημα με restart κλπ??

Μηπως να παρω κανα raptor απο το Πλαισιο με το πιστωτικο κ να παρω καποιο Mustek?Δεν ξερω ειμαι μπερδεμενος(as always!!)

Αρχική απάντηση από spc

ναι, αλλά υποτίθεται ότι είναι η φθηνότερη σειρά.....

ναι το ξέρω, τζάμπα σειρά είναι. φαίνεται να δουλεύει πάντως αξιοπρεπώς.

(το δικό μου έχει πολύ μικρό φορτίο, οπότε ίσως να βοηθά και αυτό)

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Ερωτηση...μιας κ εχω καπου 110 πιστωτικο απο Πλαισιο, να παρω το MGE1100VA?????

Αυτα τι λενε?Ξερετε μηπως εχουν κανα προβλημα με restart κλπ??

Μηπως να παρω κανα raptor απο το Πλαισιο με το πιστωτικο κ να παρω καποιο Mustek?Δεν ξερω ειμαι μπερδεμενος(as always!!)

το 600άρι που έχω είναι ικανοποιητικό. σε προειδοποιώ:

1) δεν συνδέεται με το pc (να βλέπεις level μπαταρίας etc)

2) το 1100 έχει ανεμιστήρα

3) το δικό μου όταν δίνει ρεύμα έχει σπαστικό μεγαφωνάκι+ κάνει και θόρυβο.

το μεγαφωνάκι θα φύγει όταν τελειώσει η εγγύηση;)

Περί Mustek- Έχω χρησιμοποιήσει 800άρια και 1000άρια, και δεν έχω ποτέ δει restart (-έγκαιρη μετάβαση στη μπαταρία). Συν τη δυνατότητα σύνδεσης με τον υπολογιστή μέσω usb ή σειριακής (ανάλογα το μοντέλο). Ρίξτους μια ματιά, δε χάνεις τίποτα.

Εγω πηρα πριν δυο μηνες το BR800I APC. Αν και το πρωτο πηγε rma το δευτερο δουλευει αψογα. Κραταει το συστημα της υπογραφης μου 26 λεπταααα. Το πρωτο κραταγε μονο 13 και μου στειλανε καινουργιο χωρις δευτερη κουβεντα με κουριερ απο ολλανδια. Ειμαι ευχαριστημενος και με το μηχανημα και με την εταιρια.

Δηλαδη εμενα που δεν το κραταει πλεον καθολου το mustek 600 (πλην μικρων πτωσεων τασης) να το στειλω για ρμα?

ποσα χρονια εχει αραγε το δικο μου? μονο αν εχει 3 με καλυπτει, αλλα δε νομιζω να εχει 3...

ξερει κανεις ποσο εχουν τα mustek?

Έχω δύο ups. Το πρώτο είναι ένα με έκαψες στην κυριολεξία. Απο τις 10 διακοπές τις 7 έκανε restart. Το έβαλα στην οθόνη και για το σύστημα ένα APC 650 online απο τα παλιά smart ups. Το APC δεν με έχει προδώσει ποτέ και ας το πήρα μεταχειρισμένο με χαλασμένη μπαταρία. έδωσα 40 και του έβαλα μπαταρίες και είναι φοβερό. Μένει να φτιάξω ένα καλώδιο επικοινωνίας. APC και απο εμένα.

Καλύτερα σκάστα για το ups γιατί αν έχεις και τελικα σου κάνει επανεκκινήσεις δώρον άδωρο και θα το φάει κανας περαστικός στο κεφάλι :dots:

Εγω εχω το mge nova 1100 AVR εδω και 4-5 μηνες! Παρολο που ειναι πολυ ασταθες το ρευμα στο σπιτι που μενω ποτε δεν εχει παιξει restart απο διακοπη κτλ! Πολυ σταθερο και κρατα το συστημα της υπογραφης για πανω απο 10 λεπτα ανοικτο μαζι με το router Και οθονη!

Εδω και ενα μηνα μαλιστα εχω και το δευτερο πισι εκει και ακομα και με τα δυο να δουλευουν ειναι απολυτα σταθερο σε αναιβοκαταιβασματα τασης και διακοπες!

Πιστευω οτι για την τιμη του ειναι φοβερο!

Δαιδαλε το mge nova 1100 AVR που εχεις ειναι αυτο που στο πλαισιο κανει 110-120 δεν θυμαμαι ακριβως??

Κανει φασαρια??Συνδεεται στο pc??

Αφου σηκωνει τα δικα σου δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα στα δικα μου..

Γιατι λογω πιστωτικου μπορω να το παρω απο Πλαισιο...δεν εχω σκεφτει να παρω κατι αλλο με το πιστωτικο...

Γμτ APC καλα χρυσα κ πανακριβα...σε σχεση με αλλα αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις λενε..

λοιπον αν παρω ενα "μικρο" APC θα εχω προβλημα??

Το συστημα της υπογραφης μου αλλα με μια DFI SLI DR εναν 3500 κ μια 6800GT...κ μετα αλλη μια..+ το router + το κατεβαστηρι μαλλον αλλα ειναι <1GHz...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.