Jump to content

Προτασεις για UPS!!

fanisk

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Nikos007

Εγω πηρα πριν δυο μηνες το BR800I APC. Αν και το πρωτο πηγε rma το δευτερο δουλευει αψογα. Κραταει το συστημα της υπογραφης μου 26 λεπταααα. Το πρωτο κραταγε μονο 13 και μου στειλανε καινουργιο χωρις δευτερη κουβεντα με κουριερ απο ολλανδια. Ειμαι ευχαριστημενος και με το μηχανημα και με την εταιρια.

Πως ακριβώς σου το στείλανε με κούριερ; Εγώ έχω το ίδιο μοντέλο με εσένα αλλά δεν μπορεί να το δει το pc. (έκανα και τοπικ για αυτό). μέχρι στιγμής δεν έχω άλλο πρόβλημα.

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Εγω ειμαι με ενα APC Smart UPS 1400 και ειμαι υπερ ευχαριστημενος. Για την αδερφη μου θα παρω Mustek Ομως γιατι εινια πολλα τα λεφτα για το APC

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Δαιδαλε το mge nova 1100 AVR που εχεις ειναι αυτο που στο πλαισιο κανει 110-120 δεν θυμαμαι ακριβως??

Κανει φασαρια??Συνδεεται στο pc??

Αφου σηκωνει τα δικα σου δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα στα δικα μου..

Γιατι λογω πιστωτικου μπορω να το παρω απο Πλαισιο...δεν εχω σκεφτει να παρω κατι αλλο με το πιστωτικο...

Αυτο που λες ειναι αν και εγω το εχω παρει απο μουλτιραμα 118 αν θυμαμε καλα! Δεν συνδεεται με το πισι αλλα εμενα δεν με πειραζει αφου σε ειδοποιει ηχητικα οταν φτανει στο τελος της η μπαταρια.

Θορυβο δεν κανει πολυ.

Αρχική απάντηση από anonymous-root

Πως ακριβώς σου το στείλανε με κούριερ; Εγώ έχω το ίδιο μοντέλο με εσένα αλλά δεν μπορεί να το δει το pc. (έκανα και τοπικ για αυτό). μέχρι στιγμής δεν έχω άλλο πρόβλημα.

Μπες στο site της apc και παρε τηλεφωνο την υποστηριξη για την ελλαδα. Τους λες το προβλημα στα αγγλικα και σου στελνουν καινουργιο. Απλα πραγματα.

....λοιπον στην δουλεια εχω το MGE 1100 Nova.....και ειναι πολυ οκ....κανενα προβλημα ...το μονο κακο ειναι οτι δεν επικοινωνει με το pc μεσω serial/usb....:( ...

..και σπιτι ως τωρα ειχα ενα Mustek 800VA Pro (line Interactive).....το οποιο για τα λεφτα του ειναι για μενα οτι καλυτερο.......αλλα επειδη εχω 3 pc στο σπιτι .....προχτες πηρα και ενα Μustek 1400VA .....και ειμαι πολυ ευχαριστημενος....να αναφερω οτι στο συστημα που το εχω ειναι ενα κτηνος...με 2 psu 1xAntec 550tc και 1χ400Pfc , 2χ w/c με τα ανεμηστηρια

και μια LG F900P + διαφοροι μετασχηματιστες απο περιφερειακα....;)

Η γνωμη μου ειναι οτι δεν χρειαζεται να δωσεις 350 ++ ...για ενα ups ...απο την στιγμη που ειναι για home use......οι ακριβες λυσεις της APC k MGE ......απευθυνονται συνηθως σε serveroκαταστασεις ...που εκει περα τα πραγματα ειναι πολυ σφιχτα !!!

Με αλλα λογια συμφωνω με τα λεγομενα του spc.....:D:p

Αρχική απάντηση από mortisboy

Με αλλα λογια συμφωνω με τα λεγομενα του spc.....:D:p

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια Mr. Μόρτη :p

Όπως ανέφερα και παραπάνω, ο μόνος ανασταλτικός παράγων για την αγορά Mustek από 1000 και πάνω είναι ο συνεχής θόρυβος από τον fanάκι.

Αν αυτό δεν είναι πρόβλημα, δεν υπάρχει λόγος να δώσει κανείς παραπάνω λεφτά για normal (ή ακόμα και ημιεπαγγελματικές) χρήσεις

Nice then...Μορτη το φανακι κανει πολυ θορυβο??Δεν θελω να κανει φασαρια!!

Αυτο συνδεεται στο PC?????

Αν δεν κανει φασαρια, θα παρω εκεινο να ξεμπερδευω...

....@spc.......:p :p

....@Φανη ....ναι κανει θορυβο που δεν περναει απαρατηρητος....αλλα εκει που το εχω βαλει (χαμηλα και πλαι απο το desk μου) δεν ακουω τιποτα......αλλα εχω και αρκετο θορυβο γενικα ....ναι συνδεεται με το pc...και με serial και με usb.....;)

Οκ Κωστα με επεισες!

Κ εμενα θα μπει κατω απο το γραφειο κ δεν νομιζω να ακουγεται τοσο...

Καλα τα APC αλλα πολλα χρηματα...οποτε Μustek 1400VA κ κατι θα κανουμε για τη φασαρια...

Που ειναι καλυτερο να συνδεθει?Serial/USB?

Αφου εχεις και το Μustek 1400VA και το MGE 1100 Nova προτεινεις το πρωτο εεεε??

Κυρ-Εσπισακο ετοιμασου το Σ/Κ να κουβαλας κανα Μustek 1400VA...λοοοοοολ!!!

Που ειναι καλυτερο να συνδεθει?Serial/USB?
Δεν θα δεις την παραμικρή διαφορά, όποιο κι αν βάλεις...
Αρχική απάντηση από georgeadams

Δεν θα δεις την παραμικρή διαφορά, όποιο κι αν βάλεις...

Βαλτο serial, ετσι κι αλλιως δεν τις χρησιμοποιεις. Ενω usb Ολο και καπου θα σου χρησιμευσει

Αρχική απάντηση από georgeks78

Βαλτο serial, ετσι κι αλλιως δεν τις χρησιμοποιεις. Ενω usb Ολο και καπου θα σου χρησιμευσει

Ελεος ρε Γιωργο!

ο τελευταιος λογος που θα το εβαζα usb ειναι αυτος!

τα περισσοτερα mobo εχουν 8 usb!!!

Ποσες εξωτερικες συσκευες εχει πια???

Εγω παντως ουτε μια!

Παντως εγω στην serial θα την εβαζα, αν ειχα αλλη.... για λιγοτερη καταναλωση πορων... αυτη την αποψη εχω, χωρις να ειμαι 100% σιγουρος ομως!

Αρχική απάντηση από Nikos007

Μπες στο site της apc και παρε τηλεφωνο την υποστηριξη για την ελλαδα. Τους λες το προβλημα στα αγγλικα και σου στελνουν καινουργιο. Απλα πραγματα.

ΔΩΡΕΑΝ;;; (για εντός εγγύησης) ????

Εντελως δωρεαν. Το ups βεβαια ηταν σε εγγυηση. Εκανε ακριβως μια εβδομαδα να ερθει και το στειλανε με TNT courier.

παιδιά δεν ξερω τι λετε..

εγω εχω εδω και 1,5 χρονο ενα Up-Selec 1000VA LINE-INTERACTIVE ... εχω φαει κατι τρελες διακοπες ρεύματος και το ups-άκι συμπεριφέρθηκε Α Ψ Ο Γ Α !

το ειχα αγορασει 120 περίπου και τώρα εχει προσφορά 103,84 με το φπα

post-1981-1416071721,1633_thumb.gif

Καλησπερες!!

Νομιζω πως τελικα εχω καταληξει στο Mustek 1400VA...το μονο που με προβληματιζει ειναι η φασαρια που κανει, κ σκεφτομαι τι να κανω μολις το παρω...

Επειδη μονο αυτο με προβληματιζει πλεον(μπορω να κανω τπτ στο φαν για να μην ακουγεται??)

μολις βρεθει λυση το πηρα....

Καλα τα APC αλλα πανακριβα!!

Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 20:19]

Καλησπερες!!

Νομιζω πως τελικα εχω καταληξει στο Mustek 1400VA...το μονο που με προβληματιζει ειναι η φασαρια που κανει, κ σκεφτομαι τι να κανω μολις το παρω...

Επειδη μονο αυτο με προβληματιζει πλεον(μπορω να κανω τπτ στο φαν για να μην ακουγεται??)

μολις βρεθει λυση το πηρα....

Καλα τα APC αλλα πανακριβα!!

ποσο το εχεις βρει το Mustek ??

Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 20:44]

Τελικη με ΦΠΑ στα 195 αν θυμαμαι καλα...

όντως κάπου εκει παιζει η τιμή του το είδα στα 191

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.