fanisk Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2005 Παιδες ψαχνω UPS το οποιο να συνδεεται κ να διαχειριζεται απο το PC(καπως ετσι τεσπα) κ να κραταει οσο το δυνατον περισσοτερο το συστημα της υπογραφης μου, με μια DFI SLI DR, εναν 3500+, και μια 6800GT...κ αλλη μια μετα...δλδ θελω κατι που να σηκωνει ενα βαρυ συστημα... Ποια μου προτεινετε??Ποιας εταιριας?Απο που? Επισης αν κανω λαθος διορθωστε με αλλα ετσι δεν ειναι?? Stand By<Line Interactive<On line ????? ????? Περιμενω τις προτασεις σας...ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Φεβρουάριος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Με ενα line interactive εισαι μια χαρα, φιλτραρεται και το ρευμα μεσω regulator. Απο εκει και περα το μεγεθος σε VA του ups ειναι αναλογο με τον μαχ του τροφοδοτικου και της διαρκειας που θελεις να κραταει. Προσωπικη αποψη, 5 λεπτα ειναι αρκετα ετσι ωστε να μπορεσεις να κανεις save και να το κλεισεις.. Αν θελεις επικοινωνια με τον υπολογιστη(να στελνει mail οταν πεφτει το ρευμα κλπ) πρεπει να εχει θυρα επικοινωνιας serial h usb. Τι τροφοδοτικο εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 15, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 εαν η οθονη σου ειναι ΤΦΤ με ενα 800αρι APC ή MGE εισαι υπερκαλλυμενος.....αν εχεις CRT θα προτεινα 1000 ή 1200VA....προσφατα δοκιμασα και το 800αρι Mystek......πολυ καλο αν και το software κατωτερο απο των 2 αλλων..........αν ειναι να τα σταξεις χοντρα θα σου λεγα ενα 800αρι APC......οτι καλυτερο μπορεις να παρεις......σαν 2η επιλογη θα σου λεγα ενα 1200αρι MGE ellipse premium(αυτο εχω και ειναι ΑΨΟΓΟ)....σαν 3η επιλογη το 800αρη Mystek....και αρκετα οικονομικοτεροαυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 15, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 για λίγα λεφτά τα 800-1000-1400 της Mustek είναι κορυφαία (και πολύ καλά - μην σας ξεγελά η τιμή τους) - το μόνο τους πρόβλημα είναι η συνεχής λειτουργία του fanαν είσαι διατεθειμένος να δώσεις παραπάνω χρήματα, πήγαινε κατευθείαν σε APCτα φθηνά MGE (Ellipse, Nova) άστα καλύτερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 15, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από fotmeΤι τροφοδοτικο εχεις? Λεει στην υπογραφή του...PSU:Tagan 480W Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Φεβρουάριος 15, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 ενα MGE ellipse premium 1200 ή ένα αντιστοιχο line interactive της APC είναι οτι πρέπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 15, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από spc για λίγα λεφτά τα 800-1000-1400 της Mustek είναι κορυφαία (και πολύ καλά - μην σας ξεγελά η τιμή τους) - το μόνο τους πρόβλημα είναι η συνεχής λειτουργία του fan αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις παραπάνω χρήματα, πήγαινε κατευθείαν σε APC τα φθηνά MGE (Ellipse, Nova) άστα καλύτερα.... why? έχω το nova 600 γι'αυτό ρωτάω ξέρει κανείς ποια είναι χωρίς ανεμιστήρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 15, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Nova 600 κι εδώ και απόλυτα ευχαριστημένος... ???Δε θα έπρεπε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 15, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris why? έχω το nova 600 γι'αυτό ρωτάω ξέρει κανείς ποια είναι χωρίς ανεμιστήρα? Αρχική απάντηση από feanorian82 Nova 600 κι εδώ και απόλυτα ευχαριστημένος... ??? Δε θα έπρεπε? έχω δει Ellipse Premium (που υποτίθεται είναι και καλύτερα απ τα NOVA) να τραβάνε restart σε μηχανήματα..... ενώ αντίθετα τα φθηνά Mustek είναι σκυλιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Φεβρουάριος 15, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Φανη ενα mustec 800 ειναι μια χαρα!! @aristos, thnx m8 δεν το ειχα δει Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 15, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 δεν ξέρω, μόνο από το δικό μου μπορώ να κρίνω, και από αυτό είμαι ευχαριστημένος. φυσικά το αγόρασα ως το πιο φτηνό, αλλά μου άρεσε. βέβαια αν έχεις δει περισσότερα, μπορεί να έχεις και δίκιο.ερώτησις: οι αντλίες δουλεύουν με την τραπεζοειδή κυματομορφή που βγάζουν τα φτηνά ups?γιατί θέλω ένα και για το μεγάλο pc μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 15, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από fotme Φανη ενα mustec 800 ειναι μια χαρα!! @aristos, thnx m8 δεν το ειχα δει Οκ τπτ m8 (καλό το m8 δεν το ήξερα ) mustec 800 ή mustek 800??? Ειναι αρκετά φθηνό πάντως... κάτι άλλα με ~880 που έχουν τα multirama ΠΟΣΟ πιο καλά ειναι για να κάνουν τόσα πολλά λ7? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 15, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 μετράει κυματομορφή+το συγκεκριμένο είναι online Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 15, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Δλδ? τι ακριβώς ενοούμε online ups? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Φεβρουάριος 15, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 mustek it is, οντως!! κατα τ'αλλα (merlin gerin) πολλα τα λ7 ( ) Αρη.. κορυφαιο παντως!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 15, 2005 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Εγώ για ups 900 ευρώ δεν δίνω!! Το mustek με ~ 100 μια χαρά φένετε... το σκεφτομαι.... Το online ups τι είναι τελικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Φεβρουάριος 15, 2005 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 Δλδ? τι ακριβώς ενοούμε online ups? θα ανοιξω τα τεφτερια μου και θα σου απαντησω, εως τοτε ξερει καποιος αλλος , γιατι θα ξημερωθουμε :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 15, 2005 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 online νομίζω ότι βγάζει αυτό την κυματομορφή, δε διορθωνει αυτή της δεη.οπότε έχεις σταθερότητα, και δεν έχεις το dead time που έχουν τα άλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Φεβρουάριος 15, 2005 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Εγω παντως με ενα MGE 800 premium με ΟΛΟ το συστημα της sig επανω δεν εχω κανενα προβλημα, μου δινει αυτονομια 8 λεπτα και τσεκαριστηκε σε προσφατες διακοπες ρευματος στην περιοχη μου με απολυτη επιτυχια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 15, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Παιδες ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας...Αριστο χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω πως τα online δινουν κατ'ευθειαν κ σταθερα στο pc, δλδ τροφοδοτουνται απευθειας απο αυτα....Παιδες για το UPS θα εχω τη συμμετοχη των χορηγων,(γονεις! λολ) γιατι καλυτερα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο λενε...οποτε τα δεν ειναι το βασικο προβλημα(απο το να εδινα μονος μου...)Επισης καλυτερα να τα δωσουμε μια φορα κ να ξεμπερδευουμε απο UPS....Οποτε spc τα APC σε τι τιμες παιζουν, ποια υπαρχουν κ ποια μου προτεινετε ολοι??Δλδ θελω προτασεις απο APC, και αν τα χρηματα ξεφευγουν, τοτε κοιταμε για Mustek!Σας ευχαριστω ολους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.