Jump to content

Προβλημα (?) με P5K3

EliasKir

Recommended Posts

Λοιπον, εχω μια P5K3 Deluxe και μεχρι τωρα ειχα για μνημη 2x1gb Teamgroup 1333 DDR3. Πριν λιγο καιρο αγορασα τις Cellshock 1600 7-6-6-18 και παρολο που τις αναγνωριζει κανονικα (κανονικα λεει οτι δεχεται μεχρι 1333) και τις εχω παει και 1800 7-7-7-20 (memtest χωρις κανενα προβλημα και με 7-6-6-18) δεν εχω την αποδοση που περιμενα και πολλες φορες οταν ανοιγω τον υπολογιστη μου βγαζει overclocking failed και ξαναμπαινω Bios για ρυθμισεις. Το μονο που υποψιαζομαι ειναι αδυναμια του Chipset (P35) μιας και οι μνημες ειναι αστερια (Micron gtr). Μπορει κανεις να μου προτεινει κατι? Να παω σε κατι καλυτερο ή υπαρχει τροπος να γλυτωσω το εξοδο?

Bios εχω το 1014. Το αμεσως επομενο (και τελευταιο) λεει οτι ειναι μονο για new cpu support και δεν το εχω βαλει (αν και το εχω κατεβασει).

Ποιες υπολοιπες ρυθμισεις εννοεις?

Τασεις ολες στο Auto εκτος απο Cpu (που ειμαι σιγουρα οκ) και vdimm που εχω 2.05 για 1800 7-7-7-20. Strap 400 και τις υπολοιπες επιλογες (performance level, dynamic write κατι... κλπ) τα εχω Disable. Λες να θελει στο NB?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.