Jump to content

ANTEC NINE HUNDRED

EliasKir

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χθες αγορασα το εν λογω κουτι και πραγματικα δεν πιστευω στα ματια μου τα αποτελεσματα, παρολο που ξαναπηρα Midi.

900_q.jpg

Στην αρχη το μονο που με εμποδιζε απο το να το αγορασω ηταν ο θορυβος των πολυ αποδοτικων ανεμιστηρων του. Εχει 2x120 μπροστα, 1x120 πισω και 1x200 πανω. Προεραιτικα μπορει να μπει κι ενας στο παραθυρο για καλυτερη αποδοση. Οι ανεμιστηρες εχουν ο καθενας απο ενα διακοπτακι που εχει τρεις ρυθμισεις ταχυτητας, Low-Medium-High. Οπως αποδειχθηκε στην πραξη οι ανεμιστηρες στο Low ειναι αρκετα αθορυβοι και σε καμια περιπτωση ενοχλητικοι.

Πριν απο αυτο ειχα ενα NZXT Hush το οποιο μου αρεσε μονο σε εμφανιση. Ηταν αθορυβο αλλα για να καταλαβεις αν φυσαει ενας ανεμιστηρας του επρεπε να πλησιασεις το χερι σου περιπου στα 2 cm (μηδεν αποδοση δηλαδη).

Για αυτο το λογο, κι επειδη ολα τα μερη ανεβαζαν θερμοκρασια αν ειχα κλειστο το κουτι (ο επεξεργαστης απο 30-32 πηγαινε +8 βαθμους μεσα σε δυο λεπτα) αναγκαζομουν να το εχω ανοιχτο κατι που συνεπαγεται αυξημενο θορυβο. Επισης οσο ταλεντο κι αν εχεις δεν καταφερνεις ποτε να συμμαζεψεις τα καλωδια (εκτος αν εχεις modular) κατι που επιβαρυνει το airflow. Στο Nine Hundred τετοιο προβλημα δεν υπαρχει αφου εχει τρυπες για cable management που περνανε τα καλωδια πισω απο το tray οπως πολλα ακριβα Full ATX κουτια.

Λοιπον, παμε και σε καποιες ενδεικτικες διαφορες θερμοκρασιας σε σχεση με το NZXT (με ανοιχτο παραθυρο, με κλειστο θα ειχαμε ξεφυγει τελειως):

Cpu: 26 απο 32

ΜοΒο: 33 απο 40-42

Gpu: 46 απο 50+

HDDs: 34 απο 45!!!

(ολες οι θερμοκρασιες ειναι σε idle).

Κατι ηξερε αυτος... :033:

Πριν λιγο τελειωσε και δυο ωρες ORTHOS Small FFts στα 3,15 Ghz με 1,3 volt ---> 60 βαθμους σταθερα με τους ανεμιστηρες (και της cpu) στο Low. Αυτο που με προβληματισε ειναι η διαφορα μεταξυ των πυρηνων 78-77-66-65! Μαλλον δεν παταει καλα η Zalman. :011: :011: :011:

επειδη το είχα θα σου πω τι εκανα.αγορασα ροδες.εβαλα αναποδα το psu εκανα μια τρυπα για 12αρι φαν στο πατο και μια τρυπιτσα για να περνανε τα καλωδια ακριβως διπλα στο psu.τελος βαλε αναποδα τους δισκους και βλαλε το ενα drive bay.

Εγώ ζαχαρώνω το twelve hundred. Για τα λεφτά του είναι πολύ καλό κουτάκι και έχει πολύ καλό airflow. Μεγειές

• 6 months later...
Εγώ ζαχαρώνω το twelve hundred. Για τα λεφτά του είναι πολύ καλό κουτάκι και έχει πολύ καλό airflow. Μεγειές

ξερει κανεις ποσο υψος εχεις το twelve hundred?θελω να το παρω και δν ξερω αν χωραει στο γραφειο μου..

Ε εντάξει και το HAF 932 που είναι τέρας και αυτό, είναι στα 575.

Με προβληματίζει η τιμή του 12.000.

Γιατί τόσο ακριβό??185 στο Eshop βλέπω..

Επίσης βλέπω να βιδώνουν τα drivers με βίδες??Τη στιγμή που κουτιά στα μισά λεφτά έχουν screw-less δυνατότητες??

Έτσι είναι, 58.2CM. Αν δε χωράει αυτό δε ξέρω πως χωράς εσύ. :p

πω ρε π***η μου.με ξεσκισες τωρα.η θηκη για τον πυργο ειναι τοση.

ειναι σουπερ κουτακια...εγω twelve hundred απλα κορυφη...και οι ανεμιστηρες που εχει ειναι πολυ καλοι θα ελεγα...

Αν και εχω βρει ακρη τελικα και εχω παραγγειλει 5 X SilenX 18db 90cfm...

Σιγουρα 2 θα βαλω στο cpu και ενα στο πλαι..αλλα σκεφτομαι ισως να αλλαξω τα δυο πισω...(γι αυτο και η ερωτηση μου το πρωι για διφορα επιδοσεων στο puss/pull)

Ψιλοβγηκαμε ΟΦΤΟΠΙΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ :p

μπααα....για το twelve hundred μιλαμε ακομα....ειναι θορυβωδες οι ανεμηστηρες στο medium??

Όχι αρκετά. Για το σύνολο των ανεμιστήρων είναι πολύ καλο, αλλα όχι για την κρεβατοκάμαρα!!

Για το 900 είναι το thread =P

Σιγα ρε, λες να παρεξηγηθω? :033:

lunatic?

Φιλε, απο εξωτερικο τους παρηγγειλες? Κ αν ναι, απο που?

Γιατι κ εγω το ψαχνω το συγκεκριμενο μοντελο, μα πουθενα.... :(

Απο το PCSilent

Elias??? Ti ??

Εχω μαλλον 2 εξτρα θα δω αμα δε τους χρησιμοποιησω πουθενα...

Να ερθουν με το καλο

Εχω μαλλον 2 εξτρα θα δω αμα δε τους χρησιμοποιησω πουθενα...

Να ερθουν με το καλο

Μακαρι να σου ερθουν φιλε να μας πεις κ αν τελικα ειναι τοσο φοβεροι οσο λενε στο site ή οχι. Ενημερωσε με για την εξελιξη αν μπορεις.... Ευχαριστω. :)

Ο lunatic δεν εψαχνε τετοιους ανεμιστηρες?

Ναι, τους εψαχνε. Θα τον ενημερωσω επι του θεματος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.