Jump to content

Gigabyte P35DS4 πρόβλημα με Restart

dimitris_del1442169177

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους

Τον τελευταίο καιρο το pc μου κανει restart σε ατακτα χρονικα διαστηματα.

Εκανα φορματ περασα καθαρες εκδοσεις προγραμματων,και για κατι μερες ολα οκ.Τωρα αρχισε παλι.Τρεχω Orthos kai memtest για πολλη ωρα αλλα τπτ.

Η συνθεση του υπολογιστη ειναι

C2D 6750

Gigabyte p35ds4

corsair 620

4(2x2)giga ram muskin 6400 5-5-5-12

500 seagate 32mb

9800gtx twintech

(χωρις ΟC το συστημα)

υποθετω μητρικη.

θα κανω και bios update καλου κακου.μπορω καπως να το επιβεβαιωσω?ξερετε αν υπαρχει ασυμβατοτητα με μνημες με τι συγκεκριμενη mobo??στα 2χ2?να παιξω με μνημες??αν και το memtest ολα οκ..

Ζητουνται γνωμες,ευχαριστω!

p.s.:δν υπαρχει πιο εκνευριστικο πραγμα στον κοσμο!!!:074:

Πρέπει κατ'αρχήν να ελένξεις τις μνήμες σου (με το memtest)... Κοίτα και εδώ για να μην σε κουράζω: http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=39654

πάλι gigabyte μητρική είχα κι εκεί... 2-3 format είχα κάνει τότε θυμάμαι μέχρι να το βρώ! Καλό κουράγιο:001:

φιλε πολυ χρησιμο το λινκ σου....δοκιμασα μνημες teamxtreem απο το δευτερο το pc παλι τα ιδια...μετα απο πολλα restart εχω αρχισει να υποψιαζομαι οτι φταιει η το utorrent η κατι στο router η στη συνδεση στο νετ.ΕΛΕΟΣ.μου το επιβεβαιωσε ο φιλος που το επαθε κ αυτος στο thread σου.τωρα μπαινω απο το δευτερο pc,δν εχω στο πρωτο νετ μια χαρα ολα.οι προσπαθειες θα συνεχιστουν....δυστυχως...

Όπως σου ξαναείπα καλό κουράγιο... Πέρνα τα προγράμματα και τους οδηγούς ένα-ένα καθε φορά και θα το βρείς στο τέλος... θα πάρει βέβαια χρόνο...:001:

varachio added 0 Minutes and 57 Seconds later...

Κοίτα πάντως και το τροφοδοτικό σου καλού κακού αν δεν το έκανες ήδη...

το προβλημα εστιαζεται στον τορρεντ client.οταν ανοιγω τορρεντς γινεται ειτε απευθειας ειτε μετα απο λιγο.αλλιως ειναι ολα κομπλε.Rapid κατεβαζει μια χαρα.

με utorrent κανει restart απευθειας με azureus αργει λιγο αλλα παλι κανει...

χρησιμοποιω την 1.8.Μαλλον κανει conflict με το nod32 firewall απο οτι καταλαβα με λιγο ψαξιμο...τωρα παιζει μια χαρα που το ρυθμισα!ελπιζω να μην ξανακανει γιατι τοτε θα θελει τρελο ψαξιμο...(ελπιζω να μην ειμαι offtopic επειδη αλλαξε το προβλημα)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.