Jump to content

SAMSUNG SYNCMASTER T240

pirforos

Recommended Posts

Πριν λιγες μερες χαζευα στο ΠΛΑΙΣΙΟ το αμεσως μικροτερο μοντελο στις 22" Τ220 και ηταν καταπληκτικο. Το μονο που με χαλασε και δεν το πηρα τελικα ηταν το βυσσινι χρωμα στο κατω μερος του πλαισιου.πολυ κιτσατο και σου αποσπουσε τη προσοχη.

το εχω εγω το Τ220 απλα ειναι πολυ καλο για μενα [γιαλινο-βυσινι look]

ξεφευγει απο τα μαυρα κουτια που ειναι ολα τα αλλα

και το βασικο παιζει υπεροχα επισης μοιαζει με την 40αρα 656

YΓ πρεπει να το δεις απο κοντα οι φωτο το αδικουν πολυ

το εχω εγω το Τ220 απλα ειναι πολυ καλο για μενα [γιαλινο-βυσινι look]

ξεφευγει απο τα μαυρα κουτια που ειναι ολα τα αλλα

και το βασικο παιζει υπεροχα επισης μοιαζει με την 40αρα 656

YΓ πρεπει να το δεις απο κοντα οι φωτο το αδικουν πολυ

Στο πλαίσιο έχει αυτό το ίδιο δεν είναι με μερικά έξτρα;

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1151495&catalog=23&category=69978102&page=7

Η Samsung Τ240 δεν υπάρχει πλέον στο eshop και μου είπαν ότι δεν ξέρουν πότε θα τη ξαναφέρουν επειδή δεν υπάρχουν ούτε στον προμηθευτή, οπότε παρέγγειλα τη 2493HM 375 Ευρώ απο το πλαίσιο..Αυριο θα μου τη φέρουν..

• 2 months later...

απο τις δυο www.plaisio.gr/productcompare.aspx?Products=1176870%2c1082426&page=2&Manufacturer=Samsung&comparelist=1176870+1082426&category=69978102&catalog=23 καλυτερα να παρω αυτη με περισοτερα κερια η με περισοτερη αντιθεση?αφου εχουν της ιδιες ιντσες και την ιδια αναλυση δεν εχουν και οι 2 trueHD 1080p?γτ το γραφει για την μια απο της 2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.