Jump to content

Κατευθασε η Rampage extreme

Stelaras

Recommended Posts

stealth με 6 πολ. και set fsb κρασαρει στα 585! και οι μνήμες οσο χαμηλά γίνετε!

Πως ειναι χαμηλα οι μνημες?Στο screenshot που εδωσες σε FSB 550 με 5/8 οι μνημες παιζουν στα 880MHz DDR3 1760, αν παιζεις και στα 585 με 5/8 πολλαπλασιαστη τοτε οι μνημες σου τρεχουν στα 936MHz DDR3 1872.

Εισαι σιγουρος οτι μπορουν να κανουν 1872MHz?

Βαλε πολλαπλασιαστη 5/6, στα 585MHz οι μνημες θα τρεχουν στα 702MHz DDR3 1404 για να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι οι μνημες που σε κοβουν.

stealth added 2 Minutes and 48 Seconds later...

Mε προλαβες, οπως ειδες οι μνημες σε εκοβαν.Με λιγο ψαξιμο ακομα θα παει υψηλοτερα.

stealth

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply
Πως ειναι χαμηλα οι μνημες?Στο screenshot που εδωσες σε FSB 550 με 5/8 οι μνημες παιζουν στα 880MHz DDR3 1760, αν παιζεις και στα 585 με 5/8 πολλαπλασιαστη τοτε οι μνημες σου τρεχουν στα 936MHz DDR3 1872.

Εισαι σιγουρος οτι μπορουν να κανουν 1872MHz?

Βαλε πολλαπλασιαστη 5/6, στα 585MHz οι μνημες θα τρεχουν στα 702MHz DDR3 1404 για να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι οι μνημες που σε κοβουν.

stealth added 2 Minutes and 48 Seconds later...

Mε προλαβες, οπως ειδες οι μνημες σε εκοβαν.Με λιγο ψαξιμο ακομα θα παει υψηλοτερα.

stealth

Γιάννη το πρόβλημα ήταν οτι έδινα πολύ pll 1,55~1,57 και δεν μπορούσε ο cpu να πάρει τα πάνω του. πριν λίγο μιλεισα με τον Αντώνη και κατάλαβα ορισμένα πραγματάκια,θα το προσπαθήσω πάντως για ποιο πολύ fsb όταν θα μπει η νερουλοψυξη:D αν και πιστεύω όπως είπε και ο TONY κάπου εδώ τελειώνει και ο cpu και το mobo!

ΣΑΒΒΑΣ:023:

Γιάννη το πρόβλημα ήταν οτι έδινα πολύ pll 1,55~1,57 και δεν μπορούσε ο cpu να πάρει τα πάνω του. πριν λίγο μιλεισα με τον Αντώνη και κατάλαβα ορισμένα πραγματάκια,θα το προσπαθήσω πάντως για ποιο πολύ fsb όταν θα μπει η νερουλοψυξη:D αν και πιστεύω όπως είπε και ο TONY κάπου εδώ τελειώνει και ο cpu και το mobo!

ΣΑΒΒΑΣ:023:

ακόμα εχεις λίγο αλλα και η μνημες σου τελειώνανε ,οταν σου ερθουνε η cellshock που σου εστειλα ξαναδοκιμασε φιλε!!!

CPU Configuration

CPU Ratio Setting 6

C1E Support DISABLED

CPU TM Function DISABLED

Max CPUID Value Limit DISABLED

Vandepool Technology DISABLED

Execute Disable Bit DISABLED

Core Multi-Processing ENABLED

Αντώνη και με αυτές τις ρυθμίσεις τερματίζει στα 615!

καλώς Αντώνη θα ξαναπροσπαθήσω!

Μια χαρα τα πας βλεπω:D

Τωρα που βρικες περιπου σε τι ρευματα να παιζεις μπορεις να το ψαξεις πιο καλα, παντως αυτες οι μνημες που εχεις δεν ειναι και οτι καλυτερο για overclocking.

stealth

Τωρα που βρικες περιπου σε τι ρευματα να παιζεις μπορεις να το ψαξεις πιο καλα, παντως αυτες οι μνημες που εχεις δεν ειναι και οτι καλυτερο για overclocking.

stealth

του εχω στειλει stealth τις cellshock τις μαυρες με τα gtr 1600αρες 7-6-6-18 που πεζουνε πολλη καλα!

stealth

για τις μνήμες ναι! δυστυχώς το κατάλαβα! αλλά ευτυχώς ο TONY μου έστειλε ενα ζευγαρακι CELLSHOCK και τις περιμένω πως και πως θα δείξει πάντως αν έχει άλλο τσαγανό!:033:

SR10RS added 1 Minutes and 55 Seconds later...

του εχω στειλει stealth τις cellshock τις μαυρες με τα gtr 1600αρες 7-6-6-18 που πεζουνε πολλη καλα!

με προλαβες μπαγασικο:D

λέτε να ξαναβάλω το 601 bios να δοκιμάσω αν πάει ποιο πάνω ή να αφήσω το 1003?

SR10RS added 7 Minutes and 10 Seconds later...

:075:καλα το παίρνω σαν όχι και προχωράμε:033:

Δηλαδη δε μπουταρει πανω απο τα 600 (και να μπει windows) ? Μονο με setfsb??

400αρι strap με τις μνημες στο χαμηλοτερο διαιρετη εχεις δοκιμασει ???

400αρι strap με τις μνημες στο χαμηλοτερο διαιρετη εχεις δοκιμασει ???

Στην δικια μου παντως με strap 400 και 1/1 δεν bootαρει ουτε σε default ταχυτητα.

stealth

Στην δικια μου παντως με strap 400 και 1/1 δεν bootαρει ουτε σε default ταχυτητα.

stealth

Εμενα μια βλαμενη που ειχα δοκιμασει , ηταν ο μονος τροπος για να αναψει πανω απο τα 580 .

Aπο περιεργια γιατι θες να πας πανω απο 600MHz FSB θα ασχοληθεις με πολυ αρνητικες θερμοκρασιες θα κανεις xtreme overclock? Πιστευω πανω απο 500 ειναι μια χαρα για καθημερινη χρηση...

Δεν ειναι μονο το θεμα των 600Mhz fsb ... αλλα και το οτι οι βλαμενες REX δε μπορουν να παιξουν σταθερα πανω απο 1600Mhz τις μνημες .

με 620 μπουταρε κανονικά και για πρώτη φωρα με strap 400! μέσα από τα WINDOWS με το setfsb κρασαρε στα 640! με 1,89volt στο τσιπσετ! αυτα για σήμερα γιατί μου έβγαλε το λάδι αυτη η γαϊδούρα!:120:

post-13176-1442175545,9933_thumb.png

Κανονικα , με 1.8vmch θα πρεπει να πηγαινει 640+ με strap 266.

Το 400αρι ειναι αρκετα χαλαρο .

Εχε υποψιν οτι υπαρχει και fsb wall απο τον επεξεργαστη . Μπορει ενας 8600 να τερματιζει στα 610 , ενω ενας αλλο να πηγαινει 650 με αερα .

Κανονικα , με 1.8vmch θα πρεπει να πηγαινει 640+ με strap 266.

Το 400αρι ειναι αρκετα χαλαρο .

Εχε υποψιν οτι υπαρχει και fsb wall απο τον επεξεργαστη . Μπορει ενας 8600 να τερματιζει στα 610 , ενω ενας αλλο να πηγαινει 650 με αερα .

Aπο περιεργια γιατι θες να πας πανω απο 600MHz FSB θα ασχοληθεις με πολυ αρνητικες θερμοκρασιες θα κανεις xtreme overclock? Πιστευω πανω απο 500 ειναι μια χαρα για καθημερινη χρηση...

ναι! να το βρω που το υγρό άζωτο ή ήλιο για να κάνω και xtreme overclock!

εσείς έχετε την γνώση, την τρέλα, και όλα τα εργαλεία! εγώ έχω μόνο την τρέλα και λίγη λίγη γνώση! αλλά το κάνω γιατί μου αρέσει! τι να κάνουμε ειμαι overcloκαας!:045:

SR10RS added 5 Minutes and 22 Seconds later...

παιδες υλικρινα ειμαι γκολ! παω για νανακια! Στελαρα σε διαβασα θα τα πουμε αυριο καλη σας νυχτα!

ναι! να το βρω που το υγρό άζωτο ή ήλιο για να κάνω και xtreme overclock!

εσείς έχετε την γνώση, την τρέλα, και όλα τα εργαλεία! εγώ έχω μόνο την τρέλα και λίγη λίγη γνώση! αλλά το κάνω γιατί μου αρέσει! τι να κάνουμε ειμαι overcloκαας!:045:

SR10RS added 5 Minutes and 22 Seconds later...

παιδες υλικρινα ειμαι γκολ! παω για νανακια! Στελαρα σε διαβασα θα τα πουμε αυριο καλη σας νυχτα!

πολλη μαπα αυτες η μνημες σου ρε παιδι μου,να μην πεζουνε με το 266 και να πεζουνε με το 400 δειχνουνε κακα πραγματα.βαλε τις cellshock μαστορα που πεζουνε και με το 266 κανονικα!

άλλο ένα αποτυχημένο boot απο 630 fsb! μόνο με 620 και 400αρι strap windows, setfsb και μπουρλότο στα 642 σήμερα! καλά κάθε φορά ξεχειλώνει και λίγο! έχει τρελαθεί το μηχανάκι!:017:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.