Jump to content

Κατευθασε η Rampage extreme

Stelaras

Recommended Posts

άλλο ένα αποτυχημένο boot απο 630 fsb! μόνο με 620 και 400αρι strap windows, setfsb και μπουρλότο στα 642 σήμερα! καλά κάθε φορά ξεχειλώνει και λίγο! έχει τρελαθεί το μηχανάκι!:017:

ρε πας καλα?ποσο θες να πας με αερα?μια χαρα εισαι ,αυτα τα νουμερα ειναι μονο για bench 640+ και με άζωτο δεν προκειται για 24/7 να εισαι εκει ,ξεχασε το...μια χαρα ειναι η μητρικη η μνημες σου ειναι απατη!!

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply
άλλο ένα αποτυχημένο boot απο 630 fsb! μόνο με 620 και 400αρι strap windows, setfsb και μπουρλότο στα 642 σήμερα!

Ετσι οπως πας θα το τιναξεις στον αερα το North...

Καλα σου λεει ο TONY, που θες να το φτασεις και για πιο λογο αφου δεν benchαρεις?

stealth

εε!!! δεν ζητάω πολλά μόνο 700 fsb στον αέρα::082::082::026::026:

πλάκα κάνω! απλα θελω να ξερω τα ορια του μεχρι που ειναι!

αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής: κοιτάζοντας τα αρχικά ποστ του Στελειου αλλά και των υπολοίπων παιδιών βλέπω ότι για το ίδιο fsb η καλή μου θέλει πολύ περισσότερο ρεύμα στο north.

1.89 volt για τα 620 δεν είναι πολλά? το bios εδώ παίζει κάποιο ρόλο ή είναι θέμα mobo και cpu? και αναφαιρωμαι παλι στο bios γιατι βλεπω οτι τα καλυτερα κλοκια ειναι με 501,601!

αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής: κοιτάζοντας τα αρχικά ποστ του Στελειου αλλά και των υπολοίπων παιδιών βλέπω ότι για το ίδιο fsb η καλή μου θέλει πολύ περισσότερο ρεύμα στο north.

1.89 volt για τα 620 δεν είναι πολλά? το bios εδώ παίζει κάποιο ρόλο ή είναι θέμα mobo και cpu? και αναφαιρωμαι παλι στο bios γιατι βλεπω οτι τα καλυτερα κλοκια ειναι με 501,601!

το bios δεν πεζει ρολο για max fsb τον ρολο τον πεζει η mobo σε συνδιασμο με τον cpu ,τα bios εχουνε μικροδιαφορες σε αλλα θεματα!με το 1003 εισαι μια χαρα!και αυτα τα νουμερα που βλεπεις στο ξαναλεω για 100στη φορα εχουνε γινει με άζωτο και μόνο που εκει τα ρευματα αλλαζουνε τελειως με το πάγωμα!

τοτε ειμαι καλα εκι! ειπαρχει τροπος να δωσεις χαμηλοτερη PLL απο 1,51χχ?

οχι με την καμιά, εδω γελάμε χεχεχεχεχε:040::040:..το pll mod ένας το ξερει μόνο και δεν το δίνει πουθενά (δεν ειναι κατι απλο για αυτο)αλλα προσωπικά εσενα δεν σου χρειαζεται καθολου!!

αυτο χρειαζεται σε ατομα που δοκιμαζουνε πολλά cpu (c2d8600)μήπως κανένας ακούει το pll mod και πάει καλυτερα ,πιο πολλη απο θεμα ψυξης για να ανεβασει συχνοτητα!

Αφου το παιδευεις που το παιδευεις δεν benchαρεις μηπως παρεις και μερικους ποντους για την ομαδα?:D

stealth

Αφου το παιδευεις που το παιδευεις δεν benchαρεις μηπως παρεις και μερικους ποντους για την ομαδα?:D

stealth

ναι βρε κατσε να το φτειαξω σωστα το μηχανακι πως με 100 fsb θα παω να παρω τους ποντους?:044:

ο <<μικρος>> θελει πολυ δουλεια ακομα!:045:

εδώ είναι μια φώτο αλλά βγήκε θαμπή με το κινητό ισα ισα που φαινεται μέσα απο windows με setfsb σκαλώνει στα 642!

post-13176-1442175546,8772_thumb.jpg

λοιπον με 500 fsb και σε αυτη τη σηχνοτητα θελει μονο 1,36 volt το north και το κατεβαζω κι αλλο.στα 620 με 1,89 μπαινει κανονικα δε θυμαμαι ποσο ηταν το ελαχιστο γι αυτο το fsb <<620>> απο 620 και πανω αν δωσω κατευθιαν απο bios 630-640 και 1,9-1,92 κολαει στο ποστ. κι αν δωσω 1,89 περναει το ποστ και στο φόρτωμα των windows λουπαρει συνέχεια χωρίς να μπαίνει. και λέω 2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. κι άλλο ρεύμα, καλύτερη ψύξη 2) διαιρέτης και μνήμες.

για να ακούσω πρώτα για την τάση που έχει τώρα στα 500 αν είναι η φυσιολογική και μετά τα υπόλοιπα!

post-13176-1442175547,0933_thumb.png

Οπως ειπανε και παραπανω εισαι στα ορια του αερα για κανονικα κομματια γιατι μπορει να σε κοβει ακομα και το CPU.Για παραπανω θες πολυ καλυτερη ψυξη και στο CPU και στο nb.Bρηκα στις σημειωσεις μου στην Asus X48 Evo που ειχα για τα 610 με C0 8500 ηθελα vpll 1.56 vfsb 1.38 και vnb 1.55 παραπανω δε πηγαινε ο CPU με PL 10.

ναι βρε παιδί μου σιγά σιγά καθησυχάζομαι γιατί στην αρχή πίστευα πως το mobo είναι μάπα αλλά τελικά μπορεί να κάνω λάθος. για το cpu δεν με πολυνοιαζει το mobo είναι που λυπάμαι!

Υ.Γ. όσο γι αυτό που είπε ποιο πάνω ο ΤΟΝΥ για τα ρεύματα με το πάγωμα: σε συνθήκες πολύ υπό το 0 δηλαδή αν γινότανε και -400 οι αντιστάσεις σε ένα αγωγό μηδενίζονται και έτσι λόγο μη ύπαρξης <<τριβής>> δεν υπάρχει θερμότητα! αν θυμάμαι καλά!

ναι βρε παιδί μου σιγά σιγά καθησυχάζομαι γιατί στην αρχή πίστευα πως το mobo είναι μάπα αλλά τελικά μπορεί να κάνω λάθος. για το cpu δεν με πολυνοιαζει το mobo είναι που λυπάμαι!

Υ.Γ. όσο γι αυτό που είπε ποιο πάνω ο ΤΟΝΥ για τα ρεύματα με το πάγωμα: σε συνθήκες πολύ υπό το 0 δηλαδή αν γινότανε και -400 οι αντιστάσεις μηδενίζονται και έτσι λόγο μη ύπαρξης <<τριβής>> δεν υπάρχει θερμότητα! αν θυμάμαι καλά!

εγω βαρεθηκα να σου λεω το ιδιο πραγμα οτι το mobo σου ειναι αριστο και οτι αυτα τα νουμερα τα βλεπεις μονο με άζωτο.οποτε κανενας λογος να ανησυχεις για κατι......:021:

ξέρεις τι γίνετε στράβωσα στην αρχή με το mobo και λόγο χαρακτήρα:075: ξεστραβώνω λίγο δύσκολα αλλά θα μου περάσει! ΟΚ!:045:

Στελιο το 266 strap δεν μου βγαινει με τις μνημες σε μεγαλη συχνοτητα το καλυτερο που εχω κανει με αερα ειναι με 333 strap. με τις μνημες που μου εστειλε ο TONY.

post-13176-1442175548,5384_thumb.png

οχι Στελιο θελει κι αλλο ρευμα στο north και cpu και ηδη ειναι πολυ ψηλά για αερα 1,89 volt@ north 1.59 cpu θα δοκιμασω με χαμηλοτερη ταση στο north και χαμηλοτερο fsb μηπος και!

σημερα καναμε μεγαλη προοδο!:D καποιος που με ειχε φαει με το 266 strap:044: ε! λοιπον 266 strap 600 fsb 7 multi και.......

με 1,64 volt στο north! O cpu δεν ειναι καλο κοματι οποτε για κατι καλυτερο δεν πιστευω δεν...

post-13176-1442175548,7709_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.