Jump to content

Κατευθασε η Rampage extreme

Stelaras

Recommended Posts

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Μπα.....πήγα και πήρα μια καινούργια...... :022:

Το καλό είναι ότι default μου δείχνει καλά δείγματα σε σχέση με την παλιά....:001:

Με την παλιά με αέρα στα 630MHz FSB "πάγωνα" ενώ τώρα "παγώνω" στα 650MHz FSB.....Ήδωμεν...... :001:

• 2 weeks later...

Σημερα επεσε στα χερια μου ενας ακομη Ε8600 . Τον εψαξα στο αζωτο , αλλα αποδειχθηκε μαπα . :D

Οποτε και ειπα να αποτελειωσω το αζωτο με δοκιμες για max fsb . Το northbridge ειναι με νερο στους 28C και 1.84Vmch (PL9 , strap 266 και subtimings σφικτα οπως παιζω παντα)

attachment.php?attachmentid=23654&stc=1&d=1230507577

attachment.php?attachmentid=23655&stc=1&d=1230507599

Καποιο πουλακι μου ειχε σφυριξει πριν λιγες μερες κατι φημες για νεα revision rampage extreme που ανεβαζουν 660+ fsb... για μπλε και ασπρα κλιπ στο pci-ex ...

Εμενα η μητρικη ειναι παλια , απο τα πρωτα κομματια που βγηκαν.

Ονοματα δε λεμε ... υποληψεις δε θιγουμε ... (Τασο εισαι εδω ????) :081: :081: :081:

post-447-1442175367,2758_thumb.jpg

post-447-1442175367,3752_thumb.jpg

Σημερα επεσε στα χερια μου ενας ακομη Ε8600 . Τον εψαξα στο αζωτο , αλλα αποδειχθηκε μαπα . :D

Οποτε και ειπα να αποτελειωσω το αζωτο με δοκιμες για max fsb . Το northbridge ειναι με νερο στους 28C και 1.84Vmch (PL9 , strap 266 και subtimings σφικτα οπως παιζω παντα)

Στειλε τον tsan να σου παρει εναν,απο οτι ειδα ειναι ο μονος που βρισκει αυτους που ανεβαινουν:033: :033:

FSB 675,PL9...παλιομητρικη τελικα..:001:

Το AI Clock Twister που παιζει εκει πανω?

stealth

WTF??? Τι μνημες εχεις που παιζουν με τετοια timings και 1Τ?

Cellshock 1600 7-6-6-18 . Οι παλιες 1600αρες δηλαδη με τα GTR

Αυτο ηταν με 2.18Vdimm και εφτασαν μεχρι τα 1995 με 7-6-5-15 . Μετα βαρεθηκα να ανεβασω vdimm και χαλαρωσα τα timings στο 7-6-6-18 .

Στειλε τον tsan να σου παρει εναν,απο οτι ειδα ειναι ο μονος που βρισκει αυτους που ανεβαινουν:033: :033:

FSB 675,PL9...παλιομητρικη τελικα..:001:

Το AI Clock Twister που παιζει εκει πανω?

stealth

Twister στο light ειναι .Το lighter δε βοηθαει (βασικα κανει τα πραγματα χειροτερα) .Ολα τα skew στο auto . Επισης το nb vdr ειναι στο +10mv .

Καλησπερα και Χρονια Πολλα.Στο συστημα μου πηρα αυτες τις μνημες http://www.plaisio.gr/product.aspx?p...egory=69977727.Δεν ανοιγουν πανω απο 1333.Τις δοκιμασα με ολα τα FSB Strap.Ρευματα απο 1.9 εως 2.10 NB V απο 1.43-1.6 Καποια στιγμη μπηκαν 1700 αλλα μονο στο λειτουργικο μπηκε.Μολις ανοιξα εφαρμογη παγος και μπλε οθονη.HELP!!!

Μιλαω για τις CSX Diablo 4GB DDR3-2000.Πηγα και τις αγορασα ο μ.....ς ενω με τις Corsair 1600 τις τρεχω 1700 ποσο καιρο τωρα και δεν χαμπαριαζουν μια μπηκα στο τρυπακι για να τ ανοιξω 2000.Μολις γυρισα απο ΠΛΑΙΣΙΟ 2 ωρες τωρα δεν εγινε τιποτα.κοντεψε να σκασει το λειτουργικο μου απο τα σκασιματα.Ναναι καλα τα παιδια του πλαισιου με την υπομονη τους.

Επισης ... δοκιμασε και τα ακολουθα :

DRAM Static Read Control: Disabled

DRAM Dynamic Write Control: Disabled

Ai Clock Twister: Light

Ai Transaction Booster: Auto

CPU PLL Voltage: 1.55

FSB Termination Voltage: 1.35

North Bridge Voltage: 1.5

CPU Spread Spectrum: Disabled

PCIE Spread Spectrum: Disabled

• 1 month later...
Ηλθε ενας Ε8600 σημερα,λιγο που τον δοκιμασα πηγε 5.0GHz με 1.5V και η μητρικη ανεβηκε στα 645MHz FSB,ολα με αερα.

Καλουτσικα τα βλεπω,εσεις?

stealth

Πολύ καλά φαίνονται τα νούμερα.

Στα 645 με τί strap ?

Bγάζει 3D εκεί ?

Το cpu @ 5Ghz ... είναι screenshot ή τρέχει κάτι ?

Στα 645 με τί strap ?

Bγάζει 3D εκεί ?

Το cpu @ 5Ghz ... είναι screenshot ή τρέχει κάτι ?

Strap 400,δεν θυμαμαι τον διαιρετη...παντως οχι 1/1.

Δεν το δοκιμασα αλλα οχι δεν βγαζει 3D...σιγουρα:D

Δεν καταλαβαινω τι εννοεις,τι να τρεχει?Screenshot ειναι.

Kατι ακομη που παρατηρησα και δεν μου αρεσε καθολου...οι δυο πυρηνες εχουν 8-9 βαθμους διαφορα μεταξυ τους,στον 8500 ετρεχαν σχεδον στην ιδια θερμοκρασια.

Ειναι θεμα σενσορα και δειχνει λαθος η......,οι δικοι σας τι δειχνουν?

stealth

Ρε παιδια μια ερωτηση. Ολο βλεπω, ''επεσε στα χερια μου η ταδε μητρικη'', ''ηρθε σημερα ο ταδε επεξεργαστης'' κλπ....

Απο που ''ερχονται'', ''πεφτουν''?????? Αν περισσευει κανενας καλος, παρακαλω ας πεσει και σε εμας κατι που εχουμε μεινει στον E6600. Η σειρα 8000 βλεπω.... ''πεφτει βροχη''!!!!......

Ρε παιδια μια ερωτηση. Ολο βλεπω, ''επεσε στα χερια μου η ταδε μητρικη'', ''ηρθε σημερα ο ταδε επεξεργαστης'' κλπ....

Απο που ''ερχονται'', ''πεφτουν''?????? Αν περισσευει κανενας καλος, παρακαλω ας πεσει και σε εμας κατι που εχουμε μεινει στον E6600. Η σειρα 8000 βλεπω.... ''πεφτει βροχη''!!!!......

Με 245 ευρω που τον πληρωσα ερχεται σφαιρα,μεχρι και με αλεξιπτωτο πεφτει:033: :046:

stealth added 19 Minutes and 14 Seconds later...

@billpeppas,

Θα ηθελα την γνωμη σου για τον επεξεργαστη.

stealth

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.