Jump to content

Αναβάθμιση CPU, RAM?

fonzi

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω μητρική gigabyte GA-P35-DS4 με μνήμες RAM TEAMGROUP ELITE (2x1 GB) και CPU intel 6600.

Αξίζει τον κόπο να αναβαθμίσω cpu και ram?

Για μνήμη αξίζει να προσθέσω 2 κομμάτια ακόμα ίδια ή καλύτερα να βάλω 2x2GB?

Ανάλογα τη χρήση που κάνεις φίλε μου.Τα 2gb λογικά θα επαρκούν.Αν έχεις vista θα πρότεινα παραπάνω.

Ο επεξεργαστής πάλι πρέπει να σε καλύπτει και όπως όλοι οι c2d ανεβαίνει αρκετά.Η μόνη αλλαγή που μπορώ να σκεφτώ είναι σε τετραπύρηνο,αλλά δεν ξέρω αν έχεις σκοπό να τον αξιοποιήσεις..

Απλά έχω την ευκαιρία να πάρω από μια επιστροφή χρημάτων κάποια πραγματάκια και σκέφτομαι αν αξίζει τον κόπο να αναβαθμιστώ λίγο...

vista εχω και κάνω συνηθισμένη χρήση στο pc. Τίποτα εξειδικευμένο. Κυρίως η ram με ενδιαφέρει για να μην χρησιμοποιώ pagefile.

Ανάλογα τη χρήση που κάνεις φίλε μου.

το ποιο σημαντικο δεν μας εχεις πει ακομα

akamarinos added 23 Minutes and 7 Seconds later...

Απλά έχω την ευκαιρία να πάρω από μια επιστροφή χρημάτων κάποια πραγματάκια και σκέφτομαι αν αξίζει τον κόπο να αναβαθμιστώ λίγο...

vista εχω και κάνω συνηθισμένη χρήση στο pc. Τίποτα εξειδικευμένο. Κυρίως η ram με ενδιαφέρει για να μην χρησιμοποιώ pagefile.

sorry

μια χαρα ειναι το συστημα σου

μην αλλαξεις κατι

Γιατί είχα την εντύπωση οτι το key των 32Bit κάνει και για 64?Γράψε λάθος..

Αφού δεν εκμεταλλεύεται όλη τη μνήμη,τότε δεν υπάρχει λόγος γι'αναβάθμιση πιστεύω.

Μπορεί να κάνει και για 64 (δεν ειμαι βέβαιος) αλλά εφόσον έχω ήδη ενεργοποιήσει μιά φορά θα με αφήσει για νέα ενεργοποίηση;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.