takis 7 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2008 Χαιρετω ολους,Ενα κολλητηρι εχει ενα $$Pc$$, εσκασε περι τα 1800 €, οποτε βοηθατε χριστιανοι..Το συστημα ειναι Msi X48 PlatinumC2Q 6700 (@ 2,6)MSI N9800 GX2 (1Gb DDR3)OCZ 2x2 Gb (PC 12800) Seagate Barracuda 7200.11CoolerMaster 850W Real Power Pro Εχουμε και λεμε,1) Δεν πειραξε τπτ ο/c (κλπ)2) Απο τις πρωτες μερες ( το πι-σι ειναι 2 μηνων) ξεκινησε τις μπλε οθονες3) Φυσικα και οι μπλε οθονες συνεχιστηκαν στα παιχνιδια (Crysis,COD4 κλπ)4) Μετα , κατα τη διαρκεια παιχνιδιων (κανενα 20λεπτο) - ακομα και αμεσως με την εναρξη του game ξαφνικα κανει εναν corrupt ηχο του παιχνιδιου και πεταει μνμ -NO SIGNAL- και κολλαει το συμπαν, μενει εκει κολλημενο -- (οποτε φτιαχνει μονο με cold restart).5) Και τελευταιο ..και οποιος ξερει ας πει κατι, οταν ανοιγει δεν ακουγεται το κλασσικο μπιπ αλλα ο ηχος που επισυναπτω παρακατω..Σημειωτεον: Στην αρχη εκανε αλλου ειδους μπιπ, εντελως παρομοιο, αλλα μετα απο τσεκαρισμα μνημων (αλλαγη απλα των dimm στα slots)..αποφασισε..οταν ανοιγει να κανει αυτον και μονο αυτον τον ηχο..και μετα bootαρει κανονικα..Καμμια ιδεα?? (Καταλαβαινω οτι φυσικα κατι δε παει καλα με το που ανοιγει (λογω του λαθους του μπιπ), αλλα δε μπορω με τη καμμια να καταλαβω ποιο error θελει να μου δειξει οτι υπαρχει..Αυτη τη στιγμη τρεχω memtest και αμα το αφησει ο Θεος χωρις restart θα δοκιμασω και orthos...Τι σκ... παιζει να ειναι πιο πολυ???Μνημες?Καρτα Γραφικων?Drivers? ( Εχει βαλει τους τελευταιους)Οποιος μπορει ας βοηθησει..Ixos.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Σεπτέμβριος 2, 2008 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2008 Βασικά δοκίμασε με άλλη κάρτα γραφικών. Ο ήχος δεν φαίνεται να ειναι beep error αλλά κάτι άλλο και δεν ξέρω αν οφείλεται στην αδυναμία της κάρτας ήχου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikgr1442169249 Σεπτέμβριος 2, 2008 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2008 Ό,τι και να παίζει να το παει πίσω εκεί που του τσίμπησαν τα 1800euroπουλάκια και να απαιτήσει το αυτονόητο: Αυτό που του δωσαν να δουλεύει.Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει εσύ να σπας το κεφάλι σου και ο άλλος να τσεπώνει 1800euro και να κάνει τον Κινέζο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis 7 Σεπτέμβριος 2, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2008 Ό,τι και να παίζει να το παει πίσω εκεί που του τσίμπησαν τα 1800euroπουλάκια και να απαιτήσει το αυτονόητο: Αυτό που του δωσαν να δουλεύει.Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει εσύ να σπας το κεφάλι σου και ο άλλος να τσεπώνει 1800euro και να κάνει τον Κινέζο.το πι-σι αγοραστηκε κομματι κομματι και το εφτιαξαν μονοι τους..Σωστα μιλησες ..απλα δε παιζει αυτο σε αυτη τη περιπτωση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikgr1442169249 Σεπτέμβριος 2, 2008 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2008 1 μακρόσυρτο και 2 βραχέα beeps (αν και ούτε κι εμένα για κλασικά beeps μου ακούγονται) σημαίνουν κατά τη γνώμη μου μάλλον πρόβλημα στην κάρτα γραφικών, χωρίς να ξέρω και τη μάρκα BIOS που φοράει.Συμβουλέψου αν θες και την παρακάτω σελίδα.http://www.pchell.com/hardware/beepcodes.shtmlΔοκιμάστε κατ' αρχήν άλλη κάρτα γραφικών όπως είπε και ο μοδεράτορας.Βασικά όταν στήνεις ένα PC μόνος σου πρέπει να έχεις και εφεδρικά υποσυστήματα (ή να μπορείς να δανειστείς απο φίλους) για να εντοπίσεις τη βλάβη μόνος σου.Διαφορετικά καλύτερα είναι να δίνεις κάτι παραπάνω και να τα αγοράζεις απο ένα μαγαζί ώστε αν δε δουλεύει να βγάλουν αυτοί το φίδι απ' την τρύπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis 7 Σεπτέμβριος 2, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2008 Σε ευχαριστω, θα το δω..οσο για την αποφαση..την πηρε μονος του..απλα εγω τωρα..στο προβλημα..βοηθαω οσο μπορω..και μεχρι οπου φτανω..Thnx anyway:001: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Σεπτέμβριος 2, 2008 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2008 1)Ποιά έκδοση bios έχει η μητρική ?2)Το διαγνωστικό display της μητρικής ... τι γράφει ?3)Η τροφοδοσία της VGA είναι ΟΚ ?Υποθέτω ότι το πρόβλημα σχετίζεται με την κάρτα γραφικών ... μιάς και αναφέρεις και προβλήματα στα παιχνίδια εξ'αρχής.Παλαιότερα υπήρχαν σχετικές αναφορές για προβλήματα από μή σωστή αναγνώριση της συγκεκριμένης VGA και ειδικότερα από την ποσότητα μνήμης της.Αν το πρόβλημα δέν εστιάζεται στην VGA ... τότε πρέπει να τσεκάρεις τις μνήμες ... πιθανόν τα συγκεκριμένα 2GB dimms να δημιουργούν το πρόβλημα.editΥ.Σ.... για να μήν ξενιτεύεσαι στα ξένα site ... τα bios beep codes ... τα έχουμε και εμείς listed.http://www.overclockers.gr/vbull/showthread.php?t=10858 Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis 7 Σεπτέμβριος 3, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 Σας ευχαριστω ολους..Ολες οι οδηγιες σας προωθουνται προς το φιλο μου και θα τσεκαρουμε και ολα οσα λετε, αν και καποια ηδη τα καναμε.Απο κει και περα, απλα θα ηθελα να ενημερωσω οτι το memtest το περασε (κατι δε μου παει καλα ομως σε οτι μου ειπε, του ειπα να το ξανατρεξει) και στο orthos φυσικα ..κοιμηθηκε και το βρηκε το pc με restart..Αν χρειαστω τη βοηθεια σας παλι, θα επανελθω με νεα δεδομενα και θα σας πω..Thnx again Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Σεπτέμβριος 3, 2008 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 Να περάσεις οπωσδήποτε το τελευταίο bios ... και επίσης να δοκιμάσεις την κάρτα στο 2ο μπλέ slot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.