varachio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2008 Να αναφέρω και κάτι περίεργο... Πρίν απο λίγες μέρες κι ενώ εγκαθιστούσα updates απο την microsoft για το σύστημα της υπογραφής, μετά απο μία επανεκκίνηση για εγκατάσταση ενημερώσεων Μπλέ οθόνη και auto shut down! Μετά απο έλενχο με το memtest boot cd, βρήκα το ένα module της ocz προβληματικό και το έκανα RMA (ακόμα το περιμένω...). Ε, είπα τυχαίο...:105: Χθές κι ενώ δούλευα στο 3 μηνών laptop μου τα ίδια! Μπλέ οθόνη και auto shut down! Έλενχος με το memtest ξανά και πάλι το ένα module, της hynix αυτή την φορά, προβληματικό... Τυχαίο ρε παιδιά ή κάτι άλλο τρέχει; Κανένας απο τους δύο υπολογιστές δεν ήταν κλοκαρισμένος και οι δύο τρέχουν vista (32bit laptop & 64bit desktop) και οι δύο ειναι σε δίκτυο μέσω του router... παίζει να είναι κανένας ιός; το avg και το avast δεν βρίσκουν τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Σεπτέμβριος 2, 2008 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2008 Mάλλον σύμπτωση είναι φίλε μου.Ίσως φταίει η τροφοδοσία στο σπίτι..ίσως απλά η κακή τύχη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
varachio Σεπτέμβριος 2, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2008 Τροφοδοσία δεν παιζει μάλλον μια και όλα τροφοδοτουνται απο ενα MGE Ellipse Max 1500 τσεκαρισμένο... Αρα, ναι μάλλον έχεις δίκιο... γ@#ώ την τύχη μου!:011: :074: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.