Jump to content

HP F2180

AnimaTronic

Recommended Posts

Καλησπερα στην παρεα. Αγορασα χτες το HP F2180 και θα ηθελα τη βοηθεια σας σε ενα προβληματακι που εχω.

Κατ'αρχην να αναφερω οτι το μηχανημα ειναι πληρως λειτουργικο. Και εξηγουμαι:

-Εκτυπωνει κανονικα.

-Βγαζει φωτοαντιγραφα κανονικα.

-Σαρωνει κανονικα.

Το προβληματακι ειναι στη σαρωση. Αν παω Start--->Control Panel--->Scanners και επιλεξω το scanner του F2180, ανοιγει ο wizard και μπορω να σαρωσω κανονικα. Αν ομως χρησιμοποιησω το Κεντρο Λειτουργειων HP

38o5edsisx62nj5qa6wx.jpg

και επιλεξω Σαρωση, τοτε παιρνω το παρακατω σφαλμα

3nu71ez0rp3gf9t83yyq.jpg

Εχω δοκιμασει να παιξω με τις διαφορες ρυθμισεις, πχ

gwdj3d29r9t8n8dtxg0q.jpg

αλλα χωρις αποτελεσμα.

Επισης σε διαφορα παραθυρα παρατηρω οτι τα γραμματα ειναι τα κλασσικα Αλαμπουρνεζικα, οπως παρακατω

cvaf7z1wtqrv21fd20bx.jpg

Το μηχανημα κατα τα αλλα, οπως προανεφερα, ειναι απολυτως λειτουργικο. Πιστευω οτι κατι παιζει με τις γλωσσες ή τους drivers και δε μπορει να μου ανοιξει τη σαρωμενη εικονα.

Ολα αυτα σε OS XP Pro SP2 Εn.

Εχει συναντησει κανεις σας παρομοιο προβλημα? Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? Ευχαριστω !!!!

Είχα το ίδιο πρόβλημα με το hp scanjet 7650 και το πρόβλημα λύθηκε με το winxp manager (καθαρισμός registry kai unessesary files)

και ξυλώνοντας από πάνω ένα άλλο scanner της microtek.

Από πλευράς HP SUPPORT δε δόθηκε καμιά λύση.

Είχα το ίδιο πρόβλημα με το hp scanjet 7650 και το πρόβλημα λύθηκε με το winxp manager (καθαρισμός registry kai unessesary files)

και ξυλώνοντας από πάνω ένα άλλο scanner της microtek.

Από πλευράς HP SUPPORT δε δόθηκε καμιά λύση.

Το δοκιμασα κι αυτο φιλε μου, αλλα το προβλημα δε λυθηκε. Ευχαριστω για την απαντηση σου και το χρονο σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.