AnimaTronic Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2008 Καλησπερα στην παρεα. Αγορασα χτες το HP F2180 και θα ηθελα τη βοηθεια σας σε ενα προβληματακι που εχω. Κατ'αρχην να αναφερω οτι το μηχανημα ειναι πληρως λειτουργικο. Και εξηγουμαι: -Εκτυπωνει κανονικα. -Βγαζει φωτοαντιγραφα κανονικα. -Σαρωνει κανονικα. Το προβληματακι ειναι στη σαρωση. Αν παω Start--->Control Panel--->Scanners και επιλεξω το scanner του F2180, ανοιγει ο wizard και μπορω να σαρωσω κανονικα. Αν ομως χρησιμοποιησω το Κεντρο Λειτουργειων HP και επιλεξω Σαρωση, τοτε παιρνω το παρακατω σφαλμα Εχω δοκιμασει να παιξω με τις διαφορες ρυθμισεις, πχ αλλα χωρις αποτελεσμα. Επισης σε διαφορα παραθυρα παρατηρω οτι τα γραμματα ειναι τα κλασσικα Αλαμπουρνεζικα, οπως παρακατω Το μηχανημα κατα τα αλλα, οπως προανεφερα, ειναι απολυτως λειτουργικο. Πιστευω οτι κατι παιζει με τις γλωσσες ή τους drivers και δε μπορει να μου ανοιξει τη σαρωμενη εικονα. Ολα αυτα σε OS XP Pro SP2 Εn. Εχει συναντησει κανεις σας παρομοιο προβλημα? Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? Ευχαριστω !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas25 Αύγουστος 31, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2008 Είχα το ίδιο πρόβλημα με το hp scanjet 7650 και το πρόβλημα λύθηκε με το winxp manager (καθαρισμός registry kai unessesary files) και ξυλώνοντας από πάνω ένα άλλο scanner της microtek.Από πλευράς HP SUPPORT δε δόθηκε καμιά λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimaTronic Σεπτέμβριος 1, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2008 Είχα το ίδιο πρόβλημα με το hp scanjet 7650 και το πρόβλημα λύθηκε με το winxp manager (καθαρισμός registry kai unessesary files) και ξυλώνοντας από πάνω ένα άλλο scanner της microtek.Από πλευράς HP SUPPORT δε δόθηκε καμιά λύση.Το δοκιμασα κι αυτο φιλε μου, αλλα το προβλημα δε λυθηκε. Ευχαριστω για την απαντηση σου και το χρονο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.