Jump to content



κλειδωμενος fx-55


def

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχω το εξης προβλημα εδω και μερες προσπαθω και βλεπω οτι ο fx ειναι κλειδωμενος που

παρολου που ισχυριζονται μερικοι οτι ειναι ξεκλειδωτος. ο πολλαπλασιαστης του παραμενει

στο επι13 ουτε ανεβαινει ουτε κατεβαινει.να σας πω οτι η mobo μου ειναι η abit av8 3deyes. λετε να φταιει αυτη;

Κ εγω ειχα την εντυπωση πως ειναι ξεκλειδωτος...

Στο bios μπαινεις και το αλλαζεις??

Αν ναι με τι προσπαθεις να το αλλαξεις? με τα βελακια η με το +/-??

Εγω οταν δεν ηξερα απο o/c προσπαθουσα να ανεβασω fsb στην asus με τα βελακια...

Ισως ειναι ακυρο, απλα το ανεφερα μηπως κ κανεις κατι παρομοιο...

οχι FANIS_K μεσα απο τα bios και δεν γινεται τιποτε. και τα fsb τα ανεβαζω μεχρι 228 δηλαδη 2.953 ghz μεσα απο το guru προγραμμα . μετα αν ανεβασω στα 230 κανει επανακινηση.

με zalman RES1 προβλημα θερμοκρασιας δεν αντιμετοπιζω σε φουλ 54c. οσο για vcore αλλαζει μεσα απο το guru. το ανεβαζω μεχρι 1.550

Μα θα επρεπε να αλλαζει κανονικα..χμμ τι να πω, δεν γνωριζω απο amd οποτε δεν ξερω κ τι να υποθεσω.

δεν ξερω απο VIA αλλα δοκιμασε με το clockgen να αλαξεις το multi

τι week ειναι το CPU? απλα αν ειχε γινει κατι τετοιο θα ειχε βουηξει ο τοπος ...

αν και καθυστερημενα λογο καποιον προβληματων μου,ο fx-55 ειναι κλειδωμενος. πολλοι μου ειπαν οτι ειναι προτωφανες.

χαχαχαχα ηρέμισε ο FX55 δεν είναι κλειδωμένος απλά τα πρώτα BIOS για την mobo που έχεις δεν είχαν επιλογή multi μου φαίνεται, βάλε το BIOS 17 και άλλαξε από το uguru menu το multi με τα +/- (με enter δε αλλάζει) και δε θα έχεις πρόβλημα) :)

ο 55 δεν ειναι κλειδωμενος με τιπτοτα...

Μαλλον θεμα bios ειναι.....κανουμε και κανενα update καινοyριο bios που κ

που...!:)

δεν είναι θέμα χρήστη που μπερδεύτηκε, απλά γέλασα γιατί την είχα αυτή την mobo και πολύ χρήστες είχαν χάσει την μπάλα με τα multi και τα BIOS.

Eξ άλλου δε νομίζω να είναι όλοι τόσο ψηλομύτες εδώ μέσα, έχω μάθει να γελάω με τις γκάφες που κάνω, και να τις εξιστορώ και σε άλλους, δε χρειάζεται να θίγεται ο εγωισμός μας τόσο εύκολα, στο καθένα μπορούσε να συμβεί.

σας ευχαριστω για τις πληροφοριες παιδια:flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.