Jump to content

8800GT-MUSHKIN, Προβλημα θερμοκρασιας

kirious1442169187

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια,

Θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας, εχω την παραπανω καρτα και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα :

Μετα απο 10 λεπτα παιχνιδιου (VEGAS II-RAINBOW SIX) το κανει και σε αλλα games, μαυριζει η οθονη αλλα ακουγεται ακομα ο ηχος. Στην αρχη υπεθεσα drivers, το ιδιο το game και αλλα software προβληματα, ομως εχω καταληξει οτι ειναι hardware το προβλημα, ας πουμε καρτα γραφικων, επεξεργαστης, τροφοδοτικο, μνημες ή ισως ακομα και η motherboard, πιστευοντας κυριως οτι κατα πασα πιθανοτητα "αφου το κανει μονο στα games" να φταει μονο η καρτα γραφικων.

Αυτα στα γενικα, το κυρίως προβλημα ειναι οτι η καρτα ειναι 3 μηνων, το προβλημα ξεκινησε πριν 2 βδομαδες με πολυ σπανια εμφανιση ( μετα απο κανα 2 ωρες και τωρα φτασαμε στα 10 λεπτα),

επισης το 3DMARK την τεσταρε και ολα μια χαρα (δεν κώλυσε) και οτι δεν το κανει ποτε άλλοτε παραμονο στα games. Ετσι πριν παρω τηλεφωνο στο ΠΛΑΙΣΙΟ ειπα να δω λιγο και την θερμοκρασια της, η οποια σε μόλις 3 λεπτα παίξιμο ειχε φτασει τους 90c (φανταστειτε που φτανει μετα απο 10 λεπτα που συνηθως κολλαει), αρα εχουμε καμια λυση? ειναι κανονικες οι θερμοκρασιες ? λετε να φταει κατι αλλο ? να την παω απευθειας για επιστροφη μην μου καψει και καμια motherboard ? ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ...

ΜΗΤΡΙΚΗ : Gigabyte EP35C-DS3R

MNHMEΣ : Mushkin 2gb στα 1033

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ: INTEL E8400 3gh με την ψυχτρα της INTEL

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ : CHIFTECH 650W - ενας ανεμιστήρας που φυσαει μεσα στο κουτιι

3 ANEMIΣΤΗΡΕΣ 120αριδες σε midi κουτι της NZTX (μπροστα βαζει αερα -πλαινος βαζει αερα -πισω βγαζει αερα)

Ξεσκόνισμα θέλει γιατί θα έχει μπουκώσει πολύ σκόνη και θα ζεσταίνεται, όπως είναι κλείνεις το PC, την βγάζεις, την καθαρίζεις με την σκούπα να ρουφήξει όλη τη σκόνη, το ίδιο και εσωτερικά το PC, ξαναδοκιμάζεις και βλέπεις αν ήταν όντως αυτό.

θα την παω για αλλαγη, ειναι μολις 3 μηνων η καρτα, και απο οτι βλεπω σε αλλα site εχουν παει και αλλοι με την ιδια καρτα για αλλαγη. thnks anyway

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.