Iron Stathis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2005 ακουστε προβλημαεβαλα στον υπολογιστη μου ένα modem και η μεγαλύτερη ταχύτητα που μπορώ να πιάσω είναι 31,2 kbps. Στις ρυθμίσεις δεν βρίσκω τίποτα το λάθος. Το μόνο που υποψιάζομαι ότι φταίει είναι ότι το καλώδιο που καταλήγει στο υπολογιστή είναι γύρω στα 10 μέτρα το λιγότερο.το ίδιο και η απόσταση που συνδέεται αυτό το καλώδιο. εσείς τι λέτε;Α το μόντεμ σε άλλο Η/Υ δουλεύει κανονικά με τις συνυθυσμένες ταχύτητες και αποστάση καλώδίου μικρότερη από 1 μέτρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Φεβρουάριος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Μπορει να φταιει ο isp.Εγω με μοντεμ επιανα μερικες φορες και 19.2 και 28.8.Νομιζει ειναι ποσο θα σου δωσει o isp αν εχεις ρυθμισει καλα το μοντεμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 15, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Στην ίδια γραμμή δοκίμασες τα δύο Computers?Εγώ τουλάχιστον που έχω PCM στη γραμμή έχω μέγιστη 28,8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Stathis Φεβρουάριος 15, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82 [Σήμερα, στις 16:40] Στην ίδια γραμμή δοκίμασες τα δύο Computers?Εγώ τουλάχιστον που έχω PCM στη γραμμή έχω μέγιστη 28,8 τα δοκίμασα σε διαφορετική γραμμή με την ίδια ακριβος σύνδεση και πιάνει 48 έως 52 kbps Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Stathis Φεβρουάριος 19, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 έχει κανείς καμιά ιδέα για ρυθμήσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmetal Φεβρουάριος 19, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 μαλλον η γραμμη φταιει ..εγω εχω καλωδιο 25μ !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Stathis Φεβρουάριος 19, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 το καλώδιο δεν είναι κάλωδιο επέκατασης όπως (πιθανόν) το δικό σουαυτό το κάλώδιο που λέω είναι το κοινό καλώδιο τηλεφώνουαυτό έρχετε στο δωμάτιο μου από τον αποπάνω όροφο ο οποίος είναι καραγιαπί(ελπίζω να καταλαβαινεις).είναι μια απόσταση 20 μέτρα. στα 15 το καλώδιο είναι στον ''αέρα" δεμένο από το ταβάνι και τα άλλα 5 μέτρα μέσα από τον τείχο στο δωμάτιό μου.μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ίσως φταίει το καλώδιο που είναι στον αερα και λόγο του "θορύβου"το σήμα εξασθενεί.ίσως να φταίει και η σύνδεση του καλώδίου με το δίκτυο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Stathis Φεβρουάριος 19, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 ά και κάτι ακόμα για το modem που είπα στην αρχή ότι το δοκίμασα σε άλλον υπολογιστήαυτό ήταν σε άλλον αριθμό(γραμμή) αλλά στο ίδιο σπίτι απλά το ένα έναι 2 όροφος και το άλλο ισόγειο (όλο το "κτίριο'' είναι το σπίτι μου το ισόγειο είναι το μαγαζί του πατέρα μου :OT: αλλά θέλω να βοήθήσω ????? την κατάσταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Φεβρουάριος 19, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 1ο...αν εχεις πολλες πριζες τηλεφωνου δες σε ποια ξεκινανε τα καλωδια του ΟΤΕ.2ο...βαλε το modem να παρει γραμμη απο εκει.3ο...το οτι λεει 31.2 δεν παει να πει τπτ.....υπαρχει πιθανοτητα να ειναι οντως πραγματικη αυτη η ταχυτητα,μπορει να σου ελεγε οτι εχει κανει συνδεση με 48...και το πραγματικο να ειναι 33....Αλλα το βασικοτερο ειναι να βρεις την πρωτη συνδεση των καλωδιων.....αν εχεις πολλες πριζες.Σιγουρα το μακρυ καλωδιο παιζει ρολο.Παντως σε πραγματικες τιμες και σε καλη κατασταση το δικτυο της περιοχης σου ...με 42-44 ...εισαι καλα.......αντε και επειδη εισαι καλο παιδι ...βαλε ενα 48αρι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Φεβρουάριος 20, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Να κανω μια υποθεση??Δεν εχεις παει να κανεις windows update η αν πηγες δεν κοιταξες τα hardware updates... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Stathis Φεβρουάριος 20, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 λες να είναι κάτι τέτοιο; παω να δω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.