SLN Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2005 Παλουκαρια, παλευω οσαν τον... κρυφο-gay να ακουσω 7.1 απο το karajan audio και παιρνω εκ των τριων το πλεον επιμηκες....Ενω φευγουν απο το woofer 4 εισοδοι (center, front,rear, side) καταληγουν μονο 3. Στo manual (ναι το κοιταξα ΚΑΙ αυτο!!) γραφει οτι αρκουν οι 3 εξοδοι για την audigy 2ZS που εχει σαν παραδειγμα. Εχω συνδεσει στο module center+rear και στην αποπανω σειρα το front. Την side συνδεση την εχω αφησει κενη. Προφανως εχω δοκιμασει διαφορετικους συνδυασμους χωρις αποτελεσμα. Τα front,center,sub και το .... rear left (μονο το left) παιζουνε σωστα στο τεστ της AV. Τα υπολοιπα δεν παιζουνε... καμμια ιδεα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Φεβρουάριος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Tις 4 τελευταιες σειρες δεν τις καταλαβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 15, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Αρα δεν καταλαβες τιποτα απο αυτα που εγραψα... Οι 4 σειρες ειναι ολο το ποστ.... Αν εχεις DFI NF4 και 7.1 ηχεια (αναλογικα) και εχει κανεις σωστα την συνδεσμολογια γραψε πως το εκανες και θα καταλαβω εγω τι πρεπει να κανω... Πρεπει να ξε-jumper-ωσω τιποτα στο karajan module??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 15, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Το καλωδιο με 3 σε 4 ειναι μονο για audigy καρτες! Για τις αλλες θες 4 χωριστα καλωδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Φεβρουάριος 15, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Φανταζομαι εχεις κανει τις απαραιτητες ρυθμισεις στο control panel και τα εχεις δηλωσει ως 7.1?Μηπως εχουν τα Gigaworks καποιο κουμπακι(οπως τα insipre) που κανουν downmix το 7.1 σε 5.1?Νομιζουν εχουν στο kontroller...Μηπως δεν εχεις συνδεσει καλα τα καλωδια στο sub? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 15, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από Daidalos [Σήμερα, στις 16:25] Το καλωδιο με 3 σε 4 ειναι μονο για audigy καρτες! Για τις αλλες θες 4 χωριστα καλωδια! Ωπα δηλαδη τοσα λεφτα ηχεια και πρεπει να αγορασω εξτρα καλωδιο γιατι σκεφτηκανε μονο τις audigy καρτες??Ωραιοι!Τεσπα μαλλον αυτο πρεπει να ειναι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 15, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Χαζομαρα αλλα ετσι ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Φεβρουάριος 15, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 15:46] Αρα δεν καταλαβες τιποτα απο αυτα που εγραψα... Οι 4 σειρες ειναι ολο το ποστ.... Αν εχεις DFI NF4 και 7.1 ηχεια (αναλογικα) και εχει κανεις σωστα την συνδεσμολογια γραψε πως το εκανες και θα καταλαβω εγω τι πρεπει να κανω... Πρεπει να ξε-jumper-ωσω τιποτα στο karajan module??? Oχι δεν εχω dfi αλλα msi.Εχω τα S750 με Audigy.Στην onboard μου δεν μπορω να τα συνδεσω σωστα. Υπαρχει τετοιο καλωδιο που λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 15, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Aμ δεν επερνες Logi κ συ Τεσταρω αυτη τη στιγμη κ φαινετε να σπερνουν!Θα κανω κ ενα μινι review μολις κατασταλαξω για τις ρυθμησεις κ βρω κ μια Audigy δανεικια για τεσταρω σε σχεση με την onboard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 15, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 23:36] Aμ δεν επερνες Logi κ συ Τεσταρω αυτη τη στιγμη κ φαινετε να σπερνουν!Θα κανω κ ενα μινι review μολις κατασταλαξω για τις ρυθμησεις κ βρω κ μια Audigy δανεικια για τεσταρω σε σχεση με την onboard. εχω μια 6κάναλη audigy που σε περιμενει για το review;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 15, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Κ επιδη δεν εχει ουτε coaxial ουτε optical η δικια σου,θα σπαμαρω λιγο το θρετ του αρχοντα της Αχαιας κ θα ζητησω απο οποιον θελει κ μπορει να μου δανεισει μια για 3-4 ωριτσες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 15, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Ωπα δηλαδη τοσα λεφτα ηχεια και πρεπει να αγορασω εξτρα καλωδιο γιατι σκεφτηκανε μονο τις audigy καρτες?? Ωραιοι! Τεσπα μαλλον αυτο πρεπει να ειναι.... Δυστηχως ετσι ειναι αδερφε.Ειναι τετραπινα τα καρφακια και οχι τριπινα.Βουρ σε μαγαζι με ηλεκτρονικα ...Αλλιως from the 3 the longest:D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 15, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Ok δουλεψε, (παρα τις εξυπναδες του Samael). Πηρα τα καλωδιακια μου και πλεον εχω κι εγω 7.1 ηχο!! Κατι ηξερε ο Δαιδαλουλης...:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 15, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από Samael [Χθες, στις 23:56] Κ επιδη δεν εχει ουτε coaxial ουτε optical η δικια σου,θα σπαμαρω λιγο το θρετ του αρχοντα της Αχαιας κ θα ζητησω απο οποιον θελει κ μπορει να μου δανεισει μια για 3-4 ωριτσες Τα logi ειναι ψηφιακα??? Μπαινουνε στο SPDIF?? Who is the Lord of Achaia?? Unstopp?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 15, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Ok δουλεψε, (παρα τις εξυπναδες του Samael). Πηρα τα καλωδιακια μου και πλεον εχω κι εγω 7.1 ηχο!! Κατι ηξερε ο Δαιδαλουλης...:flower: Oχι και Δαιδαλουλης! Πολυ αερα πηραμε!:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 15, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 "Λουλης" σκετο τοτε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Φεβρουάριος 15, 2005 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από Samael [Χθες, στις 23:56] Κ επιδη δεν εχει ουτε coaxial ουτε optical η δικια σου,θα σπαμαρω λιγο το θρετ του αρχοντα της Αχαιας κ θα ζητησω απο οποιον θελει κ μπορει να μου δανεισει μια για 3-4 ωριτσες Εχει η δικια μου οτι θελεις...! Θελω και εγω να ακουσω τα logitech ομως. Αν ψηνεσαι ΠΜ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 16, 2005 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Τα logi ειναι ψηφιακα??? Μπαινουνε στο SPDIF?? Who is the Lord of Achaia?? Unstopp?? Ειδες ποσο ασχετος εισαι?4 ερωτησεις σε 2 γραμμες Eιπαμε,καραψηφιακα κ με coaxial+optical(ετσι για να πηζεις ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 16, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Αμα θες να σου δωσω ενα ηχειο μου να εχουμε κι οι 2 απο ενα 6.1 συστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Φεβρουάριος 16, 2005 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Το onboard karajan σε σχέση με την audigy 2 (6.1) τι λέει (φαντάζομαι όχι και πολλά ,αλλά θέλω και μια δεύτερη γνώμη).Έχω τα inspire Τ7700. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.