kv3d Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2005 Παλιος AMD 650 ,δουλευε κανονικα ,τον εκλεισα για κανα μηνα κι επειτα οταν τον ανοιξα για να τον φορμαρω να τον δωσω σε φιλο, δεν εδειχνε τιποτα στην οθονη,ουτε bios ουτε τιποταΜοναχα οταν ξεκινα κανει 2 μπιπ μαζι κι ενα μετα , σαν: μπιπ,μπιπ.......μπιπκαμια ιδεα?μηπως τελειωσε η μπαταρια της μητρικης?καλου κακου αλλαξα την μπαταρια,αλλα τιποτα μετα χρειαζεται αυτο που λενε clear cmosπως βλεπω αν ειναι καμενη η μητρικη η ο επεξεργαστης?συστημα:gigabyte ga-7ixe,amd751/756 chipset amd650 2x256sdram133 Ati rage pro 128 ,16mb αλλα δοκιμασα και μια wildcat VP870,αμια τυχη HD QF2.1gb μαστερ στο 1 καναλι DVD μαστερ στο 2 καναλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv3d Φεβρουάριος 16, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 βοηθεια κανεις? κυριως για τα μπιπ τι σημαινουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 16, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 βασικά το πιο απλό είναι σταδιακές δοκιμές με τμηματικές αλλαγές εξαρτημάτωνμετά την αλλαγή μπαταρίας, δεν άνοιξε η οθόνη καν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv3d Φεβρουάριος 16, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 oxi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Φεβρουάριος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Αυτό το μπιπ νομίζω οτι το κάνει όταν η κάρτα γραφικών ή η ram δεν πατάει καλά ή έχει πρόβλημα.....αν ήταν off η μπαταρία θα έβγαζε το γνωστό "CMOS Battery low level"(δεν το θυμάμαι ακριβώς).....τώρα κοίτα απο το βιβλιαράκι της μητρικής σου να δεις που είναι το jumperάκι του clearcmos για να το κάνεις....η μητρική δεν είναι off γιατί έτσι και ήταν δεν θα έκανε ούτε μπιπ ούτε μποπ....τσέκαρε τα και πες μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv3d Φεβρουάριος 16, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 καλα ειμαι τρομερος.Η καρτα γραφικων ηθελε ακομα ενα ποντο για να μπει καλα,και να σκεφτεις οτι δοκιμασα κι αλλη καρτα ,μα που εχω το μυαλο μου.Φαινεται ενταξει τωρα thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv3d Φεβρουάριος 18, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Η μητρικη ειναι παλια και στο βιος δεν βλεπει τον σκληρο,WD80gbΤο auto detect ,του bios οχι απλα δεν τον βλεπει αλλα κολαει κιολας.Τον ρυθμισα auto ,αλλα αργει να τον βρει οταν μπαινει στην πρωτη μαυρη οθονηκαμια ιδεα?υσ.Στα Windows τον βλεπει κανονικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Φεβρουάριος 18, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Δεν νομιζω οτι θα καταφερεις να τον δει. Οι παλιες μητρικες απο οτι ξερω βλεπουν μονο μεχρι 20 αντε 30 gb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Φεβρουάριος 18, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από kv3d [Χθες, στις 18:53] Η μητρικη ειναι παλια και στο βιος δεν βλεπει τον σκληρο,WD80gb Το auto detect ,του bios οχι απλα δεν τον βλεπει αλλα κολαει κιολας. Τον ρυθμισα auto ,αλλα αργει να τον βρει οταν μπαινει στην πρωτη μαυρη οθονη καμια ιδεα? υσ.Στα Windows τον βλεπει κανονικα Φλασάρισε την!!Κατέβασε το τελευταίο ΒΙΟS upgrade και εγκατέστησε το....σε pΙΙ που δεν σήκωνε 40άρι την φλασάρισα και τον βλέπει με το auto κανονικά.......παρόμοιο πρόβλημα με κόλλημα έχω ξαναδεί αλλά μόλις εγκατέστησα τον δίσκο με manual τρόπο και όχι με auto λειτούργησε κανονικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.