Jump to content

προβλημα με παλιο AMD650

kv3d

Recommended Posts

Παλιος AMD 650 ,δουλευε κανονικα ,τον εκλεισα για κανα μηνα κι επειτα οταν τον ανοιξα για να τον φορμαρω να τον δωσω σε φιλο, δεν εδειχνε τιποτα στην οθονη,ουτε bios ουτε τιποτα

Μοναχα οταν ξεκινα κανει 2 μπιπ μαζι κι ενα μετα , σαν: μπιπ,μπιπ.......μπιπ

καμια ιδεα?

μηπως τελειωσε η μπαταρια της μητρικης?

καλου κακου αλλαξα την μπαταρια,αλλα τιποτα μετα χρειαζεται αυτο που λενε clear cmos

πως βλεπω αν ειναι καμενη η μητρικη η ο επεξεργαστης?

συστημα:gigabyte ga-7ixe,amd751/756 chipset

amd650

2x256sdram133

Ati rage pro 128 ,16mb αλλα δοκιμασα και μια wildcat VP870,αμια τυχη

HD QF2.1gb μαστερ στο 1 καναλι

DVD μαστερ στο 2 καναλι

Αυτό το μπιπ νομίζω οτι το κάνει όταν η κάρτα γραφικών ή η ram δεν πατάει καλά ή έχει πρόβλημα.....αν ήταν off η μπαταρία θα έβγαζε το γνωστό "CMOS Battery low level"(δεν το θυμάμαι ακριβώς).....τώρα κοίτα απο το βιβλιαράκι της μητρικής σου να δεις που είναι το jumperάκι του clearcmos για να το κάνεις....η μητρική δεν είναι off γιατί έτσι και ήταν δεν θα έκανε ούτε μπιπ ούτε μποπ....τσέκαρε τα και πες μας!

καλα ειμαι τρομερος.Η καρτα γραφικων ηθελε ακομα ενα ποντο για να μπει καλα,και να σκεφτεις οτι δοκιμασα κι αλλη καρτα ,μα που εχω το μυαλο μου.Φαινεται ενταξει τωρα thanks

Η μητρικη ειναι παλια και στο βιος δεν βλεπει τον σκληρο,WD80gb

Το auto detect ,του bios οχι απλα δεν τον βλεπει αλλα κολαει κιολας.

Τον ρυθμισα auto ,αλλα αργει να τον βρει οταν μπαινει στην πρωτη μαυρη οθονη

καμια ιδεα?

υσ.Στα Windows τον βλεπει κανονικα

Αρχική απάντηση από kv3d [Χθες, στις 18:53]

Η μητρικη ειναι παλια και στο βιος δεν βλεπει τον σκληρο,WD80gb

Το auto detect ,του bios οχι απλα δεν τον βλεπει αλλα κολαει κιολας.

Τον ρυθμισα auto ,αλλα αργει να τον βρει οταν μπαινει στην πρωτη μαυρη οθονη

καμια ιδεα?

υσ.Στα Windows τον βλεπει κανονικα

Φλασάρισε την!!Κατέβασε το τελευταίο ΒΙΟS upgrade και εγκατέστησε το....σε pΙΙ που δεν σήκωνε 40άρι την φλασάρισα και τον βλέπει με το auto κανονικά.......παρόμοιο πρόβλημα με κόλλημα έχω ξαναδεί αλλά μόλις εγκατέστησα τον δίσκο με manual τρόπο και όχι με auto λειτούργησε κανονικά:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.