Mesqal Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2008 Παιδες καλημερα, εχω αυτο το mp3 player http://www.transcend.nl/products/ModDetail.asp?ModNo=71&SpNo=30&LangNo=31 το οποιο ειχε καποια hidden αρχεια και τα εκανα delete κατα λαθος. Προσπαθησα με να του ξαναπερασω παλι το firmware αλλα μολις ξεκιναει η διαδικασια τα windows δεν το βλεπουν στις συσκευες και κολλαει το συμπαν. Αν καποιος το εχει και αυτος, αν μπορεις ας ανεβασει καπου τα hidden files ή να τα στειλει στο mail μου, μπας και καταφερω να το ισιωσω :033: ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
artking Αύγουστος 25, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2008 Ορίστε το μοναδικό αρχείο που είδα(το άλλο ήταν ένας φάκελος recycler...). Δεν αναφέρεις βέβαια τι πρόβλημα προκύπτει με το mp3, αλλά πάρε το αρχείο.SETTINGS.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesqal Αύγουστος 25, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2008 Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Δυστυχως ομως μαλλον απεβιωσε το mp3, δειχνει οτι εχει καποια files με ιερογλυφικα και δεν μπορω να σβησω κατι ή να του κανω format γιατι κολλαει και πρεπει να το αποσυνδεσω. Ισως να το παω πισω στο πλαισιο αλλα εχει ληξει η εγγυηση και δεν ξερω αν θα γινει κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.