Jump to content

Πρόβλημα με εγγραφή cd!

caterpillar

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά σας! Οπως λέει κ ο τίτλος, έχω πρόβλημα στην εγγραφή cd στο toshiba λάπτοπ μου!

Τι γίνεται? Δε γράφει! Ένω μου δείχνει οτι κάνει το burn κ οτι ολοκληρώνεται σωστά, όταν βάζω το cd να παίξει τα τραγούδια, μου το εμφανίζει ως άδειο!!! :confused:

Έχω δοκιμάσει με διάφορα προγράμματα (nero, wmp, CDBurnerXP, MediaMonkey, ακόμα κ με το ταπεινό utility των xp) χωρίς όμως αποτέλεσμα...

Χρησιμοποίησα αυτά τα cd, τα οποία έχω πάρει κ παλιότερα χωρίς όμως να μου παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα! Δοκίμασα επίσης κ με cd της Maxell, αλλά μια απ'τα ίδια...

Τι μπορεί να συμβαίνει, έχουν σπάσει τα νεύρα μου :022:

Υ.Γ.

Τα τραγούδια τελικά κατάφερα κ τα έγραψα από άλλο pc με nero, με τα συγκεκριμένα tdk cd χωρίς κανένα πρόβλημα!

Στο cd ήθελα να γράψω τραγούδια.

Μόλις δοκίμασα ένα cd που'χα γράψει παλιότερα κ ένα που είχα αγοράσει από cd-αδικο.

Ο wmp δεν παίζει κανένα...

Ο mediamonkey παίζει κ τα 2 αλλά σε slow-motion :087:

O gom παίζει κ τα 2 κανονικά!

Τι μπορεί να φταίει? Στην αρχή νόμιζα οτι τα'χει παίξει το drive, τώρα όμως...

Επίσης, έλεγξα το drive με το pc diagnostic tool της toshiba κ μου το βγάζει οκ.

Διεγραψέ το από τα ΧΡ και κάνε επανεκκίνηση. Άσε το σύστημα να το βρει, μήπως και έχει χτυπήσει κάτι. Τρέξε κανένα διαγνωστικό χρησιμοποιόντας τον οδηγό από εδώ -> http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=11382 και δες τι θα γίνει.

Sorry για την καθυστέρηση αλλά βρίσκομαι σε φάση μετακόμισης!

Λοιπόν... έκανα uninstall κ re-install του οδηγού χωρίς καμία όμως διαφορά.

Δοκίμασα το kprobe και το nero από το link που μου έδωσες doctor.

Οι εικόνες από το kprobe είναι οι (1), (2) και από το nero οι (3), (4).

Αυτό που μου έκανε εντύπωση για το kprobe ήταν οτι το 1ο τεστ τελείωσε πολύ γρήγορα κ όπως βλέπεται στη φώτο δε φαίνεται τίποτα. Το 2ο τεστ κράτησε παραπάνω...

Στο nero το 1ο τεστ δε μπόρεσα να το κάνω γιατί, όπως φαίνεται στη φώτο, δεν είναι enabled το κουμπί start!

Ποιά είναι η ερμηνεία σας?

post-8224-1442175116,7267_thumb.png

post-8224-1442175117,5171_thumb.png

post-8224-1442175118,179_thumb.png

post-8224-1442175118,8976_thumb.png

Το έπαθα κι εγώ με τη διαφορά ότι ενώ σε μένα έδειχνε ότι το cd είναι άδειο, το έβαλα σε άλλο υπολογιστή και παίζει κανονικά. Μήπως βγήκε κανάς καινούριος ιός να μας ζαλίσει?

Το έπαθα κι εγώ με τη διαφορά ότι ενώ σε μένα έδειχνε ότι το cd είναι άδειο, το έβαλα σε άλλο υπολογιστή και παίζει κανονικά. Μήπως βγήκε κανάς καινούριος ιός να μας ζαλίσει?

Το πρόβλημα τελικά το έλυσες?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.