Alexandros Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2005 Που μπορω να βρω Αθηνα ? Να εχει 1/2" ρακορ Θα προτιμουσα να ειναι καπως μεγαλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Φεβρουάριος 15, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 καμια ιδεα? που μπορω να βρω δοχεια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Φεβρουάριος 15, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Μπορεις να δωσεις να σου φιαξουν ενα.http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=11566&highlight=TANK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Φεβρουάριος 16, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 xμμ πολυ ομορφο αλλα λογω πιεσης χρονου και επειδη ειμαι εξωτερικο θα ηθελα μια γρηγορη λυση για κατι που ειναι ετοιμοπαραδοτο θα το εχω υποψην μου για αργοτερα αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Φεβρουάριος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Ρε συ πάρε ένα τάπερ κάνε 2 τρύπες από πάνω και είσαι οκ. Μόνο να είναι τόσο ώστε να μπαίνει εφαρμοστά το λάστιχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 16, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Στο HAC εχει το Asetec DYO αλλα εχει 3/8" νομιζω...κ 1 2 ρακορ 1/2" απο μαγαζι με υδραυλικα κλπ...Δεν ειναι τοοοοσο μεγαλο αλλα ειναι τανκ κ αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Φεβρουάριος 16, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Μαλλον αυτο θα κανω Γιωργο μολις διαβασα ενα πολυ ωραιο τοπικ Poor mans tank.. του chroma και νομιζω οτι θα προσπαθησω να τον μιμηθω αν και δεν εχω εμπειρια θενκς Φανη για την πληροφορια Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 16, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Alexandros Μαλλον αυτο θα κανω Γιωργο μολις διαβασα ενα πολυ ωραιο τοπικ Poor mans tank.. του chroma και νομιζω οτι θα προσπαθησω να τον μιμηθω αν και δεν εχω εμπειρια θενκς Φανη για την πληροφορια Δες κ το θεμα μου "My home made tank" ή καπως ετσι, στο watercooling τομεα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.