isaias1983 Αύγουστος 16, 2008 Author #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2008 Να συνεχισω το ωραιο μου thread λεγοντας οτι σημερα πηρα στα χερια μου την Twintech 9800GT...κ να σας πω κατι ωραιο??Την εβαλα το σπιτι κ δεν δουλευει...Την δοκιμασα κ σε αλλα 3 pc κ παλι τα ιδια...Να σημειωσω επισης οτι το pc που την δοκιμασα στην αρχη δουλευει μια χαρα με αλλη καρτα γραφικων.Επισης στο κουτι της καρτας ειχε μεν αυτοκολλητακι απεξω οτι ειναι καινουρια αλλα μεσα ειχε ενα cd-r με τους drivers.Παιζει να δινουν cd-r με drivers απο την εταιρια κ οχι κανονικο cd οπως σε ολα τα προιοντα?Αυριο λοιπον την ξαναστελνω στο Πλαισιο κ βλεπουμε.να δω τι θα μου δωσουν αυτη τη φορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 16, 2008 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2008 Εδώ τώρα έχεις κάθε δίκιο αν παίχτηκε τέτοια φάση. Εδώ μπορείς να τους κάνεις όση φασαρία θέλεις και αν σου πουν τίποτα ιστορίες - "δεν βάλαμε εμείς το CD-R μέσα", πες τους ότι στο Internet κυκλοφορούν αρκετά παραδείγματα με μεταχειρισμένα προϊόντα που δίνονται ως καινούρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr bill Αύγουστος 16, 2008 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2008 Τωρα σκιστους!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Αύγουστος 16, 2008 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2008 Την πας πίσω .... παίρνεις μια καινούρια ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ .......... ΤΕΛΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.