Jump to content

Problem avec x850

GoriLLakoS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα παιδες...!

Ειμαι σχολειο κ δεν μπορω να περιμενω γι'αυτο κ ρωταω...!

Χθες βραδυ παρελαβα την χ850χτ iceQ2 i-turbo που ειναι μεταξυ xt kai pe εκδοσης η οποια ειναι πυρηνας 533mhz κ μνημες 10..κατι δεν θυμαμαι καλα....αλλα δεν μπορουσα να την κανω να δουλεψει...!

Την βαζω πανω στο dfi τα βαζω ολα κ με το που μπαινει στα παραθυρια με το που τα φωρτωνει ολα σβηνει η οθονη κ ολα τα αλλα λειτουργουν...!

Ο σκληρος μεσα εχει τα drivers της msi κ της προηγουμενης χ800 μου....!Λετε να φταιει αυτο?

Παντως με το που μπαινει..τα βλεπω ολα σε αναλυση 600χ800 κ μετα απο λιγο......οθονη off...!

Αυτα.....τι να κανω????:cry: μεχρι τις 4 χθες βραδυ προσπαθουσα...!

αμάν βρε παιδί μου, δεν τρώγεσαι με τίποτα!

πότε πρόλαβες πάλι; :p

για τσέκαρε με τον ison που έχει ακριβώς το ίδιο setup και δεν είχε πρόβλημα

Αρχική απάντηση από Βασιλης

.....Ειμαι σχολειο κ δεν μπορω να περιμενω γι'αυτο κ ρωταω...!

Βλέπω το μυαλό σου στα μαθήματα το έχεις έ????:rant: :rant:

ξερει τι πρεπει να φταιει?οτι εχει τα drivers της agp κ με πεταγε η οθονη...το φτιαξα τωρα....!

καλά βρε συ ούτε φορμάτ δεν έκανες και περιμένεις να είσαι ΟΚ (με αλλαγή chipset, vga bus κλπ);

Αρχική απάντηση από spc

καλά βρε συ ούτε φορμάτ δεν έκανες και περιμένεις να είσαι ΟΚ (με αλλαγή chipset, vga bus κλπ);

Κολας σε κατι λεπτομερειες και εσυ ρε spc!:p

Θα συμφωνησω παντως οτι με τοσες αλλαγες επιβαλεται το format! Παλι καλα να λες που μπαινει και windows!

Αρχική απάντηση από spc

ε, μα είναι ανυπόμονο αυτό το παιδί

κάτι ήξερε ο καημένος ο Ζαχούλης :tongue:

Αντε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...!:p

ειχα 120γιγα αρχεια κ δεν ηθελα να τα χασω....!

Εκανα 2 partition......μπηκα στο πρωτο,τα back upιασα ολα κ μετα format....χεχεχε!

NO COMMENTS PLS:p

Αντε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...!:p

ειχα 120γιγα αρχεια κ δεν ηθελα να τα χασω....!

Εκανα 2 partition......μπηκα στο πρωτο,τα back upιασα ολα κ μετα format....χεχεχε!

NO COMMENTS PLS:p

:OT: Βασιλη κανε μια χαρη ...ποσταρε τι μηχανημα εχεις και βαλε να τρεξει ενα doom3 timedemo (αν το εχεις) σε 1024χ768 ---high--- ολα οn ----vsync οff ---αf 8----και πες μου ποσο εβγαλες...:OT:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.