GVC Αύγουστος 13, 2008 #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2008 Η ελαφρια εμπειρια μου απο την υδρόψυξη ειναι καταρχασ μην παρεις αυτη την αιδια.Δεν εχω προθεσεις να σε προσβαλω ουτε να υποβαθμησω την επιλογη σου,αλλα κατι τετοιες αιδιες ειναι για να βγαζει απλα λεφτα το πλαισιο.Με αυτα τα 17 ευροπουλα και κατι παραπανω μπορεις να κανεις την δουλεια σου απλα με αλλους δυο ανεμηστηρες και να κοψεις το κουτι σου για να βγαινει ο αερας απο κατω,οπως ειδα πολλοι να στο προτεινουν.Μην παιδευεσαι με αξεσουαρ κλπ κλπ.Καλυτερα μια διαταξη push pull παρα αυτο.Με αυτο το εξαρτημα εδω ειμαι και εκει εισαι παλι εγκλωβισμενο θερμο αερα θα εχεις.Εσυ δεν θες ουτε γραμμαριο εγκλωβισμενου αερα,θες να φευγει ΟΛΟΣ στο περιβαλλον,για αυτο υπαρχει το περιβαλλον για να το μολυνουμε.Προσεξε το υγρο που χρησιμοποιεις να εχει αρκετο λιπαντικο για να μην εχεις τρεχαματα στο μελλον με την αντλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artking Αύγουστος 13, 2008 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2008 για αυτο υπαρχει το περιβαλλον για να το μολυνουμε. Βάλε και κανά emoticon (:033: :046: :098: )! Θα σε παρεξηγήσουν οι άνθρωποι! lol @Lovermanah: Από ό,τι βλέπω η αντλία αναφέρει μέγιστη θερμοκρασία 60*C. Κάνε κάτι γρήγορα ότι και αν είναι για να μην σου ψηθεί... :074: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GVC Αύγουστος 13, 2008 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2008 Βάλε και κανά emoticon (:033: :046: :098: )! Θα σε παρεξηγήσουν οι άνθρωποι! lol@Lovermanah: Από ό,τι βλέπω η αντλία αναφέρει μέγιστη θερμοκρασία 60*C. Κάνε κάτι γρήγορα ότι και αν είναι για να μην σου ψηθεί... :074: Αυτος ξερει,εγω τα τραβηξα,τα συμπερασματα δικα σου dude!!Και θα προτεινα και Β.Π.Οχι βοηθα παναγια,οχι βλεπω προφιλ,οχι βοηθεια πνιγομαστε,αλλα ΒΑΝΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ....:097: :097: :097: :097: :097: :097: :097: :097: (Οριστε ρε παρε emoticon να αγαλειασει η ψυχη σου!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovermanah Αύγουστος 13, 2008 Author #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2008 θα παω τωρα να παρω τα ανεμιστηρακια για να τα φτιαξω και βλεπουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GVC Αύγουστος 13, 2008 #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2008 Και εχω να σου πω και κατι να μην το ξεχασω.Αν μπεις ποτε στο δωματιο που εχεις τον υπολογα σου και οπως κατευθηνεσαι για τον διακοπτι του φωτος,αν ακυσεις κατα τον περπατημα σου πλατς πλουτς,μην ανοιξεις το φως κατευθειαν,κανε ενα τσιγατρο πρωτα και μετα και αν δεν καπνιζεις θα ειναι ωρα να το ξεκινησεις.....:033: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovermanah Αύγουστος 13, 2008 Author #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2008 μπα οσο για τη στεγανοτητα ειμαστε οκ :033: (ελπιζω δηλαδη :033: ) κοιτα εδω 2-3 μερες που δουλευει συνεχωμενα δεν υπαρχει προβλημα και απο οτι διαβασα αν δεν υπαρχει διαρροη τις πρωτες 10-12 ωρες μετα εισαι ενταξει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Αύγουστος 13, 2008 #47 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2008 κατα τον περπατημα σου πλατς πλουτς,μην ανοιξεις το φως κατευθειαν,κανε ενα τσιγατρο πρωτα Αχαχαχαχαχαχ !!!!!!!!!!!!!!!!! :046: χτύπα ξύλο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GVC Αύγουστος 13, 2008 #48 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2008 Και εμενα τις πρωτες 10-12 ωρες ολα καλα ηταν....μετα απο κανα διμηνο τα εκλασε το block toy 11 και μου την επαιξε οπως λετε και στην Κρητη.Κοιτα δεν θελω να σε ανγχωσω,αλλωστε ειμαι πολυ υπερ της υδροψυξης,παρα της αεροψυξης.Απλα καποια πραματα που εκανα λαθος ελπιζω να μην τα κανει αλλος.Η ευθυνη ηταν 80% του γςδξβφψςοφβςοου του πλαισιου και 20% δικια μου.Αλλα απο τα λαθη μαθαινουμε πως θα στησουμε σωστα την επομενη υδροψυξη:032:Και εσυ ελπιζω να μην εχεις επομενη υδροψυξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phant0m1442169125 Αύγουστος 13, 2008 #49 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2008 ποιο σωστά είναι:αντλία => waterblock => ψυγείο => reservoir => αντλίαέτσι όπως το έχεις καθυστερεί το ζεστό νερό να γίνει κρύο και η πίεση στο block είναι μικρή.Και σε περίπτωση που υπάρχει 2ο WB αλλά και 2ο ψυγείο, που είναι καλύτερα να παρεμβληθούν?π.χαντλία => waterblock => ψυγείο => waterblock2 => ψυγείο2 => reservoir => αντλίαήαντλία => waterblock => waterblock2 => ψυγείο => ψυγείο2 =>reservoir => αντλία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovermanah Αύγουστος 13, 2008 Author #50 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2008 Και εσυ ελπιζω να μην εχεις επομενη υδροψυξη.εγω ελπιζω να εχω επομενη υδροψυξη αλλα οχι στον υπολογιστη μου :028: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GVC Αύγουστος 13, 2008 #51 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2008 Και σε περίπτωση που υπάρχει 2ο WB αλλά και 2ο ψυγείο, που είναι καλύτερα να παρεμβληθούν?π.χαντλία => waterblock => ψυγείο => waterblock2 => ψυγείο2 => reservoir => αντλίαήαντλία => waterblock => waterblock2 => ψυγείο => ψυγείο2 =>reservoir => αντλίαΕγω ειχα την εξης διαταξη:Pumper=>block1=>block2=>radiator=>pumperκαι απο θερμοκρασιες δεν ειχα προβληματα,εκτος απο οταν αρχιζε να σταζει το block της vga του e11ven....:011: :011: :011: :011: :011: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Αύγουστος 13, 2008 #52 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2008 Και σε περίπτωση που υπάρχει 2ο WB αλλά και 2ο ψυγείο, που είναι καλύτερα να παρεμβληθούν?π.χαντλία => waterblock => ψυγείο => waterblock2 => ψυγείο2 => reservoir => αντλίαήαντλία => waterblock => waterblock2 => ψυγείο => ψυγείο2 =>reservoir => αντλίαΕκεί θές ένα "Y" μετά την αντλία, και άλλο ένα "Y" μετά το block,π.χ.αντλία =>("Y") waterblock 1&2 => ψυγείο 1&2 ("Y) => reservoirγια διπλό σύστημα.Και εχω να σου πω και κατι να μην το ξεχασω.Αν μπεις ποτε στο δωματιο που εχεις τον υπολογα σου και οπως κατευθηνεσαι για τον διακοπτι του φωτος,αν ακυσεις κατα τον περπατημα σου πλατς πλουτς,μην ανοιξεις το φως κατευθειαν,κανε ενα τσιγατρο πρωτα και μετα και αν δεν καπνιζεις θα ειναι ωρα να το ξεκινησεις.....:033:Τι λές του παιδιού; Ελπίζω να αστιέυεσαι με αυτό που λες, γιατί από τα 16 αν αρχίσει, στα 32 θα τα φτύσει, και ο κόσμος θα κλαψουρίζει, το παιδί που θα ψοφίσει:046: (καλά το έκανα και song τώρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovermanah Αύγουστος 13, 2008 Author #53 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2008 πο πο μολις τελειωσα! εβαλα τα δυο ανεμιστηρακια για pull push και εβγαλα και ξαναβαλα ολο το συστημα για τυχον υπαρξη αερα η δεν ξερω γω τι! ομως προκοπη δεν ειδα ακομα :033: ιδιες οι θερμοκρασιες :022: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Αύγουστος 13, 2008 #54 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2008 Φωτογραφιά αλλιώς δεν εγινε ποτε...Pics or it didn't happen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovermanah Αύγουστος 13, 2008 Author #55 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2008 οριστε... το ψυγειο ειναι πλαγιαστα αλλα δεν φαινεται και πολυ! πριν που το χα ολο εξω παλι δεν ειδα προκοπη! ρε παιδια μηπως εχει καμια ασφαλεια το ψυγειο και δεν περναει απο μεσα το υγρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GVC Αύγουστος 14, 2008 #56 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2008 Εκεί θές ένα "Y" μετά την αντλία, και άλλο ένα "Y" μετά το block,π.χ. αντλία =>("Y") waterblock 1&2 => ψυγείο 1&2 ("Y) => reservoir για διπλό σύστημα. Τι λές του παιδιού; Ελπίζω να αστιέυεσαι με αυτό που λες, γιατί από τα 16 αν αρχίσει, στα 32 θα τα φτύσει, και ο κόσμος θα κλαψουρίζει, το παιδί που θα ψοφίσει:046: (καλά το έκανα και song τώρα) Καταρχας συγνωμη απροσεξια μου δεν ειδα την ηλικια του παιδιου.Χμμμμ στα 16 μου μονο GameGear της Sega ειχα....Οχι υπολογα με ιντερνετ,τι να πεις generation gap,εξελυσετε η νεολαια σημερα:021:Και για να μην ξεχασω εδω εχω την συνδεσμολογια.Δεν ειχα χρησιμοποιησει Υ. οριστε... το ψυγειο ειναι πλαγιαστα αλλα δεν φαινεται και πολυ! πριν που το χα ολο εξω παλι δεν ειδα προκοπη! ρε παιδια μηπως εχει καμια ασφαλεια το ψυγειο και δεν περναει απο μεσα το υγρο? Και τωρα σε σενα τον παθοντα.Heyz dude πρωτα απο ολα για να δεις για το ψυγειο.Αρχικο τσεκαρισμα να ωρεις ποσα ml υγρου περνει και να το διαπιστοσεις.Κατα δευτερον οταν το αγορασες ηταν σε κουτι με ζελατινα η σε κουτι απλο; Αν ηταν σε κουτι με ζελατινα ολα καλα.Σου το δοσανε οπως το παραλαβανε απο την εταιρια.Ενα συνφοιτητης που δουλευει στο πλαισιο μου ειπε οτι πολυ λιγα κομματια απο αυτα τα ειδη δινονται με την αρχικη τους συσκευασια.Συνηθως τα ανοιγουν και στα δινουν σε απλα χαρτοκουτα με τις βιδες μονο μεσα.Το μαμα πακετο εχει εξαρτηματα που τα παιρνουν και τα πουλανε extra.Καταλαβαινεις τι εννοω.Επισης ενα ψυγειο σε απλο χαρτοκουτο μπορει να ειναι χρησιμοποιημενο και να εχει επιστραφει απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη γιατι δεν του εκανε.Αν ο προηγουμενος δεν το εχει καθαρησει με το που το πηρε τοτε ολα αυτα εχουν μια επικαληψη στο εσωτερικο τους για να μην αρχισει η διαβρωση.Δεν ειναι ολα τα υγρα υδροψυξης καλα και αξιοπιστα.Επομενως αν εχει κανει καμια πατατα ο προηγουμενος,που σου ευχομαι να μην υπαρχει προηγουμενος κατοχος στα parts σου ολα ειναι πιθανα με το ψυγειο.Αν εχει αλλοστε καμια διαβρωση εσωτερικη δεν θες να μαθεις την διαδικασια για να το καθαρισεις,πιστεψε με.Και δεν προκειτε να το καθαρισεις και οπως πρεπει για να σταματισεις την διαβρωση.Anyway,δεν νομιζω οτι υπευθηνο της ολης φασης να ειναι το ψυγειο.Ακου τι σου εχουν πει και τα παιδια.Και με την καινουρια φωτογραφια που εβαλες(που δεν φαινετε απο κατω αν εχει κενο ο υπολογας σου εκει που εχεις τα ανεμηστηρια)αν δεν σφαξεις το κουτι δεν υπαρχει λογος να εχεις push pull,αν και θα ελεγα οτι ουτε ανεμηστηρες δεν υπαρχει λογος να εχεις.ΘΕΛΕΙ BUCHERIAΣΜΑ ΤΟ ΚΟΥΤΙ.Και αν εχει απλες οπες και παλι δεν λεει.Να φευγει ο θερμος αερας..Αν δεν εχεις κενο απο κατω ολος ο θερμος αερας εγκλωβιζεται αναμεσα στην λαμαρινα και την διαταξη ψυξης και ισος να φευγει πολυ σιγα απο καποιο κενο.Δεν θες να φευγει σιγα σιγα αλλα με την μια.ΣΦΑΞΕ ΤΟ ΚΟΥΤΙ,JUST DO IT!!!Απο παστες επισης πως παει η υποθεση;Τι παστα εχεις χρησιμοποιησει;Ειχα προσφατα μια συζητηση με ενα φιλο για μια παστα που ειναι η καλυτερη της αγορας.Νομιζω οτι ειναι αυτη αλλα για ρωτα τον artking,he is tha dude!!! Αν και παλι νομιζω οτι δεν φταιει το ψυγειο,ουτε η παστα.Και με ελπιδα το pumper να ειναι το καταλληλο απο θεμα παροχης κλπ κλπ νομιζω οτι φταιει το ανοιγμα που δεν υπαρχει.Αν δεν ειναι και το ανοιγμα ε τοτε κανε taτοο στα λαστιχα τις λεξεις "ΖΗ ΣΟΥ".Και αν αρχισουν να φουσκωνουν τα λαστιχα,που δεν νομιζω,θα εμφανιστει ολοκληρη η προταση Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΗ ΣΟΥ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovermanah Αύγουστος 14, 2008 Author #57 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2008 ε μαλλον ειναι αυτο που λες με το ψυγειο... ηταν σε απλο κουτι μονο με τις βιδες μεσα... η παστα ειναι αυτη που μου εδειξες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GVC Αύγουστος 14, 2008 #58 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2008 Σφαξε το κουτι πρωτα και μετα τα περιπλοκα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
artking Αύγουστος 14, 2008 #59 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2008 Άμα δεν σηκώσεις το ψυγείο στο πλάι να είναι τελείως ελέυθεροι οι ανεμιστήρες, έξω από το κουτί μην περιμένεις τίποτα. Και ούτε το να κόψεις το κουτί θα σε σώσει(τουλάχιστον μην το κόψεις κάτω εκεί που είναι τώρα), αφού όπως βλέπω ζήτημα είναι να έχει ένα εκατοστό ελέυθερο. Σήκωσε το ψυγείο στο πλάι και στερέωσέ το κάπως. Μην το κρατάς με το χέρι που είπες σε άλλο post. Κλείσε και το pc για κανά 20λεπτο να πέσουν οι θερμοκρασίες. Και μετά άνοιξέ το πάλι να δεις θερμοκρασίες.ΥΓ: Φως φανάρι από την αρχή ότι ήταν αυτό το πρόβλημα και το έχουμε κάνει κυπριακό...ΥΓ2: Ελπίζω να έχεις βάλει όλους τους ανεμιστήρες να φυσάνε προς την ίδια κατεύθυνση... να μην φυσάνε όλοι προς το ψυγείο ή όλοι από την αντίθετη από το ψυγείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovermanah Αύγουστος 14, 2008 Author #60 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2008 λοιπον το κλεισα (το Pc) και το εχω στο πλαι στο ιδιο μερος (το ψυγειο) και οι ανεμιστηρες σπρωχνουν προς τη πλευρα της mobo! οι θερμοκρασιες κατεβηκαν 3-4 βαθμους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.