Jump to content

Υψηλες θερμοκρασιες παρα την υδροψυξη!

Lovermanah

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

μα ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω, τι νοημα εχει να κοψω το κουτι κατω στη βαση απο το να το αφησω ετσι οπως εχει ως τωρα? αφου ετσι κι αλλιως ειτε κομμενο ειτε οχι απο κατω δεν θα παιρνει αερα!

βασικά το καλύτερο που μπορεί να γινει με μια υδρόψυξη (περα απο το να παρεις ενα μμμεεεγγγαλλλο ψυγείο) ειναι το pull-push στο ψυγείο, δηλαδή 2-3 ανεμηστήρες να ρουφάνε αερα {απο την μια μεριά }και 2-3 να σπρώχνουν αέρα {απο την άλλη μερια}

Κοιτα αν εχω καταλάβει σωστά ( :046: ) Pull - push λεμε αυτο πράγμα

thumb_Infinity_014.jpg

(τυχαία εικόνα απο http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1784484 )

Δηλαδή ενας ανεμιστήρας ρουφάει και εναν σπρώχνει αερα , οι περισσότεροι λενε οτι εχεις καλύτερο air flow .. το ιδιο κάνουν και στα ψυγεία ..

MUL added 1 Minutes and 7 Seconds later...

Φαντάσου οτι εσυ θα εχεις το ψυγείο σου στην μέση ( στο παράδειγμα μου σου εδειξα μια αεροψυχτρα)

@Lovermanah Είδα την photo, το ψυγείο θα έλεγα να το βγάλεις απο το κουτί και να το βάλεις έξω στο πάνω μέρος του. Θα χρειαστείς λίγο περισσότερα μέτρα σωλήνες για να σου φτάσει, με 2 ανεμιστήρες είσαι καλυμμένος αλλά και εγώ πάλι 55 βαθμούς πιάνω με phenom 9950@3GHz OC, ποιο CPU έχεις και πόσο OC έχει γίνει;

Λογικά θα σε βοηθήσει.. (αποψη μου πάντα, ας πουνε κατι και οι expert εγώ μονο μια φορά εστησα υδρο για εναν φίλο μου , το ψυγειο το βγάλαμε εξω, καναμε pull-push με 4 ανεμηστηρες noctua και ολα μια χαρα)

ε μαλλον και γω θα παω μια βολτα αυριο στο ******(δεν το γραφω για να μην διαφημισω :033: )! λεω να κανω αυτο που μου προτεινες (pull-push) αλλα να αφησω το ψυγειο στη θεση του ομως να ειναι υπερυψωμενο ετσι ωστε να φευγει ο ζεστος αερας...πως το βρισκεις?

Αν έχεις χρόνο δοκίμασε αυτό που σου είπα, 4-6 βαθμούς ποιο κάτω θα έχεις σίγουρα, ο αέρας μουκώνει και παγιδέυεται στο κάτω μέρος του κουτιού, για δοκιμή σήκωσε το ψυγείο όρθιο και μετά από 10 λεπτά για δοκιμή δές πάλι αν έχεις διαφορές σε θερμοκρασία. Πόσους βαθμούς έχει ο χώρος σου;

Αν έχεις χρόνο δοκίμασε αυτό που σου είπα, 4-6 βαθμούς ποιο κάτω θα έχεις σίγουρα, ο αέρας μουκώνει και παγιδέυεται στο κάτω μέρος του κουτιού, για δοκιμή σήκωσε το ψυγείο όρθιο και μετά από 10 λεπτά για δοκιμή δές πάλι αν έχεις διαφορές σε θερμοκρασία. Πόσους βαθμούς έχει ο χώρος σου;

αυτο που λες το δοκιμασα! η θερμοκρασια κατεβαινει 2-3 ξερω γω το πολυ! το δωματιο δεν παιζει να χει πανω απο 25-30 τι να σου πω δεν εχω και θερμομετρο :033: παντως απο οτι εχω διαβασει το συστημα θα πρεπει να χει 5-10 το πολυ βαθμους παραπανω απο τη θερμοκρασια δωματιου!

Lovermanah added 0 Minutes and 30 Seconds later...

πως ειναι η ροή του νερου?? Ακριβως μετα την αντλία τι έχεις?

αντλια-ψυγειο-waterblock-reservoir-αντλια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.