Jump to content

Υψηλες θερμοκρασιες παρα την υδροψυξη!

Lovermanah

Recommended Posts

Εχθες εγκατεστησα το συστημα της υδροψυξης μου! έχω ενα διπλο ψυγειο και ενα μπλοκ μονο στο cpu! το υγρο που χρεισιμοποιω ειναι το Fesser 1. Οι θερμοκρασιες του υπολογιστη (cpu) ειναι γυρω στους 55! το υγρο βραζει μεσα στο reservoir ( :033: )! υπαρχει καμια ιδεα για τι μπορει να εχω κανει λαθος στην εγκατασταση και ειναι τοσο ψηλες οι θερμοκρασιες?

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Ε θα τρελαθω, βγαλ'το βρε παιδακι μου εξω να παρει αερα (το ψυγειο εννοω) η ανοιξε καμια τρυπα κατω να φευγει ο ζεστος αερας, ετσι οπως το εχεις θα βραζει ολο το κουτι. Επισης καρφωσε εναν 120αρη στο πισω μερος του κουτιου να τραβαει τον ζεστο αερα εξω.

sorry παιδες μολις γυρισα! λοιπον, το ψυγειο το βγαλα εξω και παλι κατεβηκε ελαχιστα η θερμοκρασια! το χα ωρα εξω! τωρα το ανεμιστηρακι στο συστημα το σκεφτηκα αλλα βαριομουν να παω να παρω :033: :105:

Εαν υπαρχει καλη ροη , το λογικοτερο ειναι οτι κατι δεν παει καλα στο ψυγειο .

Τι ανεμιστηρες εχεις ??? Αερα παιρνουν απο τι κατω μερος του κουτιου ευκολα ??? Εχει μεγαλες γριλλιες ?

και γω λιγακι ασχετο ειμαι σε σχεση με σας! το ψυγειο δεν παιρνει αερα απο κατω:105: :033: οι ανεμιστηρες ειναι καλοι ο ενας τουλαχιστον ειναι πολυ καλος, ειναι αυτος που χρεισιμοποιουσα στην αεροψυξη που ειχα πριν και ειναι πολυ δυνατος! τωρα σχετικα με την παστα το δοκιμασα και γω και επειδη ειχα βαλει αρκετη, σκουπισα λιγη αλλα και παλι εκανα την εφαρμογη του waterblock και ηταν ιδιες οι θερμοκρασιες!

το ψυγειο δεν παιρνει αερα απο κατω

Τι εννοείς; Δεν θα έπρεπε να φυσάνε οι ανεμιστήρες από τη μια μεριά και να βγαίνει ο ζεστός αέρας από την άλλη(αυτή που ακούμπαγε στο κάτω μέρος του pc στην φωτογραφία-αυτό ήταν το βασικό πρόβλημα εξαρχής φαντάζομαι πέρα από το ότι ήταν μέσα στο κουτί);

το ψυγειο δεν παιρνει αερα απο κατω:105: :033:

Κραταω μονο αυτο .

Δεν προκειται να παιξει ποτε ετσι . Πρεπει να υπαρχει αρκετη ροη αερα αναμεσα στις δυο πλευρες του ψυγειου . Συνεπως , πρεπει να κοψεις το κουτι σου κατω (ωστε να ειναι ανοιχτο στο σημειο που εχει βαλει το ψυγειο)

Εναλλακτικα , βγαζεις το ψυγειο εξω και το προσαρμοζεις καπου/καπως .

Επισης , ποσα CFM ειναι οι ανεμιστηρες ???

κοιτα οι ανεμιστηρες φυσανε απο τη μια αλλα... :033: δεν φευγει ο ζεστος απο την αλλη :043:

Και έχεις ΜΟΝΟ 55 βαθμούς;;;;:033:

Σοβαρέψου και κάνε καμιά μόντα να στρώσει!:032: Ή προς το παρόν στερέωσέ το κάπως στο πλάι(για να δεις αν είναι ικανοποιητικές οι θερμοκρασίες τουλάχιστον).

Edit: Η συχνότητα των post στο thread είναι τρελή! :D Ούτε chatting να κάναμε! lol

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.