Jump to content

Νεος στην Υδροψυξη,help......

mikelos

Recommended Posts

Ειπα να κανω ενα βημα παραπανω απο την αεροψυξη.

Δεν με ενδιαφερει κατι πολυ extreme απλα επειδη κανω επεξεργασια βιντεο και δουλευει πολλες ωρες η cpu.

Ειναι και σε κλειστο μερος το κουτι με αποτελεσμα πολλες φορες να βλεπω και 65 βαθμους και με καλη αεροψυξη.

Δεν θελω να χαλασω πανω απο 80 με 90 ευρω.

Να παρω κατι ετοιμο οπως αυτα απο το γνωστο μαγαζακι?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650510

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650355

H να φτιαξω κατι κομματι κομματι?

Ειπα να κανω ενα βημα παραπανω απο την αεροψυξη.

Δεν με ενδιαφερει κατι πολυ extreme απλα επειδη κανω επεξεργασια βιντεο και δουλευει πολλες ωρες η cpu.

Ειναι και σε κλειστο μερος το κουτι με αποτελεσμα πολλες φορες να βλεπω και 65 βαθμους και με καλη αεροψυξη.

Δεν θελω να χαλασω πανω απο 80 με 90 ευρω.

Να παρω κατι ετοιμο οπως αυτα απο το γνωστο μαγαζακι?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650510

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650355

H να φτιαξω κατι κομματι κομματι?

Με 80-90 ευρώ δεν αξίζει να πάρεις υδρόψυξη, και ειδικά (αυτά τα) έτοιμα Kits.

Καλύτερα να σκάσεις τόσα σε μια καλή αερόψυξη με μια καλή θερμοαγώγιμη πάστα και να δουλέψεις στο airflow του κουτιού (συμμάζεμα καλωδίων, fan στο πλάι κλπ)

Κόιτα τα έτοιμα σέτ εκτός ότι έχουν όχι κακές αλλά περιορίσμένες επιδόσεις για

τα επίπεδα υδρόψυξης, δέν θα σου προσφέρουν καί κάποια σοβαρή εμπειρία που

θα αποκτόυσες άν την έφτιαχνες κομμάτι κομμάτι κατανοώντας κάθε βήμα.

Οπότε το έτοιμο σέτ είναι σαν ένα πάζλ το φτιάχνεις το κουμπώνεις και αυτό ήταν όλο.

Τα παραπάνω ισχύουν στην περίπτωση που θες να ψαχτείς και περαιτέρω στην υδρόψυξη.

Έαν θές απλά και δοκιμαστικά να βάλεις μιά υδρόψυξη για αθόρυβη ψυξη και καλύτερες θερμοκρασίες, χωρίς να ενδιαφέρον να ασχοληθείς περαιτέρω. Τότε αυτά που είδες είναι οκ (ΤHermaltake καλύτερα)

Με 80-90 ευρώ δεν αξίζει να πάρεις υδρόψυξη, και ειδικά (αυτά τα) έτοιμα Kits.

Καλύτερα να σκάσεις τόσα σε μια καλή αερόψυξη με μια καλή θερμοαγώγιμη πάστα και να δουλέψεις στο airflow του κουτιού (συμμάζεμα καλωδίων, fan στο πλάι κλπ)

Απο άποψη τιμής ναι άν πάρει μιά ψυκτρα μέχρι 40 ευρώ. Αλλά με την υδρόψυξη έστω και την έτοιμη θα είναι ακόμη καλύτερα.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Αρα αν ειναι να κανω αρχη να παρω μια απο τις δυο που εχει στο e-shop και αν ναι ποια λετε απο τις δυο.

Ακομα και αν εχετε κανενα αλλο καταστημα με καλυτερες στιγμες πειτε το.

Τωρα παλι δεν ξερω αν με συνφερει απο αποψη ποιοτητας αν το φτιαξω μονος μου με ατλια απο ενυδρειο και ψυγειο απο αυτοκινητο οπως διαβασα σε παραπανω θεματα.

Παντος απο αεροψυξη σιγουρα θα εχω καλυτερα αποτελεσματα ε?

Thanks

Με ένα έτοιμο φθηνό κιτ πιθανό να έχεις χειρότερα αποτελέσματα από μια τοπ αερόψυκτρα

Aυτη την στιγμη με 10% o/c το κουτι το ακουμπας και καιει.

Το ψυγειο της υδροψυξης θα το βγαλω εξω απο το κουτι για να ειχει καλυτερη απαγωγη θερμοτητας.Ενω με την αεροψυξη οσο και καλη να ειναι αμα το κουτι εσωτερικα εχει 40 βαθμους δεν μπορει να αποδοση σωστα.

Κανω λαθος?

Τότε ή φτιάχνεις το airflow στο κουτί σου ή επενδύεις σε ένα καλό κουτί για να έχεις καλό airflow

το προβλημα δεν ειναι τοσο στο κουτι αλλα στην θεση που ειναι το κουτι,το οποιο ειναι σε χωρο που δεν αεριζετε καθολου.

Ετσι μου ηρθε η ιδεα για υδροψυξη για να βγαλω εξωτερικα το ψυγειο

Με ένα έτοιμο φθηνό κιτ πιθανό να έχεις χειρότερα αποτελέσματα από μια τοπ αερόψυκτρα

Εγώ πάντος που είχα την πρώτη (πιο παλιά) Υδρόψυξη της thermaltake που δείχνεις το λίνκ.

Ήταν πολή καλύτερη σε θερμοκρασίες απο την stock ψήκτρα και απο την Zalman 9500 pro που έχω τώρα. Αυτα πάνω σε ΑΜΔ 939 4400+

Και ότα μιλαώ καλύτερη δέν μιλάω για 1-5 βαθμούς αλλά για 10 μέχρι και 15

Δηλαδή καλοκαίρι σε δωμάτιο με aircondition στους 27 έιχα temps apo 28-35 βαθμούς και τον χειμώνα απο 22 -30.

Τώρα για την συγκεκριμένη Ultra 120 με ένα Silenx έχω ακούσει ότι είναι ή καλύτερη για αερόψυξη. Στην καλύτερη θα είναι μιά απο τα ίδια με την έτοιμη υδρόψυξη άν και δέν το νομίζω.

Επίσης η συγκεκριμένη κάνει κοντά όσο και η υδρόψυξη . Οπότε για μένα αφού θές να ασχοληθείς όπως λές και με υδρόψυξη.

THERMALTAKE CL-W0075 BIGWATER 735 LCS ολοταχώς

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.