blkik Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2008 To ένα είναι το ΝΖΧΤ Tempest ευρύχωρο μεγάλο(μέχρι 8 σκληρούς) με 6 ανεμιστήρες(και πιθανότατα πιο θορυβώδες) με μέτρια ποιότητα κατασκευήςhttp://www.plaisio.gr/product.aspx?c...roduct=1113275Το άλλο είναι Coolermaster πιο συμμαζεμένο, 2 ανεμιστήρες όλο από αλουμίνιοhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806556Στην τιμή είναι περίπου ίδιαΈχω ήδη παραγγείλει καινούργιο μηχάνημα και σκέφτομαι για κουτι, αν και έλεγα να μην αλλάξω προς το παρών το NZXT Trinity από το οποίο δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένος.Δεν ξέρω να εμπιστευτώ πάλι την ΝΧΖΤ ή να πάω σε Coolermaster για την οποία ακούω τα καλύτερα.Αν έχετε άλλη πρόταση στα ίδια λεφτά(παρακάτω ναι, παραπάνω όχι) να την ακούσω.Με ενδιαφέρει κυρίως ένα άνετο, όμορφο, για απλή χρήση, καλής κατασκευής, δροσερό και ήσυχο κουτάκι για να στεγάσει το νέο μου σύστημα (που δεν θα είναι και κάτι τρομερό) κάτω απο τα 100€Επίσης την προσοχή μου τράβηξε το Raidmax Smilidon http://www.pc-store.gr/product_details.php?category_id=4&item_id=752
stred Αύγουστος 9, 2008 #2 Αύγουστος 9, 2008 και γω ψαχνομαι για νεο κουτι αυτη την εποχή.. 2 προτάσεις εχω να σου κάνω..THERMALTAKE VF4000BWS BACH VX WINDOWCoolerMaster CM-690 Blackαν ισχύουν αυτα που έχω διαβάσει και τα 2 ειναι κορυφαία..Υ.Γ. και το smilidon είναι..ενδιαφερουσά περίπτωση κουτιού.
viper1442169065 Αύγουστος 29, 2008 #3 Αύγουστος 29, 2008 Τελικά φιλαράκι τι πήρες?Και μένα μου αρέσει το Tempest όπως το βλέπω, αλλά δεν έχω εμπειρία από ΝΖΧΤ.Αυτό με τους μπροστινούς ανεμιστήρες έχω απορία.Αέρας από πού περνάει αφού είναι όλο κλειστό μπροστά με αυτά τα οριζόντια πλακάκια?
EliasKir Αύγουστος 29, 2008 #5 Αύγουστος 29, 2008 NZXT μην παρεις. Οπως τα λεει ο dellman ειναι. Ψαξε για κατι δοκιμασμενο.
stred Αύγουστος 29, 2008 #6 Αύγουστος 29, 2008 τελικά εγω αντί για το sharkoon τσίμπησα το tempest.. χθες κάθησα και μετάφερα το σύστημα, πρώτες εντυπώσεις καλές αλλά ακόμα είμαι σε πρώτη φάση για να βγάλω συμπέρασμα.. τις επόμενες μέρες που θα κάτσω να το τακτοποιήσω και να το συμαζέψω θα μπορώ να μιλήσω πιο σωστά. πάντως εντύπωση φτηνιάρικου δε μου έχει δώσει μέχρι τώρα. EDIT: να και μερικές φωτογραφίες μετα απο ενα συμμάζεμα που του έκανα: εν κατακλείδι είμαι πολύ ικανοποιημένος απο το κουτάκι.. θεωρώ οτι τα 95€ που έδωσα τα αξίζει.. ίσως αν υπήρχε το coolermaster rc-690 να το σκεφτόμουν αλλά και πάλι μάλλον στο tempest θα κατάληγα λόγω καλύτερου airflow (κάπου είχα διαβάσει ενα συγκριτικό και το tempest είχε αρκετά καλύτερες θερμοκρασίες απο το rc-690).. Αυτά!! ..αν κάποιος έχει κάποιες ερωτήσεις εδω είμαστε..
ultraex2005 Αύγουστος 31, 2008 #7 Αύγουστος 31, 2008 πολυ καλα τα λες !!!εγω το εβαλα σε ενα γνωστο μουκαι παει πολυ καλα σε θεματα airflow δεν ζεσταινεται με τιποτα2χ12 μπροστα 2χ14 πανω ενα 12 πισω και ενα 12 πλαγια8 σκληρους παιρνει και δεν ειναι στριμωγμενα υπαρχουν χωροιμονο τους ανεμιστηρες να αγοραζες πιο πολλα θα σε εβγαινεκαι το παραξενο ο θορυβος δεν σε ενοχλει!!!! περιεργο με τοσους ανεμιστηρες
EliasKir Αύγουστος 31, 2008 #8 Αύγουστος 31, 2008 Στο κουτακι που εχω οι ανεμιστηρες ειναι μεν αθορυβοι αλλα δεν ειναι και πολυ αποδοτικοι. Φυσικα τωρα που κοιταξα ποιο ειναι το Tempest, οπως και μερικα review φαινεται να ειναι πολυ καλη επιλογη (η NZXT το αποκαλει "Airflow King").Σημ.: Αν εχεις 2 ανεμιστηρες που κανουν 20 db ο καθενας ο συνολικος θορυβος δεν ειναι 40 db αλλα περιπου 21-22 db (εννοειτε και με παραπανω απο δυο).
viper1442169065 Αύγουστος 31, 2008 #9 Αύγουστος 31, 2008 Και εγώ έχω διαβάσει 5-6 κριτικές και σε όλες τα πάει πολύ καλά γύρω στο (8/10),Στο θέμα Airflow (που είναι και το ζητούμενο) παίρνει πάντα άριστα.Εμένα προσωπικά δε με νοιάζει τόσο η κατασκευή, καθώς το θέμα χώρου μετράει πιο πολύ, καθώς και το airflow.Μόνο αρνητικό ότι ενώ μπαίνει κάτω όμορφα το τροφοδοτικό, δεν έχει τρύπες για να βγαίνει η ζέστη από κάτω.Aς μας πει ο dellman, ποιο κουτί θεωρεί καλύτερο στα ίδια χρήματα.
blkik Αύγουστος 31, 2008 Author #10 Αύγουστος 31, 2008 Τελικα παράγειλα το Coolmaster κύριως λόγω ποιότητος κατασκευής
dellman Σεπτέμβριος 1, 2008 #11 Σεπτέμβριος 1, 2008 Με φώναξε κανείς???http://www.plaisio.gr/productcompare.aspx?Catalog=20&Category=69977695&Products=904139%2c1073079 και το coolermaster είτε το 690 είτε αν βρεις το st01
viper1442169065 Σεπτέμβριος 1, 2008 #12 Σεπτέμβριος 1, 2008 Με φώναξε κανείς???http://www.plaisio.gr/productcompare.aspx?Catalog=20&Category=69977695&Products=904139%2c1073079 και το coolermaster είτε το 690 είτε αν βρεις το st01ΚαλωστονΛοιπόν 20€ πιο ακριβά αυτά τα 2 και χωρίς να βλέπω κάποιο σημαντικό πλεονέκτημα και αρκετά πιο κοντά, με ό,τι συνεπάγεται αυτό σε χώρο.Θες να μου πεις τι επιπλέον προσφέρουν από χαρακτηριστικά?
dellman Σεπτέμβριος 1, 2008 #13 Σεπτέμβριος 1, 2008 To Antec μεν είναι πιο μικρό αλλά σε θέμα ροής αέρα δεν πιάνεται, η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή.Το Lian li είναι άψογο σε φινίρισμα και καμιά σχέση με τις πλαστικούρες της nzxt.Σου ξαναλέω αν βρεις το παλιό στάκερ τσίμπα το
stred Σεπτέμβριος 1, 2008 #14 Σεπτέμβριος 1, 2008 To Antec μεν είναι πιο μικρό αλλά σε θέμα ροής αέρα δεν πιάνεται, η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή.Το Lian li είναι άψογο σε φινίρισμα και καμιά σχέση με τις πλαστικούρες της nzxt.Σου ξαναλέω αν βρεις το παλιό στάκερ τσίμπα τοdellman το tempest το'χεις δεί απο κοντά?στο πλαισίο μεταμόρφωσης εχει διπλα δίπλα το tempest με το nine hundred, το antec μοιάζει σα παιδάκι δίπλα του..επιπλέον δε βλέπω κάποιο λόγο να έχει καλύτερη ροή αέρα.. ενας 200mm πάνω είναι καλύτερος απο 2χ120αρηδες?το Lian-li δε το σκέφτηκα κάν, προσωπικά δε με νοιάζει τόσο το φινίρισμα αλλ'α ήθελα όσο καλύτερο airflow σε λογική τιμή..
dellman Σεπτέμβριος 1, 2008 #15 Σεπτέμβριος 1, 2008 Εσύ τι λες ? Nαι και αυτό που μου έμεινε ότι απλά δεν...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.