darthvader Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2008 Καλημέρα.... Σκοπεύω να πάρω αυτήν την mobo για το κατεβαστήρι μου (η παλιά αποδήμησε εις κύριων ) και έχω το εξής πρόβλημα.... Ο δίσκος που έχει το κατεβαστήρι μου είναι ένας wd 40gb (μόνο τα windows και κάτι προγράμματα έχει τα υπόλοιπα τα βάζω σε εξωτερικό) το ερώτημα είναι αν μπορώ να συνδέσω το dvd και τον σκληρό με το ίδιο ide καλώδιο (γιατί αυτή η mobo έχει μόνο ένα ide και δν θέλω να αγοράσω άλλον σκληρό)
stavpal Αύγουστος 8, 2008 #2 Αύγουστος 8, 2008 γίνεται αλλἀ λογικά θα σέρνεται ο σκληρός (Θα πάει με την ταχύτητα του dvd)
darthvader Αύγουστος 8, 2008 Author #3 Αύγουστος 8, 2008 Δν με πειράζει:033: ....εξάλλου να κατεβάζει τον θέλω.... Θα πρέπει να βάλω το jumpeράκι του σκληρού σε master και του dvd σε slave??
tacticalcube138 Αύγουστος 8, 2008 #4 Αύγουστος 8, 2008 Δν με πειράζει:033: ....εξάλλου να κατεβάζει τον θέλω.... Θα πρέπει να βάλω το jumpeράκι του σκληρού σε master και του dvd σε slave??Ε ναι, όπως παλιά.
gerogero Αύγουστος 8, 2008 #6 Αύγουστος 8, 2008 γίνεται αλλἀ λογικά θα σέρνεται ο σκληρός (Θα πάει με την ταχύτητα του dvd)Έχω παρατηρήσει τελευταία ότι δεν ισχύει αυτό. Στην ίδια ταινία είχα dma 5 για τον σκληρό και dma 4 για το dvd. Μπορεί να είναι οι καινούριες καλωδιοταινίες ή οι καινούριες μητρικές...
vagsk1442169166 Αύγουστος 9, 2008 #7 Αύγουστος 9, 2008 Δεν θα έχει πρόβλημα με την ταχύτητα ο δίσκος ... κανονικά θα τον δει ... UDMA 6 ... απλά όταν δουλεύει και το DVD-ROM μαζί με το δίσκο θα σέρνεται το PC ...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.