Jump to content

Πρόβλημα με μητρική?

rollercoaster

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους

Έχω το εξής πρόβλημα:

Χθες εκλεισα το pc μου και μολισ πήγα να το ανοίξω μου εκανε διάφορα τρελά.

αλες φορεσ ανάβει μονο τα πρασινο led και αλες και τα 2 αλλα στην οθόνη δεν δειχνει τιποτα και δεν ακούγεται και το μπιπ που εκανε πάντα οταν άνοιγε.

αλες φορες και αφου πρώτα του εχω κανει reset to bios ανοίγει κανονικα(ακούγεται και το μπιπ).

Τις περισσότερες φορες που μπαινω στο bios μολις πάω στην καρτέλα με το save & exit κολαει και το κλεινω απο το κουμπί η το βγάζω απο την πριζα αν δεν κλείνει.

μια απο τις λίγες φορές που ανοικσε κανονικά του έκανα update to bios αλλά δεν άλακσε τίποτα

οταν ανοίγει και φορτώνει τα windows (μετα απο πολές προσπαθειες) δουλέβει κανονικά.

Η μητρική είναι η ASUS P5N32 SLI PREMIUM

Το πρόβλημα λύνετε ή πάω για μητρική?

Προβλημα με μνημες η τροφοδοτικο μοιαζει.

Δοκιμασε μια μνημη την καθε φορα επανω να δεις αν συνεχιζει να κανει το ιδιο.

Τι τροφοδοτικο εχεις,μπορεις να βρεις ενα αλλο να δοκιμασεις?

Μπορεις να μας δωσεις και τα υπολοιπα χαρακτηριστηκα του συστηματος?

stealth

Έβαλα το παλιό μου τροφοδοτικό 400w και μια παλιά καρτα γραφικών για να την σικώνει και δουλέβει κανονικά.

πρόσφατα προσθεσα 2 gb ram και τώρα 'εχω 4

Το τροφοδοτικό που έχω είναι σχετικά καινουριο 550w thermaltake και το ειχα παρει για να σικώνει την 8800 GTS που έχω ΄μιπος χρειάζεται μεγαλύτερο?

Τα χαρακτηριστικά του pc:

ASUS P5N32 SLI PREMIUM

INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ

4x1GB OCZ PC2 8000 DUAL CH

HD WD 500

Ξαναέβαλα το thermaltake και τώρα δουλέβει κανονικά και με την 8800!!!!!!!

Tωρα δουλευει αλλα για ποσο?

Μαλλον χρειαζεσαι καλλιτερο τροφοδοτικο.

stealth

Tωρα δουλευει αλλα για ποσο?

Μαλλον χρειαζεσαι καλλιτερο τροφοδοτικο.

stealth

Ελπίζω να δουλέψει μεχρι να μαζέψω τα φράγκα για να πάρω ενα καλύτερο...

Ελπίζω να δουλέψει μεχρι να μαζέψω τα φράγκα για να πάρω ενα καλύτερο...

Μπορεις να το κρατησεις οσο αντεχει και τα καταφερνει να ξεκινα την μητρικη,τωρα ξερεις που ειναι το προβλημα.

Απλα θα σε παιδευει μεχρι να ανοιξει,μεχρι που καποια στιγμη δεν θα ανοιγει με τιποτα οποτε θα πρεπει να το αλλαξεις.

stealth

Συμφωνώ με τον Stealth. Η 8800 χρειάζεται minimum 500W τροφοδοτικό. Αν τα δουλεύεις όλα τσίτα... κάτι θα σπάσει.

Εχω το τελευταιο, απο αυτα που αναφερεις. Thermaltake ToughPower 700 Watt. Το εχω εδω και ενα χρονο και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα που να σχετιζεται με αυτο. Θεωρω οτι ειναι μια καλη επιλογη.

παλι τα ίδια μου κανει τώρα

παω για τροφοδοτικό

καμια πρόταση?

Σκεφτεσαι να δωσεις 120 ευρω για το ENERMAX LIBERTY 620W,εγω στην θεση σου θα εβαζα αλλα 20 ευρω και θα επαιρνα αυτο.

stealth

• 3 weeks later...

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟ ZALMAN ΠΟΥ ΕΧΩ 400WATT ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΠΤ.ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΟ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ:ZALMAN ZM750-HP 750W ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ..ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΤΩ ΠΟΛΛΑ 800 ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΗΜΑ........ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ZALMAN ZM750-HP 750W ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!:098: :098: :098: :098:

Το 750άρι Corsair χωρίς συζήτηση αν δεν θες να χαλάσεις και πολλά λεφτά. Από πλαίσιο και e-shop καλύτερο(εγγυημένα καλύτερο από reviews κλπ, μπορεί να υπάρχει κάποιο αλλά επειδή ψάχνομαι και εγώ δεν έχω βρει αξιόπιστα review για αρκετά) κάτω από 140 ευρώ δεν θα βρεις πιστεύω. Αντίστοιχο σε αξιοπιστία και επιδόσεις είναι το modular thermaltake toughpower 750w, αλλά νομίζω πως τα 5 χρόνια εγγύηση της corsair σε σχέση με τα 2 της thermaltake αξίζουν και 10 ευρώ παραπάνω(αν και νομίζω η διαφορά είναι μικρότερη).

Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙΑ ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS P5ND2-SLI ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΠΩΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΟΤΙ ΣΗΚΩΝΕΙ DDR2 ΣΤΑ 800.ΤΗΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕΣ ΣΤΗ ΧΑΡΑ ΠΑΩ ΤΙΣ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΚΑΤΙ ΜΠΙ ΜΠΙΠ ΚΤΛ.ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ?ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.

Α!Η ASUS STRIKER EXTREME ΣΗΚΩΝΕΙ 1200ΑΡΕΣ ΜΝΗΜΕΣ???

Πανω απο το Shift εχει ενα κουμπακι που λεγεται Caps Lock. Πατησε το!

Moderators διακοπες.

Σορρυ για το off.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.