Jump to content

Ερώτηση για κινητό

Rayden

Recommended Posts

Γεια σας παίδες!

Μπορεί η ερώτηση να φαίνεται τελείως εκτός θέματος, αλλά νομίζω πως οι υπολογιστάνθρωποι γνωρίζουν καλύτερα απ' όλους (και) τα κινητά!

:OT:

Θέλω να αγοράσω ένα κινητό με τα εξής χαρακτηριστικά:

-MP3 player

-Memory card

-Radio

-Java

ΔΕΝ με ενδιαφέρουν φωτογραφίες και βίντεο, αλλά νομίζω πως θα υπάρχουν θέλοντας και μη...

Ποια συσκευή υπάρχει ΕΚΤΟΣ απ' το περίφημο Nokia 6230 και ΔΕΝ είναι smartphone? (δηλ. δε θέλω Symbian και τα συναφή, οπότε απορρίπτονται και λύσεις του στυλ 6600, SX1, 7610).

Αν έχετε κάποια πρόταση έχει καλώς, αλλιώς φουλ για 6230!

:T:

Rayden εγω εχω το Sony Ericsson k700i και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος. Απο αυτα που ζητας μονο memory card δεν εχει, αλλα εχει 40ΜΒ μνημη που ειναι αρκετα μεγαλη.

Απο κει και περα εχει πολυ καλη οθονη, bluetooth, ΙR και πολυ καλη ψηφιακη αλλα ειπαμε δεν σε ενδιαφερει :)

Αλλα εχουν βγει και πιο καινουργια οπως το Samsung D500 που ειναι αρκετα καλο.

Και εγω εχω ενα 3650 εδω και 2 χρονια και εχω μεινει ευχαριστημενος βεβαια μ'ολες τις αναβαθμησεις. Μεχρι και mp3 του εχω βαλει.To v902 το εχω δει τελειο μεχρι και tv-out εχει αν θυμαμαι καλα:D

Φιλάρα και εγώ 6230 διαθέτω και είμαι φανατικός υποστηρικτής του... Αν δεν θέλεις symbian σου το προτείνω με χίλια... Το μόνο οτι υστερεί λίγο στα βιντεάκια ως προς την ποιότητα, αλλά από χώρο όσα σκάσεις για mmc ανταμοίβεσαι ανάλογα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.