Jump to content

Αξιζει η αγορα του?

lazarosleon

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Απλη ερωτηση. Ψαχνω ενα κουτι, πιο μεγαλο απο το στακερ, με πιο καλη ποιοτητα κατασκευης, χωρις να με φρεναρει ιδιαιτερα το χρημα, οχι λαμπες, οχι υδροψυξεις οχι τετοια πραγματα. Ενα κουτι, που να παιρνει συρταρωτους δισκους(μεχρι 8) στο πλαι, να χωραει το τροφοδοτικο μου enermax galaxy 850(και οχι οπως στο στακερ που δεν μπαινει στο πανω μερος για 3 ποντους) και στην συνεχεια να ξερω 100% οτι χωραει η ψυκτρα τερας που εχω Noctua NHU12P. Το κουτι που ζαχαρωνω ειναι το εξης : http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977695&product=1112694 .

Η εμπρος πορτα εχει παρει δρομο κατευθειαν ανευ συζητησης αν το παρω.

Για βοηθειστε πλιζ

Και πειτε μου αν εχει μακραν την πιο καλη κατασκευη απο οσο λενε απο το στακερ που εχω οπως επισης και να μην κοβουμε χερακια οταν κανουμε εργασιες(στο στακερ την εχω παθει 2 φορες με τα πλαινα του)

• 4 weeks later...

lian li = ποιότητα...δεν θα βρεις rough edges κτλ. Ότι και να κάνεις όμως, ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΟΥΤΙ ΤΡΑΒΑ ΔΕΣ ΤΟ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. Άνοιξέ το, δες την ποιότητα κατασκευής, τους χώρους κτλ κτλ. Ποτέ μην πάρεις κουτί (ή και οθόνη) σύμφωνα με συγκριτικά και το τι σου λέει ο κάθε παπ@ρας (σαν και του λόγου μου)...XD

Για τα λεφτά που θέλεις να δώσεις, ρίξε μια ματιά και σε αυτό:

Silverstone TJ-07B

Το silversone μου φαίνεται ποιο ενδιαφέρον. Εκτός βέβαια αν έχεις βαρεθεί το τροφοδοτικό να είναι στο κάτω μέρος, απο την άλλη σκέψου ότι αν ήταν επάνω θα ρούφαγε την θερμοκρασία και μετά από λίγη ώρα θα έκανε παραπάνω θόρυβο λόγω θερμοκρασίας.

Θελει χωρους και το silversone ειναι μικρο Ριξε μια ματια σ αυτο δεν εχει την ποιοτητα κατασκευης τις lian li αλλα ειναι επισης ομορφο και εχει μπολικο χωρο http://www.multirama.gr/multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=Cases&cp_id=140139

Επίσης πολύ καλή περίπτωση είναι το Lian Li PC-A77B. 'Εχει σχεδόν τους ίδιους χώρους με το 2110, παίρνει ορθόδοξα την MB, έχει καλύτερη ψύξη και θα χωρέσει την Noctua. Βασικά, θα χωρέσει και το τέρας του λοχ νες άμα λάχει, το είδα από κοντά και μου είχε φύγει ο τσαμπουκάς...και σαν bonus, γλυτώνεις αρκετά φράγκα...XD

Θελει χωρους και το silversone ειναι μικρο Ριξε μια ματια σ αυτο δεν εχει την ποιοτητα κατασκευης τις lian li αλλα ειναι επισης ομορφο και εχει μπολικο χωρο http://www.multirama.gr/multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=Cases&cp_id=140139

O_o

Το Silverstone TJ-07 είναι μικρό κουτί? Μιλάμε για τα μεγαλύτερα της αγοράς...και το βασικό είναι πως θα υπερκαλύψει τις απαιτήσεις του op.

To Cosmos που έδωσες είναι πολύ καλό κουτί φίλε παύλο, αλλά δεν μπορεί να πάρει την ψύκτρα του lazarosleon λόγω του πλαϊνού fan του. Παίδες, ρίχνετε μια ματιά στο τι ζητάει ο OP πρίν ποστάρετε, μην τον χαντακώσετε τον άνθρωπο. Επίσης, off the box παίρνει μόνο 4 σκληρούς δίσκους. Παραμένει πάντως μια από τις πρώτες επιλογές για όσους θέλουν να ασχοληθούν με υδρόψυξη, μιας και παίρνει εύκολα 3πλο ψυγείο στο πάνω μέρος...^^

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.