Zuelzerbant Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2008 Αρχικά, θα ήθελα να σας ζητήσω συγγνώμη για τα greeklish. Δοκίμασα τον greeklish converter, αλλα το κείμενο εξαφανιζόταν όταν πάταγα το 'convert' και δεν εμφανιζόταν τίποτα στο πεδίο που θα έπρεπε να εμφανιστεί το κείμενο με την ελληνική γραφή.στιγμή είμαι σε Κιβουίτου, από live CD.Το πρόβλημα, προήλθε από κάποιον ιο -πιθανώς- κρυμμένο σε κάποιο "κευγεν".Το σύστημα μου -Windows Vista- μου ανέφερε την ύπαρξη σοβαρού σφάλματος και τερμάτισε τη λειτουργία του. 2-3 φορες, κατάφερα περισσότερο σε safe mode με υποστήριξη δικτύου να μπω στο λογαριασμό μου, αλλα τις επόμενες φορες, δεν προχωράει μέχρι την οθόνη που εμφανίζει τους λογαρισμούς χρηστών για να μπω στο σύστημα.Με αυτήν την κατάσταση, πως μπορώ να σώσω τα αρχεία μου?Σε λίγο θα χρειαστεί να λειτουργήσω και το server μου, και ..δε.. θα μπορώ.Δυστυχώς δεν έχω πρόσφατο backup.θα εκτιμούσα πολύ, οποιαδήποτε βοήθεια.
stealth1442169213 Αύγουστος 2, 2008 #2 Αύγουστος 2, 2008 Απο το live CD δεν μπορεις να αντιγραψεις τα αρχεια σε εναν αλλο σκληρο?Αν αυτο δεν γινεται και η προτεραιοτητα ειναι τα αρχεια σου φορτωσε win σε εναν αλλο σκληρο και μετα αντιγραψε οτι χρειαζεσαι.stealth
Zuelzerbant Αύγουστος 2, 2008 Author #3 Αύγουστος 2, 2008 Απο το live CD δεν μπορεις να αντιγραψεις τα αρχεια σε εναν αλλο σκληρο?Αν αυτο δεν γινεται και η προτεραιοτητα ειναι τα αρχεια σου φορτωσε win σε εναν αλλο σκληρο και μετα αντιγραψε οτι χρειαζεσαι.stealthSευχαριστώ για την απάντηση.Πως μπορώ να βρω τα αρχεία μου? Προσπάθησα αλλα δεν κατάφερα να βρω το φάκελο.
stealth1442169213 Αύγουστος 2, 2008 #4 Αύγουστος 2, 2008 Pws mporw na brw ta arxeia mou? Prospa8hsa alla den katafera na brw to fakelo.Αν δεν τα καταφερνεις με το Live CD φορτωσε παλι τα Vista σε εναν αλλο σκληρο και μετα αντιγραψε τα αρχεια.Ο ιος ξερεις που ηταν?Προσεξε μην αντιγραψεις και αυτο το αρχειο.stealth
stealth1442169213 Αύγουστος 2, 2008 #6 Αύγουστος 2, 2008 Γνωμη μου: 1)format 2)file scavenger και happy end... Μα ειναι πιο ευκολο να φορτωσει Win και να παρει τα αρχεια,μιση ωρα θα παρει να βαλει το λειτουργικο και μετα μπορει να κανει αντιγραφη. Αφου εχει τα αρχεια του απειραχτα,πρωτα να τα σβησει και μετα να ψαχνει με το file Scavenger να τα βρει? stealth
Zuelzerbant Αύγουστος 2, 2008 Author #7 Αύγουστος 2, 2008 Έβαλα άλλο live CD (Ουμπούντου), και τελικά έκανα mount τα vista σε ένα φάκελο που όρισα. θα τα αντιγράψω έτσι..ελπίζω να σημάνει την επίλυση του προβλήματος.Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια και τις προτάσεις σας!p.s.: Βρήκα πολύ χρήσιμο, επίσης, τον ekshs odhgo: http://www.vistaforums.com/Forum/Topic14946-44-1.aspx , εξής οδηγό: http://www.vistaforums.com/Forum/Topic14946-44-1.aspx , για να τον έχουν υπόψιν τους κι άλλοι με αντίστοιχο πρόβλημα.Μέχρι την τελευταία στιγμή βεβαια, με παιδεύει.Έχω 2 ext hdds: 1 ΟΔ Mybook 250 GB (FAT) κι 1 WD800 από το παλιό μου desktop, NTFS!!!!Ο 1ως, είναι σχεδόν full! Ο δεύτερος έχει επαρκή χώρο, αλλα....NTFS.Οποτε....άντε να αλλάξω t permissions που είναι read only. Το τελευταίο απλά προς επίρρωση της ισχύος των νομων του Murphy
OldGiT Αύγουστος 3, 2008 #8 Αύγουστος 3, 2008 Δοκίμασε αυτό το link!!Είναι για τα greekglishhttp://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.