Jump to content

Που ειναι οι σχεσεις ???

Panzos

Γιατι δεν εχω σχεση...  

8 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Δρατομαι απο την προηγουμενη ψηφοφορια (Αγιου Βαλεντινου) και παρατηρησα οτι σχεδον οι μισοι αντρες εδω μεσα θελουν γυναικα αλλα που...Οποτε ακουω τους λογους που νομιζεται οτι συμβαινει αυτο...

ΕΙΜΑΙ ΚΡΥΦΟ-GAY!!!

Διαλεξα το "ανωνυμο" του ιντερνετ για να το αποκαλυψω...

Στον καφε της κυριακης ζαχαρωνω τον unstoppable και οποτε το φερνει η κουβεντα, ταχα στο ασχετο του πιανω λιγο το μπουτακι... Αυτη την Κυριακη δεν του "επιασα" γιατι μας χωριζε ενας Δαγκαλιδης....

ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

Παράθεση
Αρχική απάντηση από SLN

ΕΙΜΑΙ ΚΡΥΦΟ-GAY!!!

Διαλεξα το "ανωνυμο" του ιντερνετ για να το αποκαλυψω...

Στον καφε της κυριακης ζαχαρωνω τον unstoppable και οποτε το φερνει η κουβεντα, ταχα στο ασχετο του πιανω λιγο το μπουτακι... Αυτη την Κυριακη δεν του "επιασα" γιατι μας χωριζε ενας Δαγκαλιδης....

ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

Και εγω φοβομουν να εκδηλωθω, αλλα βλεπω τα αισθηματα ειναι αμοιβαια:flower: :flower: :flower: :flower: :inlove: :inlove: :inlove:

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

πολυ ενδιαφερον θεμα για 4 το πρωι που δημιουργηθηκε και προπαντως πολυ πολυ επικαιρο και ουσιωδες για ενα τεχνολογικο forum σαν το lab... :hmm:

Παίρνοντας θάρρος από την τιμή που είχα να γνωρίσω από κοντά τον περίφημο κο. SLN προσφάτως:

Παράθεση
Αρχική απάντηση από SLN

ΕΙΜΑΙ ΚΡΥΦΟ-GAY!!!

Ο κόσμος το 'χει τούμπανο και συ.....

Παράθεση
Αρχική απάντηση από SLN

ασχετο του πιανω λιγο το μπουτακι... Αυτη την Κυριακη δεν του "επιασα" γιατι μας χωριζε ενας Δαγκαλιδης....

ε, μπορούσε να πιάσεις λίγο μουσάκι τότε

:p

Παράθεση
Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 12:58]

ασε τα γλυκολογα και πιασε τον κουριερ απο τα αφτι

θα βάλω τον Σόλωνα να τον πιάσει απ΄το μπουτάκι :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.