Jump to content

LG W2252TQ-PF 22'' TFT Γνωμες?

dr bill

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους,

σκεφτομαι να παρω την συγκεκριμενη και λογω desing, αλλα κυριως γιατι εχω LG ειμαι ευχαριστημενος μεχρι σημερα οποτε θα επιλεξω παλι στην ιδια εταιρεια. Εχει καποιος δουλεψει την συγκεκριμενη οθονη??

Επισης κανοντας μια αναζητηση στο νετ ειδα οτι το hardshop δινει extra με 42Ε εγγυηση 6 μηνων για 0pixel και με εχει βαλει σε σκεψη. (θετικα παντα.) Ξερει κανεις κατι παραπανω??

Η διαφορα στα 5 Ε που εχει με αλλα καταστηματα δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα. Φυσικα e-shop δεν παιζει στην λιστα καθως ειμαι δυσαρεστημενος με την τακτικη και συμπεριφορα του.

Επισης κανοντας μια αναζητηση στο νετ ειδα οτι το hardshop δινει extra με 42Ε εγγυηση 6 μηνων για 0pixel και με εχει βαλει σε σκεψη. (θετικα παντα.)

Οι αλλοι τι εγγυηση δινουν?

Εγω θα τα εδινα τα 42 ευρω παραπανω για 0 pixels για εξι μηνες,οτι ειναι να βγαλει θα το εχει βγαλει σε εξι μνημες η οθονη πιστευω.

Τωρα σαν ποιοτητα δεν την ξερω την οθονη και δεν μπορω να σου πω κατι,φανταζομαι θα εχεις διαβασει καποια review και θα την εχεις δει να παιζει.

Ισως καποιος που να την εχει...

stealth

Εγώ πάντος πήρα αυτήν LG L227WT-PF και στην συστήνω ανεπιφύλακτα. ή οποία έιναι ίδια με λίγο καλύτερα χαρακτηριστηκά και με κορυφαίο desing( κατα την γνώμη μου)

Εμένα μου έβγαλε 1 PIxel αλλά στις 22αρες αναλόγως και που είναι δέν φαίνεται καθόλου. ( Μόνο όταν γράφω κείμενο το παρατηρώ καμιά φορα.) + Οτι είναι δύσκολο 22αρα και 0 Pixel.

lg.flatronl227wt.jpg

l227wt-left.jpg

Πρέπει να είναι η λειτουργία F engine που έχει. Δηλαδή ένα κουμπί με προεπιλογές αλλά και ρυθμιζόμενο που σου ενεργοποιεί την αντίθεση στα επίπεδα που εσύ επιθυμείς.

Οι προεπιλογές είναι 3 (1 Movie-2 Text -(4) User- 3 Normal)

To normal είναι στις 5000:1 αντίθεση και με την ενεργοποίηση του fengine πάει 10000:1

Μπορεί να ακούγεται λίγο κάπως αλλά δεν είναι τίποτε ύποπτο.

Επίσης να σε προειδοποίησω για τα μοντέλα της LG ότι όταν το Contrast είναι full τότε είναι και ή φωτεινότητα για λόγους απόδοσης και εντονότητας των χρομάτων. Κάτι που αναλώγως την χρήση βγάζει μάτια. για αυτό το έχει ρυθμιζόμενο.

Παντως αυτή που σου λέω είναι σίγουρα καλύτερη απο το μοντέλο το άλλο της LG

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.