esdee Απρίλιος 19, 2005 #81 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 [Σήμερα, στις 21:40] esdee με κανα φυλο χαλκου κομμενο στις καταλληλες διαστασεις και ωσες στρωσεις χρειαστουν δεν θα καταφερεις να πατησουν οι μνημες χωρις τα αυτοκολλητακια?τα αυτοκολλητακια κανουν καθολου δουλεια ή μπα? τα αυτοκολητακια οσο να'ναι ειναι λιγο POS η ιδεα σου δεν ειναι ασχημη αλλα δεν εχω τετοιες βλεψεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Απρίλιος 19, 2005 #82 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 χεχε...σε καταλαβαινω...και σε δικαιολογω που δεν μπορεις να μου δωσεις θερμοκρασιες με στοκ ψυξη...παντως αν θυμασαι αν η καρτα κρατιεται κατω απο 60 βαθμους θα σου ημουν υποχρεος..ή την διαφορα μεταξυ φουλ και ιδλε....ison...τα φωτα σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Απρίλιος 20, 2005 #83 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 χεχε...σε καταλαβαινω...και σε δικαιολογω που δεν μπορεις να μου δωσεις θερμοκρασιες με στοκ ψυξη...παντως αν θυμασαι αν η καρτα κρατιεται κατω απο 60 βαθμους θα σου ημουν υποχρεος..ή την διαφορα μεταξυ φουλ και ιδλε....ison...τα φωτα σου... το 50κατι κατι μου λεει σαν νουμερο. νομιζω πως καπου εκει ειμουν οταν ετρεχα το artifact scan στο ATI Tool Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Απρίλιος 20, 2005 #84 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 nice!!!!!απο παρασκευη παω να την χτυπησω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.