Jump to content

Teaser Η.Ι.S. Radeon X850XT ICE Q 2 TURBO

ison

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από haris1984 [Σήμερα, στις 21:40]

esdee με κανα φυλο χαλκου κομμενο στις καταλληλες διαστασεις και ωσες στρωσεις χρειαστουν δεν θα καταφερεις να πατησουν οι μνημες χωρις τα αυτοκολλητακια?τα αυτοκολλητακια κανουν καθολου δουλεια ή μπα?

τα αυτοκολητακια οσο να'ναι ειναι λιγο POS

η ιδεα σου δεν ειναι ασχημη αλλα δεν εχω τετοιες βλεψεις

post-1377-1416071863,7034_thumb.jpg

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

χεχε...σε καταλαβαινω...και σε δικαιολογω που δεν μπορεις να μου δωσεις θερμοκρασιες με στοκ ψυξη...παντως αν θυμασαι αν η καρτα κρατιεται κατω απο 60 βαθμους θα σου ημουν υποχρεος..ή την διαφορα μεταξυ φουλ και ιδλε....ison...τα φωτα σου...

Αρχική απάντηση από haris1984

χεχε...σε καταλαβαινω...και σε δικαιολογω που δεν μπορεις να μου δωσεις θερμοκρασιες με στοκ ψυξη...παντως αν θυμασαι αν η καρτα κρατιεται κατω απο 60 βαθμους θα σου ημουν υποχρεος..ή την διαφορα μεταξυ φουλ και ιδλε....ison...τα φωτα σου...

το 50κατι κατι μου λεει σαν νουμερο. νομιζω πως καπου εκει ειμουν οταν ετρεχα το artifact scan στο ATI Tool

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.