Jump to content

Teaser Η.Ι.S. Radeon X850XT ICE Q 2 TURBO

ison

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

καλοριζικη ison

Αρχική απάντηση από Borg

Καλορίζικη ;)

Και εγώ HIS Χ850ΧΤ πήρα αλλά δεν ξερώ ποια έκδοση!!! μιας και θα την έχω τέταρτη (ελπίζω....)

Με βγάζεις και από τον κόπο για φοτο:D

επ τι ακουω.... γρηγορα θεσσαλονικη

:D

Παιδια ευχαριστω πολυ....

Πρωτες εντυπωσεις αψογες αν και εχω την εντυπωση οτι με κραταει λιγο πισω η μνημη του συστηματος(512 mb σε ενα stick(οποτε παλια dual)---twinmoss)

Που θα παει ομως σε κανα μηνα θα παρω το γιγα (ακομα δεν εχω αποφασισει ποιες)

Το βραδακι θα ποσταρω και αλλες pic και κανα 3dmark AN βρω το cd που το εχω ....

Στην dfi μπηκε χωρις προβλημα(αν και ειναι λιγο οριακα με τον ανεμιστηρα του chipset) και αναγνωριστηκε αμεσως.

εγώ πιστεύω ότι σε κρατάει λίγο πίσω η πολύχρωμη κουβερτούλα :p

πες μου αλήθεια, κοιμήθηκες πρώτα μαζί της αγκαλίτσα κάτω από την κουβερτούλα ή την κάρφωσες κατευθείαν έτσι στεγνά στην DFI;

αν έκανες το 2ο είσαι πολύ σκληρός τύπος (μην ξεχνάμε, ήταν και του Αγ. Βαλεντίνου χθες)

:hehe:

Αρχική απάντηση από spc

εγώ πιστεύω ότι σε κρατάει λίγο πίσω η πολύχρωμη κουβερτούλα :p

πες μου αλήθεια, κοιμήθηκες πρώτα μαζί της αγκαλίτσα κάτω από την κουβερτούλα ή την κάρφωσες κατευθείαν έτσι στεγνά στην DFI;

αν έκανες το 2ο είσαι πολύ σκληρός τύπος (μην ξεχνάμε, ήταν και του Αγ. Βαλεντίνου χθες)

:hehe:

LOL spc η αληθεια ειναι οτι κοιμηθηκαμε μαζι χτες βραδυ...αλλα μην ανυσηχεις πηρα τις καταλληλες προφυλαξεις!!!

Οσο για την κουβερτουλα οπως και με το ocz 600 προσπαθω να δινω και μια εικαστικη πινελια (τρομαρα μου) στην φωτογραφηση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.