Jump to content

e-Bay...!!!!!!

Recommended Posts

Λοιπόν θέλω κάποιον που να πεί το συντομότερο δυνατό(τώρα δηλαδή)τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να αγοράσω απο e-bay θέλω να πάρω κάτι απο το e-bay το οποίο να το στείλω στην αμερική....Τι στοιχεία πρέπει να έχω?μόνο με paypal account γίνετε??Πρέπει να είμαι μέλος στο e-bay?Πείτε μου να το κάνω τώρα γιατί τελειώνει η δημοπρασία...

για το verified Μη τρελένεσαι εχω κάνει τόσες αγορές και απλα μου λέει να κάνω verify και εγω του λέω βαριέεμαι Lol

Μέχρι να σου κλειδώσει τον λογαριασμό και ότι υπόλοιπο υπάρχει στον λογαριασμό σου.

account στο ebay

δες τι τροπους πληρωμης δεχεται ο πωλητης

αν δεχεται μονο paypal

account στο paypal

το οποιο πρεπει να γινει verified(περνει καποιοες μερες)

αυτο που ειπε ο giannhspatra δεν το γνωριζω

απο αμερικα μην ξεχασεις το τελωνειο!!!!

θα στο κλειδώσει οταν υπάρξει παράπονο verify Μου ζηταει εδω και ενα χρόνο...βεβαια δεν υπονοώ να μην κάνει verify εξάλου ειναι απλό...αυτο που λεώ ειναι οτι θα μπορει να κανει αγορά και ας μην ειναι verified...

για το verified Μη τρελένεσαι εχω κάνει τόσες αγορές και απλα μου λέει να κάνω verify και εγω του λέω βαριέεμαι Lol

:033: :033: Καλα μην κάνεις και εαν εχει πιστωτικό το account σου οταν στο κάνουν lock πάπα τα ευρουλάκια :)

ρε παιδιά επειδή έχω και εγώ paypal και έχω αγοράσει αρκετά πράγματα από ebay, πως κάνεις verify?

σου στελνει εναν κωδικο σε μια εικονικη χρεωση 1 δολαριου,στον πρωτο λογαριασμο αφοτου κανεις paypal

Αγορες μπορεις να κανεις εκτος και αν δεν στο επιτρεψει o seller.

Για να μπεις στο ebay και να κανεις αγορες θες acc.Το paypal το χρειαζεσαι αν εχει τετοιο τροπο πληρωμης ο πωλητης.Πρακτικα το χρειαζεσαι 100%

Απο αμερικη για να περασεις τελωνειο πρεπει να εισαι γκαντεμης η να εχεις παρει τεραστιο πραγμα.Εμενα και παπουτσια περασαν κυριλε.

σου στελνει εναν κωδικο σε μια εικονικη χρεωση 1 δολαριου,στον πρωτο λογαριασμο αφοτου κανεις paypal

Αγορες μπορεις να κανεις εκτος και αν δεν στο επιτρεψει o seller.

Για να μπεις στο ebay και να κανεις αγορες θες acc.Το paypal το χρειαζεσαι αν εχει τετοιο τροπο πληρωμης ο πωλητης.Πρακτικα το χρειαζεσαι 100%

Απο αμερικη για να περασεις τελωνειο πρεπει να εισαι γκαντεμης η να εχεις παρει τεραστιο πραγμα.Εμενα και παπουτσια περασαν κυριλε.

Είναι απο δημοπρασία...Βρήκα τρόπο...Κάνω Bits Και μετά άμα το πάρω θα μου δώσει ενα acc o seller θα βάλω μέσα τα money....Θα το στείλει US και μετά μια ξαδέρφη μου σε εμένα...Βιβλίο και να μην περαάσει τελωνείο???Δεν νομίζω...

PS:Mods αλλάξτε κατηγορία αμα θέλετε το thread πλέον δεν είναι επέιγον περιστατικό..Ευχασριτώ για την άμεση ανταποκρισή σας

Τελωνειο περνανε τα παντα.Το θεμα ειναι αν θα χρεωθεις η οχι.Για βιβλιο κατω απο 50 δολαρια δεν χρεωνεσαι.

Γενικα λες στο seller:please declare the goods below 50 USD και εισαι οκ.Οι περισσοτεροι(δεν μου εχει τυχει κανεις που να μην θελει) το κανουν,οπως καταλαβαινεις ειναι παρανομια αυτο.

Για να βαλεις χρηματα σε paypal acc πρεπει να εχεις paypal acc.Παρελαβε το οπως θες απλα ετσι οπως λες θα πληρωσεις διπλα μεταφορικα χωρις λογο.

1) Αμα του μιλησεις πολυ πιθανον να δεχτει να στειλει Ελλαδα

2) Αν το κανεις οπως λες δεν αφορα αυτον το τελωνιο αλλα τι φιλι σου που θα στα στειλει μετα Ελλαδα

3) Αν καταλαβα καλα τι θες να κανεις για να τον πληρωσεις, να ξερεις οτι μπορει να στα φαει τα λεφτα γιατι δεν φαινεται απο πουθενα οτι τον πληρωνεις για το αντικειμενο του ebay....φαινεται σαν να του κανεις μια δωρεα, και ελπιζεις να ειναι καλος ανθρωπος και να μη σε κλεψει...

Τελωνειο περνανε τα παντα.Το θεμα ειναι αν θα χρεωθεις η οχι.Για βιβλιο κατω απο 50 δολαρια δεν χρεωνεσαι.

Γενικα λες στο seller:please declare the goods below 50 USD και εισαι οκ.Οι περισσοτεροι(δεν μου εχει τυχει κανεις που να μην θελει) το κανουν,οπως καταλαβαινεις ειναι παρανομια αυτο.

50 ή 100

100 ηξερα εγω

Θα μου δώσει έναν λογαριασμό αυτος και θα βάλω τα λεφτά πθ υπάρχει πρόβλημα...Τα μεταφορικά για US είναι 9USD σιγά...Απλα αυτός δεν στέλνει EU...

Λογαριασμο στο paypal θες acc paypal(αν οχι δικο σου,αλλου)

Και φαινεται οτι τον πληρωσες,προφανως απο τα mail κλπ,αλλα αν γινει στραβη που δεν θα γινει γιατι ειναι καλος ανθρωπος ειναι μπλεξιμο ενω αν εχει paypal payment option εισαι οκ.

Λογαριασμο σε τραπεζα=παιρνει προμηθεια η τραπεζα γυρω στα 10 ευρω(bank transfer)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.