Νικος76 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2005 ¨Έχω σκοπό να πάρω δύο 17αρες ,καθότι πέρα από τη «χλιδή» ,είναι must οι 2 οθόνες όταν δουλεύεις ένα project στο SX με π.χ. 30 audio κανάλια 15 midi κ.λ.π.!!!!!Στη μια έχεις το αρχικό παράθυρο project και στην άλλη την κονσόλα Έχω ακούσει ότι με τις TFT δεν έχεις προβλήματα με βόμβους όταν γράφεις μπροστά στην οθόνη π.χ. ηλ. Κιθάρα ή ηλ. Μπάσο .Ισχύει αυτό ρε παιδιά , το χει δει κι ακούσει κάποιος αυτό με τα μάτια του και τα αυτιά του .Γιατί αν δεν ισχύει δεν έχω λόγο να τα σκάσω για δύο 17αρες TFT από τη στιγμή που δεν έχω πρόβλημα χώρου ! Παίρνω με τα ίδια λεφτά δύο 19αρες CRT κι έχω και καλύτερη εικόνα και μεγαλύτερη «επιφάνια εργασίας».Τι να κάνωωωωωωωωωωω ?????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Φεβρουάριος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 η αληθεια ειναι πως με τις CRT οταν γραφω και εγω κιθαραστον υπολογιστη, πριν παρω την TFT , ακουγα παρεμβολεςοταν την ειχα ανοιχτη, οταν την εκλεινα δεν εκανε θορυβο!sorry αν δεν σου απαντησα ακριβως στο ερωτημα σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Φεβρουάριος 15, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από Νικος76Γιατί αν δεν ισχύει δεν έχω λόγο να τα σκάσω για δύο 17αρες TFT από τη στιγμή που δεν έχω πρόβλημα χώρου ! Παίρνω με τα ίδια λεφτά δύο 19αρες CRT κι έχω και καλύτερη εικόνα και μεγαλύτερη «επιφάνια εργασίας». Μεγαλύτερη δεν θα έχεις. 17άρα TFT είναι σαν 19άρα CRT... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv3d Φεβρουάριος 15, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 17''tft=17''19''crt=17,9-18,1''η 19crt ειναι μεγαλητερη κατα 12% απο την 17tftπαρα το μεγεθος ομως ,παρε 2 tft,πιο ξεκουραστα θα δουλευεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlemo Φεβρουάριος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Νικος76 [Χθες, στις 02:55] ...Έχω ακούσει ότι με τις TFT δεν έχεις προβλήματα με βόμβους όταν γράφεις μπροστά στην οθόνη π.χ. ηλ. Κιθάρα ή ηλ. Μπάσο .Ισχύει αυτό ρε παιδιά , το χει δει κι ακούσει κάποιος αυτό με τα μάτια του και τα αυτιά του ... Είναι γνωστό ότι σε περιβάλλον studio ελάχιστες CRT μπορούν να σταθούν και να αντεπεξέλθουν στις διάφορες παρεμβολές ραδιομαγνητικής ακτινοβολίας (βόμβους από τα ηχεία), τρεμόπαιγμα κ.λ.πΟι TFT αντιθέτως παράγουν πολύ μικρά ποσά ραδιομαγνητικής ακτινοβολίας. Εάν μάλιστα πάρεις οθονούλες χωρίς τα περιττά ηχειάκια που έχουν αρκετές τότε, πιστεύω, δεν θα έχεις παρεμβολές τύπου "βόμβων", "τρεμόπαιγμα" κ.λ.πΚάνε ένα πείραμα και θα δεις πως συμπεριφέρεται η εκάστοτε οθόνη σου. Πάρε ένα κινητό τηλέφωνο (κατά προτίμηση STET/Panafon) και πήγαινέ το κοντά στην CRT. Δέξου μια κλήση και δες τι γίνεται στην οθόνη.....επανέλαβε το ίδιο σε μια TFT και δες τα αποτελέσματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Φεβρουάριος 16, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Και εγώ έχω προβλήματα όταν γράφω με την ηλεκτρική αλλά όχι στην οθόνη, γίνονται κάποιες παρεμβολές στον ενισχυτή και έχω θόρυβο, όταν τη κλείνω είναι μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Φεβρουάριος 16, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 TFT δαγκωτο. τις CRT πλεον ο μονος λογος να τις χρισιμοποιεισει καποιος ειναι για σοβαρη δουλεια με γραφικα ή κατι τετοιο τελοσπαντων.σκεψου οτι αν κατσεις μπροστα σε δυο CRT θα φυγεις με κεφαλι κουδουνι και ματια μελιτζανες απο την ακτινοβολια. εγω που εχω ευαισθητα ματια δε μπορω να κατσω ουτε μπροστα απο μια για πανω απο 5 λεπτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Φεβρουάριος 16, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 TFT.....και γνωμη μου εινα η μια απο τις 2 να ειναι 19'Παρε μια φτηνη 17 και μια καλη 19Sony 17=280 euroLg 19 = 400 + κατι ψιλα...Ποσο θα βρεις 2 17αρες ??...περιπου στα 700 και οι 2.....ετσι οπως το σκεφτομαι ειναι καλυτερα 1 + 1 .Γνωμη μου παντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Φεβρουάριος 16, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από kv3d [Χθες, στις 15:46] 17''tft=17''19''crt=17,9-18,1''η 19crt ειναι μεγαλητερη κατα 12% απο την 17tftπαρα το μεγεθος ομως ,παρε 2 tft,πιο ξεκουραστα θα δουλευεις Αυτο πως υπολογιζεται?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSJ5 Φεβρουάριος 16, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Έχω διαβάσει πως για αυτούς που παίζουν διάφορα "γρήγορα" games (βλέπε Doom 3, quake κλπ.) είναι καλύτερα να πάρουν CRΤ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Φεβρουάριος 16, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από SSJ5 Έχω διαβάσει πως για αυτούς που παίζουν διάφορα "γρήγορα" games (βλέπε Doom 3, quake κλπ.) είναι καλύτερα να πάρουν CRΤ. Μπαααα....την ιδια αποψη ειχα και γω..μεχρι που δοκιμασα την TFT....μια 17αρα φτηνουλα ειναι 16ms.Και παιζω colin 2005/f1 99-02 - 4mods/HL2....μια χαρα κανενα προβλημα.Eιδικα στο colin που φοβομουνα ...τπτ ...μια χαρα ολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Φεβρουάριος 16, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από aggelopas Αυτο πως υπολογιζεται?? 1 ιντσα = 2,54 εκατοστα!μετα μετρας τη διαγωνιο και βρισκεις ποσο ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Φεβρουάριος 16, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Και γιατι στις tft ειναι real ενω στις crt virtual????Ελεος εχω 15αρα οθονη τωρα αντι για 17...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Stathis Φεβρουάριος 20, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 TFT καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Φεβρουάριος 20, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από aggelopas Και γιατι στις tft ειναι real ενω στις crt virtual????Ελεος εχω 15αρα οθονη τωρα αντι για 17...! Έτσι είναι... Αν όχι 15άρα τότε περίπου 15,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.