Jump to content

ddr 1

Recommended Posts

παιδια ενδιαφερομαι μαλλον να αγορασω απ'εξω ddr1 αλλα δεν ξερω σε ποιο μαγαζι-eshop να αγορασω.

Προτιμω μαγαζι που να εχετε αγορασει και εσεις να μου πειτε....

Επισης για ψυχτρα ποια προτεινετε ως καλη και ως value for money απο δω

αυτη η ραμ λεει τπτ

Aν ειναι σταθερη ,προβληματα κτλ...Επειδη θα βαλω και ψυχτρες πανω αν το εκανε ετσι κανεις και ειδε καποια διαφορα,γιατι υπαρχουν κ πολλες ψυχτρες!!Kαι βεβαια ποια προτεινει..

ξενα site επισης..

Χωρίς ψύχτρες τις έχω δεν νομίζω ότι αξίζει να τους βάλεις επάνω.

Δεν έχουν πρόβλημα οι μνήμες και εφόσον μιλάμε για DDR1 οπότε για παλιό μηχάνημα, άρα και χαμηλές επιδόσεις ούτως ή άλλως γιατί το ψάχνεις τόσο πολύ;

Περισσότερο η αξιοπιστία-συμβατότητα-εγγύηση θα έπρεπε να σε απασχολει,

που σου λέω τις είχα δοκιμάσει σε διάφορες μητρικές με Via chipset, Intel chipset με Pentium, με Athlon κτλ κανένα πρόβλημα.

Για site από εξωτερικό δεν έχω να σου προτείνω πάντως, συνήθως από e-shop και Πλαίσιο ψωνίζω.

Aν ειναι σταθερη ,προβληματα κτλ...Επειδη θα βαλω και ψυχτρες πανω αν το εκανε ετσι κανεις και ειδε καποια διαφορα,γιατι υπαρχουν κ πολλες ψυχτρες!!Kαι βεβαια ποια προτεινει..

ξενα site επισης..

Καλα... με 17€ 512άρα DDR μνημη και το ψαχνεις τοσο πολυ?

Αυτο που προσεξα ειναι πως ειναι single sided (αν σημαινει κατι αυτο).

Δε νομιζω οτι αξιζει να πληρωσεις για να βαλεις και ψυκτρες. Καλυτερα βαλε 2 ανεμιστηρες στο κουτι στη σωστη διοαταξη για να εχεις ρευμα αερα.

Τωρα το αν ειναι σταθερη ή αν εχει προβληματα, αυτο πρεπει να μου πεις πως θα το τσεκαρω... Γιατι αν εχει ενα pc προβληματα δεν μπορω να ξερω αν προερχοννται απ τη μνημη ή απο αλλου, σωστα?

ok παιδια τα θεμα με τις μνημες εληξε.Με διαφωτισατε!

(Απλα το παλιο μηχανακι μελλοντικα...θα του πεσει ο/c καλο και θα benchaρει.Αυτα ενημερωτικα).

Απλα τωρα περιμενω για ξενα site.Οποιος ξερει λεει.

Ψαξε για μεταχειρισμενες καλλιτερα,εριξα μια ματια και κατι OCZ Platinum XTC 2GB PC3200 2-3-2-5 τις εχουν απο 50-70 λιρες Αγγλιας χωρις να υπολογισεις τα μεταφορικα.

http://computers.pricegrabber.co.uk/laptop-memory/m/21977347/details/

Τι μητρικη εχεις και ποσο ρευμα μπορει να δωσει στις μνημες?

Aν εισαι τυχερος μπορει να πετυχεις καποιο ζευγαρι BH-5.

stealth

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.