s.ghost1442169174 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2008 παιδια ενδιαφερομαι μαλλον να αγορασω απ'εξω ddr1 αλλα δεν ξερω σε ποιο μαγαζι-eshop να αγορασω.Προτιμω μαγαζι που να εχετε αγορασει και εσεις να μου πειτε....Επισης για ψυχτρα ποια προτεινετε ως καλη και ως value for money απο δωαυτη η ραμ λεει τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasThLB Ιούλιος 21, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2008 Αυτες τις Kingston έχω και εγώ σε 2 μηχανήματα εδώ και χρόνια. Lifetime εγγύηση καλή τιμή και δεν έχουν προβλήματα αξιοπιστίας ή ασυμβατότητας. Πάρτες μιά χαρά είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.ghost1442169174 Ιούλιος 21, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2008 Παιδια περιμενω ακομα προτασεις για ξενα site,αν καποιος ξερει ,εχει δοκιμασει ας πει.Τhanx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asker Ιούλιος 22, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 .............................. αυτη η ραμ λεει τπτ Tην πηρα εγω Τι θες να σου πω απ' αυτην? Πως ακριβως θα καταλαβω "τι λεει"? Πες μου εσυ, και ευχαριστως θα σου πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.ghost1442169174 Ιούλιος 22, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 Aν ειναι σταθερη ,προβληματα κτλ...Επειδη θα βαλω και ψυχτρες πανω αν το εκανε ετσι κανεις και ειδε καποια διαφορα,γιατι υπαρχουν κ πολλες ψυχτρες!!Kαι βεβαια ποια προτεινει..ξενα site επισης.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasThLB Ιούλιος 22, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 Χωρίς ψύχτρες τις έχω δεν νομίζω ότι αξίζει να τους βάλεις επάνω.Δεν έχουν πρόβλημα οι μνήμες και εφόσον μιλάμε για DDR1 οπότε για παλιό μηχάνημα, άρα και χαμηλές επιδόσεις ούτως ή άλλως γιατί το ψάχνεις τόσο πολύ;Περισσότερο η αξιοπιστία-συμβατότητα-εγγύηση θα έπρεπε να σε απασχολει,που σου λέω τις είχα δοκιμάσει σε διάφορες μητρικές με Via chipset, Intel chipset με Pentium, με Athlon κτλ κανένα πρόβλημα.Για site από εξωτερικό δεν έχω να σου προτείνω πάντως, συνήθως από e-shop και Πλαίσιο ψωνίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asker Ιούλιος 22, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 Aν ειναι σταθερη ,προβληματα κτλ...Επειδη θα βαλω και ψυχτρες πανω αν το εκανε ετσι κανεις και ειδε καποια διαφορα,γιατι υπαρχουν κ πολλες ψυχτρες!!Kαι βεβαια ποια προτεινει..ξενα site επισης..Καλα... με 17€ 512άρα DDR μνημη και το ψαχνεις τοσο πολυ?Αυτο που προσεξα ειναι πως ειναι single sided (αν σημαινει κατι αυτο).Δε νομιζω οτι αξιζει να πληρωσεις για να βαλεις και ψυκτρες. Καλυτερα βαλε 2 ανεμιστηρες στο κουτι στη σωστη διοαταξη για να εχεις ρευμα αερα.Τωρα το αν ειναι σταθερη ή αν εχει προβληματα, αυτο πρεπει να μου πεις πως θα το τσεκαρω... Γιατι αν εχει ενα pc προβληματα δεν μπορω να ξερω αν προερχοννται απ τη μνημη ή απο αλλου, σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.ghost1442169174 Ιούλιος 22, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 ok παιδια τα θεμα με τις μνημες εληξε.Με διαφωτισατε!(Απλα το παλιο μηχανακι μελλοντικα...θα του πεσει ο/c καλο και θα benchaρει.Αυτα ενημερωτικα).Απλα τωρα περιμενω για ξενα site.Οποιος ξερει λεει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Ιούλιος 22, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 Ψαξε για μεταχειρισμενες καλλιτερα,εριξα μια ματια και κατι OCZ Platinum XTC 2GB PC3200 2-3-2-5 τις εχουν απο 50-70 λιρες Αγγλιας χωρις να υπολογισεις τα μεταφορικα.http://computers.pricegrabber.co.uk/laptop-memory/m/21977347/details/Τι μητρικη εχεις και ποσο ρευμα μπορει να δωσει στις μνημες?Aν εισαι τυχερος μπορει να πετυχεις καποιο ζευγαρι BH-5.stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.ghost1442169174 Ιούλιος 22, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 dfi ut.Δεν εχει προβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Ιούλιος 23, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 dfi ut.Δεν εχει προβλημα! Εισαι καλα εξοπλισμενος βλεπω stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.