Jump to content

καινούριος υπολογιστής και γκίνιααααα....

trilos0211442169074

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα.Σήμερα πήρα στα χέρια μου τον καινούριο μου υπολογιστή.Αποτελείται απο επεξεργαστή Quad 9450 μια καρτα γραφικών gtx260 μνήμες 2g ddr2 800mhz και μητρική asus formula striker 2.Όλα καλά και αφού το στήνω ήρθε η ώρα να το δω.Σε ανύποπτο χρόνο όμως έστω και αν το pc δεν τρέχει κάποια εφαρμογή "σημαντική" (πχ μπορεί να παίζει μουσική ή να κάνω update σε ένα παιχνίδι)o υπολογιστής παγώνει!!!Δεν κουνιέται ούτε το ποντίκι ούτε το alt+ctrl+del και η μόνη λύση είναι αυτή του reset.Αυτο το φαινόμενο έχει εμφανιστεί 3 φορές και τα εχω παίξει...Ποια λέτε να είναι η εξήγηση και ποια ακόμα καλύτερα η λύση;

Υ.Γ1:έχει Vista Home Edition

Y.Γ2:ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέσατε για το post μου...

trilos021 added 9 Minutes and 49 Seconds later...

α...τροφοδοτικό chieftec 1000w

Παγωμα κατα 85% σημαινει προβλημα μνημης,η συνεργασιας μνημης+μητρικης.

Το καλυτερο θα ηταν να το πας πισω,εκει που το πηρες να στο φτιαξουν.

Τρέξε αν μπορείς το πρόγραμμα που εντοπίζει σφάλματα μνήμης στα windows, είναι αρκετά αξιόπιστο και αν υπάρχει πρόβλημα με τη μνήμη θα σου το πεί. (πάντως πιστεύω και εγώ πως έχεις πρόβλημα με τη μνήμη)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.