cR@ZyBiLlYs Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2008 Λοιπον θα μπω κατευθειαν στο θεμα.... Εχω εναν εξωτερικο σκληρο (seagate free agent desktop) 250GB. Ξαφνικα μια μερα μου πεταξε εναν error -----> που το εβλεπα για πρωτη φορα.... Απο τοτε καθε φορα που χρησιμοποιω τον δισκο για 5-10 λεπτα μου βγαζει αυτο το error και δεν δουλευει τπτ... Εχετε καμια λυση ή θελει αλλαγη?
vagsk1442169166 Ιούλιος 16, 2008 #2 Ιούλιος 16, 2008 Το ίδιο έπαθε σε μένα ένας Maxtor ... πας για καινούριο δίσκο ...Μετά από αυτό το λάθος ... ο δικός μου τουλάχιστον για να συνεχίσει να δουλεύει θέλει κλείσιμο και ξανά άνοιγμα ... και όπως καταλαβαίνεις είναι πλέον εξωτερικός USB και κρατάει δεδομένα που δεν έχω και τόσο σε εκτίμηση ... (για να μη φάει πέταμα ... άνοιξε - κλείσε κάθε 2-30λεπτά... )Το πρόβλημα στη δική μου περίπτωση φαίνεται να έχει να κάνει με το μηχανισμό λειτουργίας των κεφαλών ή κάποιο τμήμα της πλακέτας που εμπλέκεται σε αυτόν ...
pokemon6401442169101 Ιούλιος 16, 2008 #3 Ιούλιος 16, 2008 Μάλλον ο δίσκος σου έχει πρόβλημα, κάνε ένα backup και πήγαινέ τον για αλλαγή. Το USB είναι τελείως αναξιόπιστο, το firewire είναι έμπιστο για εξωτερικούς σκληρούς.
cR@ZyBiLlYs Ιούλιος 16, 2008 Author #4 Ιούλιος 16, 2008 Το ίδιο έπαθε σε μένα ένας Maxtor ... πας για καινούριο δίσκο ...Μετά από αυτό το λάθος ... ο δικός μου τουλάχιστον για να συνεχίσει να δουλεύει θέλει κλείσιμο και ξανά άνοιγμα ... και όπως καταλαβαίνεις είναι πλέον εξωτερικός USB και κρατάει δεδομένα που δεν έχω και τόσο σε εκτίμηση ... (για να μη φάει πέταμα ... άνοιξε - κλείσε κάθε 2-30λεπτά... )Το πρόβλημα στη δική μου περίπτωση φαίνεται να έχει να κάνει με το μηχανισμό λειτουργίας των κεφαλών ή κάποιο τμήμα της πλακέτας που εμπλέκεται σε αυτόν ...Μετα απο αυτο παντως, δεν ξανα περνω εξωτερικο.... Ηταν γεματος με ολα μου τα προγραμματα, παιχνιδια, ταινιες, τραγουδια, κ.α.Τhanks για το fast reply.
apotsi Ιούλιος 16, 2008 #5 Ιούλιος 16, 2008 Αν έχει ο δίσκος υποδοχή ρεύματος, βάλ' του και ρεύμα. Σε ποιά USB τον έχεις συνδέσει; Μπροστά στο PC ή από πίσω; Αν είναι συνδεδεμένος από πίσω, σε "μεταλλάκι" ή σε usb της μητρικής;
alxandros Ιούλιος 16, 2008 #6 Ιούλιος 16, 2008 Κι εγώ που έχω ενα δίσκο σε εξωτερικό κουτί όταν πάω να μεταφέρω μεγάλα αρχεία μου βγάζει αυτό το πρόβλημα τις περισσότερες φορές. Πιστεύω οτι κάτι παίζει με τη usb σύνδεση και οχι με το δίσκο. Εγώ αυτό που κάνω είναι να τον κλείνω και να τον ανοίγω πάλι και να στέλνω μικρότερα αρχεία για μεταφορά.
cR@ZyBiLlYs Ιούλιος 17, 2008 Author #7 Ιούλιος 17, 2008 Αν έχει ο δίσκος υποδοχή ρεύματος, βάλ' του και ρεύμα. Σε ποιά USB τον έχεις συνδέσει; Μπροστά στο PC ή από πίσω; Αν είναι συνδεδεμένος από πίσω, σε "μεταλλάκι" ή σε usb της μητρικής;Στο ρευμα ειναι standar γιατι δεν δουλευει αλλιως... Ειναι σε πισω usb αλλα νομιζω σε μετταλακι. Παιζει τοσο μεγαλο ρολο?
masteroidz1442169105 Ιούλιος 17, 2008 #8 Ιούλιος 17, 2008 Το ίδιο προβλημα αντιμετώπισα πριν κανα 6μηνο με τον 320αρη της WD μονο που τον ειχα εσωτερικό. Λύθηκε μετά απο πολλές δοκιμές και αλλαγή drivers.
takis 7 Ιούλιος 17, 2008 #9 Ιούλιος 17, 2008 "..... Λύθηκε μετά απο πολλές δοκιμές και αλλαγή drivers...."Μπορεις να το εξηγησεις αυτο ..λιγο πιο λιανα???? (το κομματι με τους drivers εννοω..)
cR@ZyBiLlYs Ιούλιος 17, 2008 Author #10 Ιούλιος 17, 2008 Καθησα και διαβασα στο internet για το προβλημα μου και καταλαβα οτι το αρχειο MFT χαθηκε η απλως καταστραφηκε. Εχετε ξανα παθει τπτ παρομιο?Υπαρχει καποιος τροπος να το ανακτησω παλι?
Predatoras Σεπτέμβριος 28, 2008 #11 Σεπτέμβριος 28, 2008 Επειδη κ μενα αρκετες φορες στον εξωτερικο σκληρο WD 500 που εχω ειτε δε μου ανοιγει φακελους λεγοντας οτι ειναι κατεστραμενοι ή βγαζει αυτο το μηνυμα που λετε,ενω πολλες φορες εξαρχης δεν ανοιγουν σωστα οι φακελοι του,τι μπορω να κανω?? Το εχω ελεγξει με WD diagnostics αλλα δε βρηκε τιποτα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.