StraKou Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2008 μπορούν οι υπερβολικά αυξημένες θερμοκρασίες στο υπολογιστή να επηρεάσουν ένα benchmark? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevilCry Ιούλιος 15, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2008 να μπορούν.Όπως επίσεις μπορείς όλες τις απορίες σου να τις βάζεις σε ένα thread γενικού ενδιαφέροντος για το O/c.Είναι λιγάκι κουραστικό το απορία=thread...(Τουλάχιστον στα μάτια μου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
StraKou Ιούλιος 15, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2008 να μπορούν.Όπως επίσεις μπορείς όλες τις απορίες σου να τις βάζεις σε ένα thread γενικού ενδιαφέροντος για το O/c.Είναι λιγάκι κουραστικό το απορία=thread...(Τουλάχιστον στα μάτια μου) το ξέρω δίκιο έχεις! έτρεχα το πρωί το wprime με 65-70 βάθμους! και δεν με ικανοποιήσε το σκορ! αλλά υπομονή το μεσημεράκι θα ξαναδοκιμάσω με ανοιχτό το κλιματιστηκό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.